facilitaire productinformatie


Smartflower™


mede mogelijk gemaakt door facilitaire vakbeurs online

Smart in design en functie
Het eerste mobiele zonne-energiestation
De mooiste manier om energie op te wekken!

LeoHooijmansGalileoNoordwijkFacilitaireInformatieOnlineHoezo??
De visie van Smartflower
Vooruitgang begint als men vraagtekens plaatst bij het bestaande. Wij hebben ons afgevraagd of het niet mogelijk was om fotovoltaïsche methodes voor het gebruik in huishoudens simpeler en efficiënter te maken dan tot nu toe. Onze visie was een systeem dat men gewoon kan plaatsen, aansluiten en in gebruik nemen – net als een huishoudelijk apparaat. Een systeem dat voldoende stroom levert voor een doorsnee huishouden en dat bovendien mobiel is. Een systeem dat niet alleen functioneel, maar ook esthetisch is. En daarom bijzonder designgevoelige mensen aanspreekt die geen installatie op het dak kunnen plaatsen. Maar ook bedrijven en gemeentes die op het gebied van milieuvriendelijkheid en duurzaamheid graag een origineel signaal willen afgeven. Voor hen hebben wij Smartflower™ ontwikkeld. In 2011 werd het eerste prototype getest.
In 2013 werd Smartflower™ op de Intersolar Europe beurs aan het publiek gepresenteerd en enthousiast ontvangen. Sinds 2014 zijn klanten in heel Europa enthousiast over ons innovatieve mobiele fotovoltaïsche systeem. En vast en zeker bent u dat binnenkort ook. Welkom op de zonzijde.


“Even though I like size, sometimes something small is very effective. And when it comes to photovoltaic solar there is nothing better than, for instance, the smartflower™. I mean what a brilliant idea, you put this in front of the house, you plug it in – no installation, nothing – just plugging it in and play.”
Arnold Schwarzenegger
Chairman R20, Governor of California, actor


Zes keer slimmer!

Eenvoudig is efficiënter, is beter. De toekomstgerichte voordelen van Smartflower™ zijn door zijn intelligente smart features heel eenvoudig te begrijpen.

Slim in gebruik Smartflower™ wordt als compleet systeem geleverd en op een door u gekozen plek vast in de ondergrond verankerd. Eén druk op de knop en het wonder begint: de behuizing gaat open en het rond 18 m2 grote solaroppervlak ontvouwt zich en draait automatisch naar de zon toe. Zodra de zon ondergaat, vouwt Smartflower™ de vlakken van zijn module in een veiligheidspositie samen. Met één druk op de knop verdwijnt de installatie geheel in de robuuste behuizing. Het systeem is eenvoudig in werking te stellen en via het gestuurde menu in het ingebouwde screen gemakkelijk te bedienen.
Slim volgen 40 % meer opbrengst dankzij de bijstelling langs twee assen. Smartflower™ volgt de zon door middel van een gps-gestuurde bijstelling, ook bij bewolking. Dankzij gps is de positie van de zon op elke locatie ter wereld op te vragen. Daardoor wordt ervoor gezorgd dat Smartflower™ steeds de grootste opbrengst levert die mogelijk is.
Slim veilig Smartflower™ bewaakt met behulp van een windsensor permanent de windsnelheid en wordt vanaf een gedefinieerde windkracht automatisch in een veiligheidsstand geplaatst voordat het systeem beschadigd kan raken.
Bij brand biedt Smartflower™ een belangrijk voordeel in vergelijking met installaties op het dak, want het systeem kan op elk moment van het stroomnet losgekoppeld worden en vormt daardoor geen gevaar bij bluswerkzaamheden.
Slim schoon Door een innovatief zelfreinigingsmechanisme blijft Smartflower™ schoon. Hierdoor worden verliezen bij de stroomproductie geminimaliseerd en de efficiëntie gemaximaliseerd.
Slim mobiel Smartflower™ is mobiel! En dat is een wezenlijk voordeel in vergelijking met traditionele systemen. Als u ergens anders gaat wonen neemt u uw eigen zonne-energiestation gewoon mee. Want de demontage is net zo eenvoudig als de opstelling: gewoon de verankeringsschroeven losmaken en meenemen! Nog een voordeel van die mobiliteit: Smartflower™ kan geleased worden.
Slimme extra's Met Smartflower™ bekent u kleur als trendsetter op het gebied van de zonne-energie. Of de klep van de behuizing en de bloembladen in de kleur groen, blauw, antraciet of zwart open bloeien, dat bepaalt uw persoonlijke stijl.
Verdere opties: naar keuze grondschroevenfundament of betonfundament. Beschermingskuip voor de berging van Smartflower™ in de grond. Energiemanagement-systeem voor het opslaan van niet verbruikte energie. Verzekering en onderhoudscontract.“Het middelmatige verleent de wereld haar bestendigheid, het buitengewone haar waarde.”
Oscar Wilde


Fotovoltaïsche technologie in haar mooiste vorm!

