facilitaire productinformatie

makecover building solutions
kantoren en gebouwen maken wij mooier en comfortabeler!
besparen met zonwerende folies van 3M-window film. authorised dealer!
virusfilters, luchtreingingssystemen, hulpmiddelen tegen corona, enzovoort
voor webinformatie klik op logo....


(1809/2010-02)


MakeCover voor interieur en exterieur


mede mogelijk gemaakt door facilitaire vakbeurs online

In 2016 was MakeCover wereldwijd winnaar in de Fespa Awards; decals printed labels and fleed marking
(foto MakeCover-01)

MakeCover: niet lakken maar plakken!Inleiding
Mooie én efficiënte oplossingen voor (re)styling en opknapbeurt
Renovatiefolie
Raamfolie
Muurdecoratie
Gevelrenovatie
ClipCover©
GlassCover blockout-folie om te blinderen
GlassCover Switch - schakelt van helder naar mat
Bewegwijzering (signing, routing, wayfinding)
Nieuw: MakeCover introduceert Mozawall, mozaïek op maat!
   
MakeCover: voor zonwerende folies!
Hoeveel kunt u op energie besparen met zonwerende folie?
Voorbeeldberekening van besparing
Subsidie mogelijkheden
Conclusie voor aanbrengen van zonwerende folies!
   
MakeCover: voor zuivere lucht in kantoor en virusmaatregelen!
Inspecteer de luchtventilatie door middel van een rooktest.  
Reinig de lucht door een gesloten ionisatiefilter (tegen o.a. coronavirus)  
MakeCover uitgebreide Corona maatregelen!  
Antivirus folie. Veiliger en minder schoonmaken
   
Over MakeCover, directeur Ronald Steenkist & zakenpartners
Informatie website van MakeCover
Waar kijken bezoekers nog meer naar:

top pagina   index

Inleiding
In mei 2018 was ik uitgenodigd bij 3M in Delft voor een praatje en een kopje koffie. Het zou over 'lakken en plakken' gaan.
Renoveren of vernieuwen of mooier maken met folie in plaats van verven.
In april 2009 had ik al eens bij 3M (toen in Leiden) van dit fenomeen gehoord. Ik was er achteraan gegaan. Ik had toen het gevoel dat 3M goed bezig was, maar verkoop en marketing vonden dit nog te wereldvreemd.
Ik zag de mogelijkheden wel. Verven zonder verflucht in kantoorgebouwen; zorginrichtingen en schoolgebouwen, bijvoorbeeld. Helaas stokte mijn ijver in onbegrip bij de marketing en natuurlijk bij schildersbedrijven. Dit was net zo bedreigend als computers voor kantoormedewerkers.

De mogelijkheid van plakken zijn inmiddels zeer uitgebreid.
We werden rondgeleid in de showroom van 3M. Het viel daarbij niet eenvoudig de slimste te zijn. Want 3M is slimmer vertelde Chris van Maris. Voorlopend in innovaties en 60.000 artikelen in productie! Chris en zijn collega's Ruben van Raam en Bert Schreuder brachten ons zeer uitgebreid op de hoogte van folies, droogloop-matten en de vele innovaties op het gebied van plak- en zorgartikelen.

Over folies gaat deze iPresentatie.
Voor mij is het altijd moeilijk om een bedrijf te vinden, die bij het kennisplatform past. Veel bedrijven voelen zich te groot en kleine bedrijven kunnen met hun werk nauwelijks de regionale reklame betalen. In de wandelgangen roemde de 3M medewerkers Ronald Steenkist van MakeCover. Een ondernemer, werelberoemd in Alphen aan de Rijn met een levendige fantasie en praktische creativiteit. In Delft is hij ook wereldberoemd. Ronald en zijn medewerkers hebben het plafond van het nieuwe treinstation (2015) voorzien van een gigantische stadskaart in het Delftsblauw.
Japanners, Chinezen, Zuid-Amerikanen, enzovoort worden er vrolijk van. Delftenaren zijn er trots op. Nederlanders, Europeanen en 'zelfs' Engelsen vinden het prachtig.
Lees onderstaande informatie en wordt er ook vrolijk van! :-)
Leo Hooijmans redacteur MvA, Noordwijk 7 september 2018


top pagina   index

Station Delft Plafond beplakt met stadsplattegrond door MakeCover
Plafond in hal Station Delft beplakt met oude stadsplattegrond in Delftsblauw!
(foto leo@hooijmans-noordwijk.nl)

