facilitaire bedrijfsinformatie

ledexpo, het feest van het licht
voor ledspecialisten in november in de Brabanthallen in Den Bosch!
vakbeurs voor inkopers, gebouwenbeheerders, facilitymanagers, architecten, projectinrichters, zorg- en onderwijsinstellingen, enzovoort!
voor webinformati klik op logo.....
(1312-01)


LED Expo, het feest van het licht


mede mogelijk gemaakt door facilitaire vakbeurs online
(foto ledexpo)
Het Nationaal LED Trendrapport 2017 is gepubliceerd!

Heerhugowaard, 23 november 2016
Het Nationaal LED Trendrapport wordt uitgevoerd en is een initiatief en concept van van Good!/LED Expo Benelux. Naast LED Expo Benelux organiseert Good! de vakbeurs Solar Solutions Int. en de congressen Solar Business Day, Smart Storage Solutions, Bestuurderstop IJmond en IJmond Circulair. Voor de solar sector publiceert Good! al vijf jaar het Nationaal Solar Trendrapport en het Nationaal Trendrapport Warmtenetten.

De keiharde gegevens over marktgrootte, omzetten en werkgelegenheids-cijfers in de Nederlandse LED markt.
Download het trendrapport via de website van LEDEXPO zie.....

Lees ook onderstaande informatie!


'Verlichting raakt aan alles, verlichting wordt binnenkort een synoniem voor led'

LeoHooijmansGalileoNoordwijkFacilitaireInformatieOnlineHoezo??
In 2012 bracht McKinsey het baanbrekende rapport ‘Lighting the Way’ uit. In dat rapport voorspelt McKinsey een groei van led-verlichting wereldwijd van tien procent nu, naar tachtig procent in 2020. Een exploderende markt.

Waarom zal led-verlichting doorbreken?
Primair omdat de kwaliteit van led-verlichting sterk is toegenomen terwijl de prijs hard gedaald is. Daarnaast zijn de energieprijzen de afgelopen tien jaren fors gestegen, hebben we te kampen met een economische crisis en een groeiende duurzame bewustwording. Dit heeft geleid tot grotere bewustwording van energieverbruik. Daarnaast staan kwikhoudende spaarlampen onder druk en worden gloeilampen en energiezuinige halogeenlampen gefaseerd verboden door de Europese Unie. Verlichting wordt daardoor synoniem met led.
Tijdens LED Expo staat de bezoeker centraal. De bezoeker oriënteert zich op de verschillende led-aanbieders, maar hij volgt ook workshops over led en laat zich voorlichten over kwaliteit, de diverse led-producten, -diensten en -innovaties en led-keurmerken.
De bezoeker kan tijdens LED Expo zelfs led-lampen laten testen.

Peter Groot, Henriëtte Vrisekoop & Rolf Heynen

We zien dat led-verlichting nu een zeer diverse, maar primair zakelijke markt is. Verlichting raakt aan alles. Vandaar dat wij verschillende doelgroepen naar de beurs brengen: architecten, facility managers, ambtenaren, gebouwbeheerders, directies van bedrijven, zorg- en onderwijsinstellingen, installateurs, adviesbureaus en nog vele anderen.

De marktontwikkelingen hebben ons ervan overtuigd dat Nederland, lichtland bij uitstek, niet kan achterblijven. Ledverlichting wordt immers gemeengoed. Met de organisatie van een jaarlijkse led vakbeurs krijgen professionals en eindgebruikers een jaarlijkse platform waar het doen van zaken, kennisoverdracht en aandacht voor kwaliteit centraal staan.

Henriëtte Vrisekoop, Peter Groot en Rolf Heynen
GVCC/Good! communicatie & realisatiespecialisten
in duurzaamheid, organisator van LED Expo


Beursinformatie LED Expo

Pijlers en doelgroepen
LED Expo is een vakbeurs 2.0. Als eerste vakevenement in Nederland biedt deze led-verlichtingbeurs een combinatie van innovatie, sales en workshops. LED Expo richt zich met deze drie pijlers primair op de volgende bezoekersdoelgroepen:

* Office; kantoor, zorg, opleiding, entrees en algemene ruimtes
* Retail & hospitality; horeca, winkelvloer, displays en reclame
* Industrial; productie, opslag en assemblage
* Outdoor; wegen, terreinen, accommodaties en aanlichting


Partners
Bijzonder is dat een groot aantal brancheverenigingen – uiteenlopend van de Nederlandse Stichting voor Verlichtingskunde (NSVV), het Inter Gemeentelijk-overleg Openbare Verlichting (IGOV), de Stichting Knooppunt Innovatie Elektrotechniek Nederland (KIEN), de Stichting Erkenning Installatiebedrijven (SEI) en Sterkin – zijn aangehaakt om LED Expo in de markt te profileren als dé led-vakbeurs waar verlichtend Nederland acte de présence moet geven. De verschillende partners hebben hun eigen achterban daartoe een gratis toegangskaart aangeboden.