Zo heeft de wereld fotovoltaïsche technologie nog nooit gezien. Met Smartflower™ hebben wij het eerste all-in-one plug & play-fotovoltaische systeem ter wereld ontwikkeld dat u behalve een buitengewoon, tijdloos design ook een intelligente high-end-techniek te bieden heeft, die u moeiteloos en eenvoudig kunt bedienen. Dankzij zijn bijzondere technische kenmerken – zijn smart features – werkt Smartflower™ zelfstandig en automatisch. Eén druk op de knop is genoeg. Meer hoeft u niet te doen.Gewoon opstellen, gewoon aansluiten, gewoon overtuigend!

Vergeet gewoon alles wat u over de ingewikkelde planning, configuratie en installatie van zonne-energiesystemen gelezen hebt. Want Smartflower™ komt als compleet systeem bij u
thuis. Alles erin, alles eraan – fotovoltaïsche module, sturing, omvormer – en in een wip startklaar. Plaats het systeem waar u wilt. In maar één uur is Smartflower™ gemonteerd en bedrijfsklaar! Net zo vlug en eenvoudig kunt u Smartflower™ demonteren en op een andere plek weer opbouwen. Bijvoorbeeld als u verhuist.“Eenvoud is de hoogste trap van volmaaktheid.”
Leonardo da Vinci

Smartflower geeft in elk opzicht maatstaven aan!

Innovatief in vorm en functie. Smartflower™ is vanuit elk standpunt overtuigend tot in alle details. Onze Smartflower™-partner bij u in de buurt adviseert u graag uitvoerig. U vindt deze onder: www.smartflower.com


Voor meer informatie klik op onderstaand plaatje in het blauwe kader.


Smartflower™
De mooiste manier om energie op te wekkenvoor informatie klik op logo......

(1407-01)
Mini-Windturbine
Rendement rechtstreeks van de wind
Windmolen voor bedrijven, particuleren en agrariërsvoor informatie klik op logo......

(1410-01)

top pagina   top pagina

Bezoekers keken naar de volgende links in ons kennisplatform:

licht

door leo hooijmans
mede mogelijk gemaakt door facilitaire vakbeurs online

op den duur is er maar één vervanging voor energie: de zon!

uit dak+bouw 2009, html-vertaling leo hooijmans
mede mogelijk gemaakt door facilitaire informatie online
7 tips voor een groen kantoor


door marieke schoenmaeckers van dok - duurzaamheid op kantoor
mede mogelijk gemaakt door facilitaire aanbieders online
handleiding duurzaam inkopen

opgesteld in opdracht van
het ministerie van infrastructuur en milieu
omgezet naar .html door facilitaire informatie online
vroeger was er geen noodzaak om duurzaam te bouwen, nu wel!

uit dak+bouw 2009, html-vertaling leo hooijmans
mede mogelijk gemaakt door facilitaire informatie online
nederland krijgt nieuwe energie


door diverse politieke partijen
mede mogelijk gemaakt door facilitaire aanbieders online


Tags: zonnepanelen, zonne-energie, licht, fotovoltaïsche vermogen, duurzame energie besparen.
PPP, people planet profit.
Verdien met elke zonnestraal uw eigen kapitaal.

top pagina   index

DezeTekstIsVanLeoHooijmansGalileoNoordwijkFacilitaireInformatieOnline
Dit document niet uitprinten, aub. Denk aan het milieu en uw kosten.
Wilt u het nog een keer lezen maak een bladwijzer (favoriet).
Wilt u het artikel door een ander laten lezen, stuur een link door.mede mogelijk gemaakt door facilitaire vakbeurs online

facilitaire vakbeurs online
nog nooit wat adverteren zó doelgericht en zó lang houdbaar!
365 dagen per jaar/24 uur per dag.


voor presentatie klik op plaatje.....facilitaire-informatie-online.nl ©
ingevoerd op 26 juli 2014
het laatst gewijzigd op 9-05-2015

voorwaarden voor gebruik/bezoek van deze website: klik hier....
(de kleine lettertjes, maar dan iets groter)