Mooie én efficiënte oplossingen voor (re)styling en opknapbeurt
Dat is waar MakeCover voor staat. Want hoewel een metamorfose een prachtig eindresultaat moet opleveren, is het ook belangrijk om de kosten zo laag mogelijk te houden. Of het nu gaat om een restyling binnen, of buiten. MakeCover is specialist in het renoveren en verfraaien van wanden, plafonds, objecten en gevels. Het maakt daarbij niet uit hoe klein, of hoe groot het oppervlak is.

top pagina   index

oud

na renovatie

Voor renovatie (foto MakeCover-07a) Na renovatie (foto MakeCover-07b)

Renovatiefolie
Met renovatiefolie krijgt een pand of een kantoor in een oogwenk de stijl die u wenst. Omdat iedere denkbare combinatie van kleur en patroon mogelijk is, creëert u voor iedere wand en elk object een frisse eigentijdse, of juist een eigenwijze uitstraling. MakeCover gebruikt de fraaie 3M DI-NOC folies omdat deze gegarandeerd praktisch en duurzaam zijn met een garantie tot wel 12 jaar.

top pagina   index

decoratieve glasfolie
Raamfolie (foto MakeCover-03)
 
Raamfolie
Een glazen wand krijgt in een handomdraai een compleet ander uiterlijk met een strakke raamfolie. Naast het realiseren van een bepaalde sfeer, kunt u de folie ook toepassen om privacy te waarborgen, in bijvoorbeeld een vergaderruimte. Het is mogelijk om uw logo, een sterke oneliner of een prachtige visual af te beelden, maar ook kunt u het gehele raam een gezandstraald of geëtst uiterlijk geven.

top pagina   index

renovatie/raam/muurdecoratie folie
Renovatie-, raam- en muurdecoratie-folie (foto MakeCover-040506)
 
Muurdecoratie
Heeft u een kantoor, een winkelpand of instelling dat in een korte tijd en tegen lage kosten gerestyled dient te worden? Dan is de muurdecoratie oplossing een uitkomst. MakeCover realiseert een fotowand, een wand met een fraai patroon of opdruk vele malen sneller dan stucen of behangen, waardoor de kosten beperkt blijven. Om de juiste sfeer en uitstraling te creëren in een hele kleine of juist hele grote ruimte, gebruikt MakeCover verschillende materialen en oplossingen. Van een fotoprint op folie, tot verwisselbare spanframes, tot ClipCover
© wanden.
LeoHooijmansGalileoNoordwijkFacilitaireInformatieOnlineHoezo??
top pagina   index


Gevelrenovatie-folie (foto's MakeCover-07) boven voor/onder na renovatie

Gevelrenovatie met folie
Uw aluminium gevel kan door invloeden van buitenaf, zoals zon, regen en uitlaatgassen, een grauwe uitstraling krijgen. Terwijl uw gevel juist als een visitekaartje voor uw bedrijf kan dienen. Uw gevel (opnieuw) verven kan een oplossing zijn, maar dan staat u 3-4 jaar later weer voor hetzelfde ‘probleem’.
Gevelrenovatie met zelfklevende folie is in dit geval een duurzamere oplossing. Uw gevel wordt beplakt met een hoogwaardige Avery Facade Film. Nadat de folie is aangebracht straalt uw gevel weer als nieuw.
MakeCover is specialist in het renoveren van aluminium en kunststof gevels met zelfklevende folie. U krijgt de garantie dat uw gevel op professionele wijze gerenoveerd wordt.
Voordat er wordt gestart wordt eerst bekeken wat de mogelijkheden zijn en worden uw wensen besproken. Dit kan ook in overleg met een architect. Vervolgens zal de folie op uw gevel worden aangebracht. Goed nieuws is dat u weinig tot geen overlast zult ondervinden van de gehele gevelrenovatie. Terwijl uw gevel weer wordt voorzien van een nieuwe jas, kunt u rustig doorwerken!