Workshops
Tijdens LED Expo wordt een groot aantal workshops georganiseerd in de centrale workshopruimte en op het paviljoen van het Inter Gemeentelijk overleg Openbare Verlichting (IGOV). Meer informatie over de workshops en het uitgebreide programma is te vinden op de website van LED Expo (zie hieronder). U kunt tijdens de verschillende workshops kennis op doen over actuele led-gerelateerd thema’s zoals de kwaliteit van led-verlichting, openbare verlichting, lichtplannen en de verkoop van led-verlichting.

Locatie
LED Expo wordt georganiseerd in de Brabanthallen in Den Bosch. Die centrale ligging in de Benelux – op een knooppunt van wegen, spoorwegen en waterwegen en in een unieke historische setting – maakt het tot een natuurlijke plaats van samenkomst. De locatie is goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto.


LED Expo in een notendop
LED Expo is dé eerste dedicated vakbeurs over led-verlichting in Nederland. Kernelementen zijn sales en leads; productkennis, marketing en technische workshops; en relatiebeheer en netwerken.

Doelgroepen: inkopers, gebouwenbeheerders, facility managers, technische (licht-)adviesbureaus, installateurs, bouwbedrijven, architecten, projectinrichters, zorg- en onderwijsinstellingen en beleidsambtenaren.
Voor de juiste datum en openingstijden zie de link in onderstaand kader!

Voor meer informatie klik op onderstaand plaatje in het blauwe kader.


ledexpo, het feest van het licht
voor ledspecialisten in november in de Brabanthallen in Den Bosch!
vakbeurs voor inkopers, gebouwenbeheerders, facilitymanagers, architecten, projectinrichters, zorg- en onderwijsinstellingen, enzovoort!
voor webinformati klik op logo.....
(1312-01)

top pagina   top pagina

Bezoekers keken naar de volgende links in ons kennisplatform:

licht

door leo hooijmans
mede mogelijk gemaakt door facilitaire vakbeurs online

lucht

door leo hooijmans
mede mogelijk gemaakt door s&pm facility

op den duur is er maar één vervanging voor energie: de zon!

uit dak+bouw 2009, html-vertaling leo hooijmans
mede mogelijk gemaakt door facilitaire informatie online
led-technologie toegelicht

door ledexpo
mede mogelijk gemaakt door facilitaire vakbeurs online
kennismakingsrit elektrisch rijden
advies tot betrekking met duurzame en energiezuinige mobiliteit!
maak kennis met elektrisch rijden vanuit noordwijk

voor ipresentatie klik op plaatje.....
nederland krijgt nieuwe energie


door diverse politieke partijen
mede mogelijk gemaakt door facilitaire aanbieders online
geluid


door leo hooijmans
mede mogelijk gemaakt door bureau galileo


Tags: innovatieve verlichting, armatuur, armaturen, candela, dynamische verlichting, fotopisch zicht, kleurtemperatuur, cri-kleurweergave-index, led, lichtstroom, lichtvervuiling, lumen, luminantie, lux, luxmeter, reflector, verlichtingssterkte.

top pagina   top pagina
DezeTekstIsVanLeoHooijmansGalileoNoordwijkFacilitaireInformatieOnline
Dit document niet uitprinten, aub. Denk aan het milieu en uw kosten.
Wilt u het nog een keer lezen maak een bladwijzer (favoriet).
Wilt u het artikel door een ander laten lezen, stuur een link door.mede mogelijk gemaakt door facilitaire vakbeurs online

facilitaire vakbeurs online
nog nooit wat adverteren zó doelgericht en zó lang houdbaar!
365 dagen per jaar/24 uur per dag.


voor presentatie klik op plaatje.....
facilitaire-informatie-online.nl ©
ingevoerd op 7 juli 2014
het laatst gewijzigd op 7-10-2019

voorwaarden voor gebruik/bezoek van deze website: klik hier....
(de kleine lettertjes, maar dan iets groter)