facilitaire bedrijfs informatie

van der velden rioolrenovatietechnieken
onzichtbaar, onmisbaar!


voor webinformatie klik op logo....


(1601-01)


Van der Velden rioleringsbeheer


mede mogelijk gemaakt door facilitaire vakbeurs online

S4reno® biedt minimale overlast en maximale kwaliteit

1. Binnen één dag een volledig gerenoveerd riool en/of leiding
2. S4reno® riool- en/of leidingrenovatietechnieken: beter dan nieuw
3. Een compleet renovatiepakket
4. Inventarisatie
5. Professioneel, gerenomeerd en met een landelijke dekking
10. Informatie website van Van der Velden Rioleringsbeheer
11. Waar kijken bezoekers nog meer naar:

top pagina   index
LeoHooijmansGalileoNoordwijkFacilitaireInformatieOnlineHoezo??Binnen één dag een volledig gerenoveerd riool
Met S4reno® realiseert Van der Velden Rioolrenovatietechnieken, het landelijke opererende zusterbedrijf van onze Van der Velden Rioleringsbeheer vestigingen, riool- en/of leidingrenovatie zonder graaf- hak- en/of breekwerk. Zonder overlast zorgen wij voor een 100% betrouwbaar riool- en leidingenstelsel. Gegarandeerd. De bestaande riolering wordt van binnenuit met geavanceerde apparatuur razendsnel van een duurzame bekleding voorzien die vloeistofdicht is en de functionaliteit tot in lengte van dagen waarborgt.

top pagina   index
LeoH

S4reno® rioolrenovatietechnieken: beter dan nieuw!

Veel rioleringen verkeren in een slechte staat. Het vervangen daarvan zou enorm veel graaf- en/of sloopwerk betekenen en daarmee voor veel overlast zorgen. Daarom heeft Van der Velden als meest complete leverancier van rioolrenovatietechnieken in Nederland, gezocht naar innovatieve en duurzame technieken die met veel minder overlast en impact zorgen voor een minstens zo goed resultaat. Met de in eigen huis ontwikkelde S4reno® renovatietechnieken blijft de overlast beperkt. De bestaande riolering en leidingen worden van binnenuit voorzien van een duurzame bekleding en daarmee is deze beter dan nieuw!


Een naam in renovatie
De ‘S4’ in de naam ‘S4reno®’ staat voor de vier meest typerende eigenschappen die u S4reno® mag toedichten: Smart, Sustainable, System en Solution.

Smart
S4reno® is een bijzonder doordacht systeem. Dankzij innovatieve technieken en werkwijze renoveren we praktisch zonder overlast. De bekleding geeft het riool en de leidingen een nieuw leven en gaat weer decennia lang mee.

Sustainable
De renovatie gebeurt met een minimum aan energie en CO2 uitstoot. Daarna is uw riool weer volledig afgedicht en er vindt geen lekkage meer plaats vanuit het rioolsysteem naar de omgeving. Ook dat is duurzaam.

System
S4reno® is een systeem voor de volledige renovatie van uw riolering. U renoveert de hoofdriolering, maar indien gewenst ook de putten en binnenriolering. Daarnaast zijn er speciale producten beschikbaar voor deelreparaties. Al deze technieken kunnen gecombineerd worden, ofwel renovatie van doucheput tot zuiveringsinstallatie.

Solution
S4reno® is zonder meer de beste oplossing voor betaalbare riool- en leidingrenovatie zonder graaf-, hak- en/of breekwerk. Of het nu gaat om relatief kleine reparaties of om de renovatie van een volledig riool, S4reno® biedt de oplossing.

S4reno® maakt riolering 100% betrouwbaar

Uw riool- en leidingenstelsel moet voor 100% in orde zijn en die zekerheid bieden wij met S4reno®. Wij hechten enorm grote waarde aan kwaliteit en daarom worden alle werkzaamheden volgens protocol uitgevoerd. Van der Velden werkt daarbij conform de meest recente kwaliteits-, milieu- en veiligheidsnormen, zoals: ISO 9001, ISO 14001, VCA**, BRL 5217, BRL K10014 en BRL K10015.

Reinigen Aanbrengen
S4reno PitRehab®mortel
Aanbrengen
S4reno PitRehab®mortel

top pagina   index
LeoHooij
Van der Velden Rioolrenovatietechnieken biedt u met S4reno® een compleet renovatiepakket:
S4reno MainLiner®: voor renovatie van hoofdriolering
S4reno PitRehab®: voor het renoveren en injecteren van putten
S4reno HomeLiner®: voor renovatie van binnenriolering en leidingen
S4reno PartLiner®: voor deelreparaties aan hoofd- en binnenriool
 


S4reno HomeLiner®
Ook binnenriolering laat zich prima renoveren zonder hak- en breekwerk. Van der Velden Rioolrenovatietechnieken gebruikt daarvoor een naaldvilt liner, geïmpregneerd met een componentenhars die via de inversiemethode in het riool en leidingen wordt ingebracht. Ook ontluchtingen en rookgasafvoeren kunnen op deze manier behandeld worden. Deze lining vraagt om een minimale diameter van 80 mm en kan dan zelfs in bochten van 90° doorgevoerd worden. Zo kunnen alle voorkomende leidingmaterialen, inclusief asbest, volledig vloeistofdicht gerenoveerd worden. Speciaal voor de industrie vervaardigde harsen maken het leveringsprogramma compleet.