top pagina   index

ClipOver - MakeCover
ClipCover(foto MakeCover-08)

ClipCover©
Wanneer een ruimte snel gerestyled moet worden met een beperkt budget, dan is de ClipCover
© oplossing voor u ideaal. Het is voordeliger en sneller dan stucen en behangen. Het is een uniek product omdat het tevens akoestische problemen kan oplossen. ClipCover© is een door MakeCover ontwikkelde productlijn en kan geleverd worden in ieder gewenst ontwerp, patroon of kleur.
Met een nagenoeg onzichtbaar profil wordt ClipCover
© tegen de wand geplaatst en is overal toepasbaar. Ook als er hoeken, stopcontacten of andere obstakels zijn. Omdat MakeCover akoestisch materiaal met verschillende dempingswaarden toepast, zorgt ClipCover© bovendien voor een perfecte akoestiek.

top pagina   index


Blockout-folie (foto MakeCover-19)

GlassCover blockout folie
Soms is het nodig om glas volledig te verduisteren/absoluut te blinderen.
Denk aan situaties met gevoelige apparatuur, zoals in labaratoria. Het kan ook een uitstekende oplossing zijn om ramen te blinderen, omdat er teveel lichtval is voor een prettige werkomgeving. In dat geval kan het venster worden geblindeerd met GlassCover block-out folie, waarna er een folie met maatwerk visuals op wordt aangebracht. Zo tovert u een raampartij om naar een creatieve wand.

Het aanbrengen van de GlassCover block-out gaat, zoals dat met de meeste folies gaat, zeer vlot. Medewerkers kunnen gewoon doorgaan met hun werk, en er is geen geluidsoverlast.

Op het voorbeeld (19) ziet u aan de binnenzijde een zwarte kleur. De voorzijde van deze folie is echter wit. Dit kan ook omgedraaid worden, dus de plakzijde kan zwart zijn. Kort gezegd is zwart of wit mogelijk, zowel aan de binnen- als buitenzijde. De folie is vooralsnog niet in één en dezelfde kleur beschikbaar, dus het is altijd zwart/wit.
De folie is uitstekend geschikt om er een andere folie overheen aan te brengen. Aan de binnenzijde kunt u uiteindelijk de exacte kleur naar wens bepalen of uw creativiteit volledig de vrije loop laten.

De folie is uitstekend afneembaar of wasbaar door een glazenwasser. Hiernaast heeft u geen last van omkrullende randen. Eenmaal door ons aangebracht garanderen wij dat het minimaal 5 jaar blijft zitten.

top pagina   index


GlassCover Switch - schakelt van transparant naar mat (foto MakeCover-18)

GlassCover Switch - Schakelt van transparant naar mat!
Wilt u soms wel privacy in uw kantoor, en soms niet? Wilt u soms een transparante wand, en soms een wand die u kunt gebruiken als projectiescherm? Wilt u soms iets verborgen houden en soms iets tonen?

GlassCover switch is voor u de ideale oplossing. Deze unieke folie kan schakelen tussen volledig transparant en niet doorzichtbaar, oftewel mat. Het is ideaal voor kantoren waarbij ruimtes gecombineerd gebruikt kunnen worden. Waarbij het inloopbeleid zichtbaar moet zijn. Tevens is de folie te gebruiken voor het presenteren of onthullen. Kortom, met deze exclusieve folie kunt u niet alleen de show stelen, maar ook de functionaliteit van uw kantoorruimtes uitbreiden.

Met een druk op de knop, automatisch via de timer of via uw afstandbediening kunt u schakelen tussen transparantie en mat.
Het aanbrengen van de folie kan op bestaande glazen wanden, en op nieuw te plaatsen wanden. Het aanbrengen van op een bestaande wand is in de meeste gevallen snel en geluidsloos zodat er in het kantoor kan worden doorgewerkt. Op nieuw te plaatsen wanden wordt het switch-systeem reeds in de productie aangebracht.

GlassCover Switch is perfect voor overheidsgebouwen, ziekenhuizen, kantoorruimtes, openbare ruimten en plaatsen waar glazen wanden of ruiten zijn gebruikt
.

top pagina   index


Bewegwijzering (foto MakeCover-20)

Bewegwijzering
Borden die aangebracht zijn op wanden of plafonds een uitstekende manier om uw vindbaarheid in uw pand vergroten.
Voor het vervaardigen van bebording, kunt u kiezen uit vele materialen. We gebruiken hiervoor zoveel mogelijk duurzame en milieu-vriendelijke materialen en producten. Zoals karton, hout, glas, aluminium, staal, perspex, PVC, dibond, forex, enzovoort.

MakeCover kan samen met u een concept en stijl bedenken voor uw wegbewijzering. Het ontwerpen is een specialistisch werk, waarin het ontwerp van het gebouw gerespecteerd moet worden en de vindbaarheid gegarandeerd moet zijn.
U kunt ook uw eigen grafisch bureau, ontwerper of architect het concept laten bedenken. Daarna pakt MakeCover de opdracht op, om het produceren en monteren van alle elementen goed te laten verlopen.

Een goede bewegwijzering wordt in het vakjargon ook wel signing, routing of wayfinding genoemd. Het is bij brandsveiligheids-aanduidingen absoluut van groot belang.top pagina   index

Mozawall video (afbeelding MakeCover-16)

Nieuw: MakeCover introduceert Mozawall, mozaïek op maat!
Alphen aan den Rijn, december 2018.
MakeCover introduceert Mozawall, een wandbekleding waarmee foto's worden omgezet naar een mozaïekstructuur. Vergelijkbaar met een op maat gemaakt glasmozaïek. Meer handelbaar en voor een lager budget.

Mozawall kan als volwaardige wandbekleding gebruikt worden voor binnen en buiten. Door de praktische eigenschappen is het uitermate geschikt voor natte ruimtes zoals douches en zwembaden.
Het is ook mogelijk om panelen van een mozaïek te voorzien.

Voor een introductie kunt u bovenstaande video afspelen.
Voor informatie kunt u kunt u contact opnemen via de website van MakeCover.
MakeCover: van iets ouds iets nieuws maken!
MakeCover: van iets lelijks iets moois maken!
MakeCover: niet lakken maar plakken!top pagina   index

MakeCover: voor zonwerende folies!

3M Window Film Authorised Dealer (foto MakeCover-11)

Hoeveel kunt u op energie besparen met zonwerende folie?
In deze iPresentatie geeft MakeCover u een voorbeeldberekening van een bestaande situatie van een pand in Rotterdam. U zult zien dat een kostenbesparing mogelijk is en dat dit leidt tot minder CO2-uitstoot. De zonwerende folies zijn extra interessant omdat u in aanmerking komt voor subsidie voor het energiezuiniger maken van uw pand. Het toepassen van deze folies kan zelfs een positieve bijdrage leveren aan uw energie-index, die binnenkort maximaal 1,3 mag zijn. We gaan tevens in op hoe de folie comfortverhogend werkt voor de gebruikers van een pand.

dame zonder gat in der hand
(foto MakeCover-12)

top pagina   index

Voorbeeldberekening
Het idee van zonwerende folie is eenvoudig; de folie houdt de warmte van de zon tegen. Hierdoor hebben airco’s minder moeite om een pand koel te houden waardoor u energie bespaart. Voor de berekening gebruiken we een bestaand pand als voorbeeld, zodat u kunt zien welke besparing er mogelijk is. Het pand is aan de oost- en westzijde voorzien van glas. Het is een groot gebouw.
De oostzijde is 1200 m2. De westzijde is 1200 m2.