S4reno PartLiner®
Ook als slechts een deel van de riolering gerenoveerd hoeft te worden, biedt S4reno® een oplossing. S4reno PartLiner® kan toegepast worden in hoofd- en binnenriool met een minimum diameter van 50 mm, ongeacht het leidingmateriaal. We maken gebruik van een glasvezelmat die geïmpregneerd wordt met componentenhars. Zo kunnen beschadigingen, scheuren en lekkages adequaat worden aangepakt. Ook ter plaatse van inlaten kan de S4reno PartLiner®, in tegenstelling tot stalen manchetten, met veel succes worden toegepast.


top pagina   index
LeoHo
Inventarisatie
Het begint nooit met renoveren. Vooraf moet de situatie in beeld gebracht worden. En ook daarin blinkt Van der Velden uit. Riool- en leidingenstelsels slijten en daarnaast stelt de wet steeds meer eisen aan het beheren van rioolstelsels. Deze moeten voldoen aan allerlei normen en regels. Dat legt een belangrijke verantwoordelijkheid bij de beheerders. Zij moeten een goed beeld hebben van het stelsel om noodzakelijke maatregelen te nemen bij eventuele geconstateerde gebreken. Van der Velden pakt dat volledig voor u op. Wij brengen niet alleen de situatie helder en digitaal in beeld, maar met ons S4reno® hebben wij ook een systeem in huis om vervolgens snel en rimpelloos maatregelen te nemen.

Olie en vet Ontstoppingen
Vernieuwingen Inspecteren
Reinigen Archiveren

top pagina   index
LeoHoo

Professioneel, gerenommeerd
en met een landelijke dekking


Van der Velden Rioleringsbeheer is marktleider in Nederland met 50 jaar ervaring, een landelijke dekking en een zeer compleet dienstenpakket, verdeeld over de clusters: Olie- & Vetafscheiding, Diensten & Service, Beheer & Advies en Renovatie. Van der Velden is een solide, financieel onafhankelijk familiebedrijf dat alleen werkt met eigen mensen en eigen middelen. Dat geeft zekerheid en kwaliteit. Daarnaast mag u er zeker van zijn dat wij op de meest duurzame manier werken: CO2 reductie, afvalmanagement en milieuzorg zijn diep verankerd in ons bedrijf.

Natuurlijk beschikken wij over het VCA**-certificaat en werken wij volgens de eisen van de kwaliteitsnorm ISO 9001 en de milieunorm ISO 14001. Maar de meest complete marktleider word je toch vooral door de mensen die er werken: specialisten met een ongekend vakmanschap en met een hoge betrokkenheid. Van de Velden Rioleringsbeheer heeft die mensen en verzorgt voor hen permanent opleidingen, trainingen en veiligheidscursussen. Veelal vanuit ons eigen opleidingsinstituut, de VR Academy. Deze rioleringsspecialisten zetten hun deskundigheid graag in om problemen bij u te verhelpen, of nog liever… te voorkomen. Het werk van Van der Velden mag in de praktijk vaak onzichtbaar zijn, verscholen achter muren en bestrating, maar u weet hoe onmisbaar ware specialisten zijn als het op aanleg, vervanging en reparatie aankomt.
Samengevat
Van der Velden Rioleringsbeheer biedt u met S4reno®:

Renovatie van uw volledige riool en leidingen zonder graaf-, hak- en/of breekwerk;
Een constructief sterk en waterdicht riool;
Een gedegen rioolbeheerplan dat problemen voorkomt en kosten beheersbaar maakt;
Garantie op geleverde producten;
Zeer ervaren en betrokken vakmensen die dag en nacht klaar staan.


Olie & Vet Diensten & Service
Renovatie Beheer & Advies

top pagina   index
Leo

Voor meer informatie klik op onderstaand plaatje in het blauwe kader.


van der velden rioolrenovatietechnieken
onzichtbaar, onmisbaar!


voor webinformatie klik op logo....


(1601-01)

top pagina   index

Bezoekers keken naar de volgende links in ons kennisplatform:


gezonde gebouwen werken beter


uit facilitair ! - magazine van facilicom services group
mede mogelijk gemaakt door facilitaire vakbeurs online
tapijtreiniging:
ondergeschoven kind, gemiste kans

door leon van den berg, redactielid clean totaal
mede mogelijk gemaakt door facilitaire aanbieders online
inrichting bedrijfsrestaurant


door ruben alosery
mede mogelijk gemaakt door facilitaire informatie online
gedragscodes vastgoedsector


door nevap en rics
mede mogelijk gemaakt door facilitaire aanbieders online
veiligheid door samenwerken


door ccv - centrum voor criminaliteitspreventie en veiligheid
mede mogelijk gemaakt door facilitaire informatie online
opruimen van spaarlampen en kwik!


door leo hooijmans met dank aan radar en rivm
mede mogelijk gemaakt door facilitaire aanbieders online
ondergronds parkeren financiëel haalbaar

door jerphaas jan van schaik
mede mogelijk gemaakt door facilitaire aanbieders online


Tags: afvoer, reinigen, ontstoppen, riool, rioolstelsel, rioolbeheer, rioolbeheerplan, leidingen, renovatie, putdeksel, professioneel, onzichtbaar onmisbaar, milieu, stankoverlast,

top pagina   index

DezeTekstIsVanLeoHooijmansGalileoNoordwijkFacilitaireInformatieOnline
Dit document niet uitprinten, aub. Denk aan het milieu en uw kosten.
Wilt u het nog een keer lezen maak een bladwijzer (favoriet).
Wilt u het artikel door een ander laten lezen, stuur een link door.


mede mogelijk gemaakt door facilitaire informatie online

facilitaire vakbeurs online
nog nooit wat adverteren zó doelgericht en zó lang houdbaar!
365 dagen per jaar/24 uur per dag.


voor presentatie klik op plaatje.....

facilitaire-informatie-online.nl ©
ingevoerd op 20 januari 2016
het laatst gewijzigd op 29-01-2018

voorwaarden voor gebruik/bezoek van deze website: klik hier....
(de kleine lettertjes, maar dan iets groter)