Besparing met de Prestige 70 folie van 3M
Prestige 70 heeft op het glas van het voorbeeldpand, dat 10mm gelamineerd glas is, een besparingswaarde, ofwel solar heat gain coefficient (shgc), van 0,524.

De totale zonne-energie die op de twee gevels komt is 1.559.292 kWh. Het glas zonder folie zorgt voor toetreding van 1.236.518 kWh aan zonne-energie.
Door de solar heat gain coefficient (shgc), van 0,524 van de Prestige 70 folie op het glas, wordt 419.450 kWh aan zonne-energie tegengehouden. Dit hoeft niet door airco's te worden gekoeld.

Voor het berekenen van de besparing, is ook het rendement van het koelsysteem van belang. In het geval van ons voorbeeldpand, is het rendement 33%.

Besparing per jaar Besparing X rendement Energieprijs Kosten/jaar
419450 kWh 138418 kWh € 0,18 / kWh € 24915,00

Uitleg onderstaande grafiek:
De waardes aan de linkerkant zijn in KWh. Dit is de energiebesparing, die per maand is gemeten.

In totaal wordt er met de Prestige 70 folie 419450 KWh per jaar bespaard. We rekenen met een prijs voor 1 KWh van 0,18 ct, exclusief 21% btw. In het rekenvoorbeeld bespaart u dus € 24.915,- per jaar. De werkelijke KWh-kosten, hangen af van de afspraken met uw energieleverancier.

grafiek
Onderste blauwe lijn is oostzijde, bovenste blauwe lijn is westzijde. Bovenste lijn is totaal. (MakeCover-13)
  Behalve dat u uw portemonnee minder belast, belast u ook de omgeving minder. Minder energie gebruiken betekent namelijk minder CO2-uitstoot.
Wij delen het aantal KWh door 1.9 om te komen tot de CO2-uitstoot:

Besparing per jaar Factor CO2/jaar
138418 kWh -/ 1,9 72851 kg


telefoon
(foto MakeCover-14)

top pagina   index

Subsidiemogelijkheden
De overheid heeft in 2018 een pot van € 147 miljoen euro beschikbaar gesteld waarop u als pandeigenaar aanspraak kunt maken in de vorm van een extra fiscale aftrek. Het spreekt voor zich dat u de kosten van een energiebesparende maatregel, zoals energiebesparende folie, kunt aftrekken, maar daar bovenop kun u nog eens 54,5% van de kosten extra aftrekken. Benader uw accountant, of een subsidiespecialist om de aanvraag voor u te doen. Wij ondersteunen u graag in verdere inschattingen en berekeningen. Let op; u bent verplicht om energiebesparende maatregelen toe te passen, wanneer de terugverdientijd binnen 5 jaar is.

Comfortverhoging
De folie houdt zonnewarmte tegen. Hierdoor is het branden van de zon door het glas niet of nauwelijks meer merkbaar en zullen mensen die werken in het pand het minder warm hebben. Warmte beïnvloedt overigens ook de productiviteit. Wist u dat elke graad boven de 23 °C zorgt voor een productiviteitsverlaging van 5%? Een prettige bijkomstigheid is dat de folie 99% van het UV-licht tegenhoudt, waardoor uw interieur minder verkleurt.

De temperatuur in het pand blijft door de folie lager. Hierdoor hoeven airco’s veel minder hard te ‘blazen’. Van de koude lucht van airco’s kunnen mensen klachten krijgen, zoals stijve spieren. Het energieverbruik scheelt enorm; de kosten om een ruimte 1 °C koeler te maken, zijn 4 x zo hoog als een ruimte 1 °C warmer te maken.

Energielabel C-verplichting
Voor kantoorpanden met een oppervlakte groter dan 100 m2, geldt een verplicht Energielabel C vanaf 1 januari 2023. Dit houdt in dat uw pand een energie-index van maximaal 1,3 moet hebben. Uw pand kan zelfs worden gesloten wanneer uw pand hieraan niet voldoet. Voor de index geldt; hoe lager, hoe zuiniger uw pand. Wij kunnen voor u een inschatting maken van de besparing.
Neemt u hiertoe s.v.p. contact op met MakeCover. Uw energieadviseur kan vervolgens met onze inschatting berekenen welke positieve bijdrage de folie levert aan uw energie-index.

tabel berekening pand in Rotterdam
Berekening pand Rotterdam: energiebesparing --- (tabel MakeCover-15)

top pagina   index

Conclusie
Het aanbrengen van de folie levert een bijdrage aan het verduurzamen van uw pand en het bereiken van de doelen in het kader van de energielabeling.

Daarnaast zorgt het aanbrengen van de 3M folie voor:

~ Lagere CO2-uitstoot
~ Een forse besparing (€).
~ Minder onderhoud airco/koelsysteem
~ Langere levensduur airco/koelsysteem
~ Betere en gezondere werkomgeving voor medewerkers
~ Minder snelle verkleuring interieur


top pagina   index

 
MakeCover: voor zuivere lucht in kantoor en virusmaatregelen!

Inspecteer de luchtventilatie door middel van een rooktest.
Wilt u vaststellen hoe het is gesteld met de ventilatie in een ruimte? Deze spectaculaire test overtuigt u en anderen in een handomdraai zodat u de juiste maatregelen kunt nemen zoals virusfilters of ventilatie-maatregelen.

Door de rooktest worden luchtstroming, recirculatie (ongewenst) en verversingstijd geanalyseerd. U ontvangt een rapport met de bevindingen en een advies of het filteren van de lucht gewenst is. Met een minimale investering ontvangt u een duidelijk inzicht in uw luchtsituatie

Reinig de lucht door een gesloten ionisatiefilter (tegen o.a. coronavirus)
De MakeCover virusfilters zijn gesloten ionisatiefilters, die virusbacteriën, schadelijke stoffen, fijnstof, pollen en schimmels permanent uit de lucht te filteren. De luchtfilters hebben hetzelfde effect als Hepafilters.

MakeCover uitgebreide Corona maatregelen!
Wilt u bezoekers en medewerkers een veilige afstand tot elkaar bieden? MakeCover levert middelen die u kunt inzetten als onderdeel tegen de corona-besmettingen.
Raam- en vloerstickers, desinfectiezuilen, kunststof gezichtsschermen, plexiglas- en (echt)glazen preventieschermen .top pagina   index


Antivirus folie. Veiliger en minder schoonmaken.

De folie die virussen en bacteriën doodt.
Coversafe® folie neutraliseert virussen, inclusief het SARS-COV2 / Coronavirus en bacteriën, waardoor oppervlakken niet steeds hoeven te worden gereinigd. Het vergroot het gevoel van veiligheid, en tegelijkertijd kan er flink op schoonmaakkosten worden bespaard.

Voor o.a. balies, tafels en deurklinken.
Coversafe® is een zelfklevende folie met uitzonderlijke antimicrobiële eigenschappen. De folie is eenvoudig aan te brengen op elk type ondergrond, zoals balies, tafels en deurklinken. Het is niet alleen effectief tegen het Corona- en andere virussen, het werkt ook tegen bacteriën, en schimmels. Coversafe® helpt om het verspreiden van virussen en bacteriën te verminderen en doet dit door een natuurlijk werkende en revolutionaire technologie.

Vier jaar lange werking, zonder onderhoud.
Deze technologie werkt anders dan folies die gebruik maken van zilverionen. In tegenstelling tot dit soort folies, verliest de Coversafe haar werking niet, omdat de werkzame stof niet wordt verbruikt, maar als katalysator fungeert. Een bijkomend voordeel is dat Coversafe, voedselveilig is, in tegenstelling tot op zilverionen-gebaseerde producten.

De katalyserende werking van Coversafe raakt nooit uitgeput. De anti-microbiële eigenschappen van Coversafe blijven daardoor maar liefst 4 jaar lang stabiel, 24 uur per dag.


Alle voordelen op een rij:

Vernietigd virussen en bacteriën.
De anti-microbiële werking van Coversafe® beschermt effectief tegen virussen, bacteriën en schimmels, waaronder het Coronavirus.

Natuurlijke werking.
Coversafe® zorgt op natuurlijke wijze voor microbiële ontsmetting van oppervlakken. De werking van Coversafe® is huidvriendelijk en ook voedselveilig, in tegenstelling tot alternatieve folies op basis van zilverionen.

Veilig en schoon.
Gebruikelijke reinigingsproducten, zoals zeep, bleekmiddel en ontsmettingsmiddel, tasten de de anti-microbiële werking van Coversafe® niet aan.

Eenvoudig aan te brengen, ook op gebogen vlakken.
Bescherm de omgeving door deze dunne, transparante zelfklevende folie aan te brengen op balies en kassa’s in winkels. Op deurgrepen en tafels. Denk ook aan schakelaars en trapleuningen in kantoren en zieken- en verzorgingshuizen.

Bewezen effectief.
Coversafe® helpt om de verspreiding van virussen, bacteriën en schimmels te verminderen. De folie neutraliseert onder andere griep, buikgriep en salmonella. De anti-microbiële werking van Coversafe® is getest en aangetoond door onafhankelijke en geaccrediteerde laboratoria. De folie vernietigt de meeste micro-organismen, waaronder het SARS-COV2 ofwel het Coronavirus.

Langdurige werking.
De katalyserende werking van de minerale stof in Coversafe® raakt, anders dan die van zilverionen, nooit uitgeput. Coversafe® beschermt de hele dag door en doet dat maar liefst 4 jaar lang stabiel en effectief.

Laat het zien.
Door middel van een sticker, kunt u laten zien dat een oppervlak is beschermd met de folie. Zo vergroot u het gevoel van veiligheid.
Voor meer informatie klik op plaatje.........


top pagina   index


Ronald Steenkist - MakeCover
Klik op foto voor YouTube nominatie QStarter VOA! zie toelichting. (foto Rob Lamping)

Ik ben Ronald Steenkist, directeur van MakeCover!
Samen met ons team zijn we specialist in renoveren en het verfraaien van wanden, plafonds, objecten en gevels. Het maakt daarbij niet uit hoe klein, of hoe groot het oppervlak is.
Wij blinken uit in renovatiefolie voor interieur, fotowand/wandvisuals, decoratieve raamfolie, zonwerende raamfolie, gevelrenovatie en decoratieve gevelfolie.
Klik voor een persoonlijke presentatie op bovenstaande foto en/of klik simpel door in onderstaand blauwe kader op het logo van MakeCover.
De 'snelle' video was de presentatie van de QuickStarter nominatie in 2013 van de VOA Vereniging Ondernemers Alphen aan den Rijn.

MakeCover maakt deel uit van de
3M Select Group van Graphic Providers
en is
3M Window Film Authorised Dealer.
In Amsterdam was MakeCover Wereldkampioen-2016 bij de
FESPA Awards
in de groep 'Decals printed labels & fleed marking'!

MakeCover is gehuisvest en werkt samen met het team van Kim Zandbergen van Qbiq scheidingswanden en Gijs van Wijk, specialist in Akoestiek Comfort. Combineer eens een bezoek aan onze bedrijven met een kopje koffie bij een goed advies.

top pagina   index

Voor meer informatie klik op onderstaand logo in het blauwe kader.


makecover building solutions
kantoren en gebouwen maken wij mooier en comfortabeler!
besparen met zonwerende folies van 3M-window film. authorised dealer!
virusfilters, luchtreingingssystemen, hulpmiddelen tegen corona, enzovoort.
voor webinformatie klik op logo....


(1809/2010-02)

top pagina   index

Bezoekers keken naar de volgende links in ons kennisplatform:gezonde gebouwen werken beter


uit facilitair ! - magazine van facilicom services group
mede mogelijk gemaakt door facilitaire vakbeurs online

over verlichting & nen-norm 12464-1

door leo hooijmans
mede mogelijk gemaakt door de facilitaire vakbeurs online

geluid


door leo hooijmans
mede mogelijk gemaakt door bureau galileo
veiligheid door samenwerken


door ccv - centrum voor criminaliteitspreventie en veiligheid
mede mogelijk gemaakt door facilitaire informatie online
cleanedge-lighting - leds kill the virus!
beschermd 24/7 tegen virussen en bacteriën.
liquideerd binnen 120 minuten 99,99% van covid-19 en sars-cov-2!


voor ipresenstatie klik op virusfoto....
een en al oor
een helder verhaal over oren en goed blijven horen


door beter horen & de nationale hoorstichting
mede mogelijk gemaakt door facilitaire vakbeurs online
samenvatting
handboek vastgoedmanagement


door maarten vermeulen en mariëlle wieman
mede mogelijk gemaakt door facilitaire informatie online
m2 parodie


door leo hooijmans
mede mogelijk gemaakt door facilitaire aanbieders online
van statig ministerie naar denktank


uit facilitair! - magazine van facilicom service group
mede mogelijk gemaakt door facilitaire vakbeurs online
opruimen versie 15
neufert op zakformaat!


door leo hooijmans
mede mogelijk gemaakt door facilitaire aanbieders online
AkoestiekComfort-190x150 akoestiek comfort - geluid onder controle
akoestiek is een duurzame investering ten behoeve van het kostbaarste bezit van uw onderneming


voor ipresentatie klik op plaatje.....
minder energieverbruik door hnw
(het nieuwe werken)


uit dak+bouw 2012, html-vertaling leo hooijmans
mede mogelijk gemaakt door facilitaire aanbieders online


Tags: renovatiefolie voor interieur en exterieur, fotowand/wandvisuals, decoratieve raamfolie, zonwering, zonwerende raamfolie, gevelrenovatie en decoratieve gevelfolie, kamerscherm, kamerschermen, kantoorscherm, kantoorschermen, schilder, schilderen, schilderwerk, muurdecoratie, clipcover, blackout folie, verduisteringsfolie, switch folie, schakelt van glashelder naar mat, bewegwijzering, signing, routing, wayfinding, besparing op aircokosten, akoestiek, akoestische oplossingen, mozaïeksteentjes, Gaudi, Romeinse en Griekse vloeren en wanden voor douches en zwembaden, corona maatregelen, virusfilters, luchtreiniging, plexiglas schermen, vloerstickers, raamstickers, desinfectiezuil, gezichtsscherm, antivirus folie, antivirusfolie, coversafe, enzovoort.
Leverbaar in Nederlands taalgebied van boven Groningen tot onder Kortrijk (B) en voorbij Enschede tot de Noordzee kust. En de regio's Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Alphen aan den Rijn, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Middelburg, Breda, Tilburg, Eindhoven, Maastricht, Nijmegen, Arnhem, Enschede, Zwolle, Assen, Leeuwarden, Groningen.


top pagina   index

DezeTekstIsVanLeoHooijmansGalileoNoordwijkFacilitaireInformatieOnline
mede mogelijk gemaakt door facilitaire vakbeurs online

facilitaire vakbeurs online
nog nooit wat adverteren zó doelgericht en zó lang houdbaar!
365 dagen per jaar/24 uur per dag.


voor presentatie klik op plaatje.....
facilitaire-informatie-online.nl ©
ingevoerd op 7 september 2018
het laatst gewijzigd op 26-01-2021

voorwaarden voor gebruik/bezoek van deze website: klik hier....
(de kleine lettertjes, maar dan iets groter)