facilitaire productinformatie

iron mountain - archiefbeheer
bedrijfsinformatie veilig, betaalbaar en overzichtelijk opgeslagen!


voor webinformatie klik op logo.....

(1405/1803-01)


Iron Mountain - Archiefbeheer


mede mogelijk gemaakt door facilitaire vakbeurs online
(foto's Iron Mountain)

Archiefbeheer:
Van opslag tot uitgebreide programma's op maat

1. Uw bedrijfsinformatie veilig, betaalbaar en overzichtelijk opgeslagen
2. Informatiebeheer op maat: op papier, online en op afspraak
3. Blijf baas over uw informatie
4. Waarom Iron Mountain
5. Aanvragen van specifieke brochures
10. Website van Iron Mountain
11. Waar kijken bezoekers nog meer naar:


top pagina   index
LeoHooijmansGalileoNoordwijkFacilitaireInformatieOnlineHoezo??
Uw bedrijfsinformatie veilig, betaalbaar en overzichtelijk opgeslagen

Informatieopslag lijkt eenvoudig, maar schijn bedriegt.
Hoe zorgt u voor een kosteneffectieve opslagruimte? Hoe garandeert u een optimale beveiliging, snelle toegang tot uw – papieren en digitale – documenten en naleving van wet- en regelgeving? Dat vraagt om expertise op het gebied van archiefbeheer.

Iron Mountain biedt de oplossing voor al uw uitdagingen op het gebied van informatiemanagement.

Voor meer dan 140.000 bedrijven zijn wij wereldwijd dé partner voor het optimaliseren van informatiemanagement. Onze diensten helpen bedrijven op het gebied van efficieny en risicobeheersing. Of u nu behoefte hebt aan veilige gegevensopslag, het scannen van documenten, een snelle toegang tot uw informatie of gegevensvernietiging: wij bieden u de juiste ondersteuning en denken met u mee over de beste oplossing.

MEER RUIMTE
Ruimte is kostbaar en schaars, vooral in stadscentra. U kunt natuurlijk kiezen voor dure inhouse documentopslag, maar als u uw informatiemanagement uitbesteedt aan Iron Mountain, bespaart u veel kosten.
In Nederland en België hebben we 12 vestigingen, waarin meer dan 1.700 kilometer fysieke documenten worden opgeslagen. In een aantal vestigingen beschikken we ook over een ‘kluis’ met back-up tapes.
Wereldwijd beheren we meer dan 151.000 kilometer archief. Dat is 3,7 keer de omtrek van de aarde. Toch is al die informatie gemakkelijk terug te vinden. En zijn zowel uw papieren als digitale documenten altijd goed beveiligd en bereikbaar. Omdat wij weten hoe belangrijk uw bedrijfsinformatie is.


“Wereldwijd beheren we meer dan 151.000 kilometer archief“

SNELLE EN VEILLIGE TOEGANG
Iron Mountain zorgt ervoor dat uw informatie altijd veilig en bereikbaar is. Dat geldt zowel voor uw papieren originelen als voor gescande of gedigitaliseerde versies.
Onze opslagfaciliteiten zijn toonaangevend op het gebied van inrichting, veiligheid, brand- en braakbeveiliging. We beschikken over zeer veilige en gecertifieerde transport- en opslagmogelijkheden en zorgen er zo voor dat uw vitale data, papieren archief en back-up tapes in perfecte conditie worden opgeslagen en beheerd. Onze uitstekend opgeleide en klantvriendelijke datahandling-specialisten zijn gescreend op hun betrouwbaarheid.
Kortom: u kunt 24 uur per dag en 365 dagen per jaar rekenen op een snelle toegang tot uw goed beveiligde informatie via het webportaal of onze klantenservice.

“Uw vitale data worden in perfecte conditie opgeslagen en beheerd.”

BETAALBARE COMPLIANCE
Bedrijven staan sneller bloot aan kritiek dan ooit tevoren. Een generatie geleden was informatieverlies nog ‘lastig’. Tegenwoordig kan het leiden tot ernstige reputatieschade en uw kostenbeheersing in gevaar brengen door de hoog oplopende boetes.
Al bijna 60 jaar bouwen we expertise en best practices op dit gebied op. De veiligheid en beschikbaarheid van uw informatie gaan bij ons hand in hand met de naleving van wet- en regelgeving.
We kennen uw branche, zijn een bewezen en vertrouwde partner, reduceren uw kosten en minimaliseren de risico’s.

“Meer profjt van uw informatie, minimale kosten en risico’s.”

INFORMATIE- EN KOSTENBEHEERSING

Volgens Forrester Research groeit de informatiestroom met meer dan 200 % per jaar. Het gevaar dat u teveel investeert in inhouse opslag en beheer ligt dan al snel op de loer. Iron Mountain begrijpt informatie, in alle vormen. Uw informatie wordt veilig bewaard, maar kan op elk gewenst moment fysiek of digitaal worden geleverd, indien nodig binnen 2 uur. We zetten uw complexe informatie-uitdagingen om in een helder en beheersbaar proces. U weet altijd precies welke informatie waar is opgeslagen en kunt deze snel opvragen bij de helpdesk of via het webportaal. Kortom: als u uw informatiemanagement uitbesteedt aan Iron Mountain, kunt u zich richten op uw kernactiviteiten.

“U kunt zich richten op uw kernactiviteiten.”


72% van alle bedrijven vindt het moeilijker om opgeslagen informatie te vinden dan nieuwe informatie te verzamelen.
Bron : The Association for Information and Image Management
35% van de tijd van kenniswerkers wordt besteed aan de zoektocht naar informatie.
Bron : IDC
43% van alle bedrijven herstelt nooit meer van een grootschalig gegevensverlies.
Bron : University of Texas
200% groei op jaarbasis van de informatiestroom binnen bedrijven.
Bron : Forrester Research  


top pagina   index

INFORMATIEBEHEER OP MAAT: op papier, online en op aanvraag

We leveren op maat gemaakte, geïntegreerde oplossingen. Van opslag tot uitgebreide records management programma’s.
Die sluiten naadloos aan op de meeste bestaande informatiebeheersystemen. Of het nu gaat om het indexeren van uw informatie, een veilige, snel toegankelijke opslag of een bulkscan: wij ontwikkelen een systeem dat naadloos aansluit bij uw bedrijfsprocessen, kosten bespaart en waarde blijft toevoegen.

ORGANISEREN
We helpen u graag op weg met een uniek informatieopslagprogramma.
Samen met u onderzoeken we om welke archieven het gaat en waarvoor u deze nodig hebt. We stellen een planning op voor het vernietigen van bepaalde archieven.
Daarnaast ontwerpen we een kosteneffectieve oplossing voor de opslag van uw informatie, die voldoet aan alle wet- en regelgeving.

OPSLAG OP MAAT
We bieden talloze mogelijkheden die passen bij uw wensen. Uw ‘statisch archief’, documenten die u moet bewaren maar niet regelmatig hoeft te raadplegen, wordt per archiefdoos geregistreerd. Voor uw ‘dynamisch archief’ kunnen documenten stuk voor stuk worden geregistreerd en voorzien van een streepjescode, waardoor ze snel traceerbaar en beschikbaar zijn. Deze optie is geschikt voor informatie die u vaak nodig hebt. Maar ook een bulkscan is mogelijk. Daarmee kiest u voor betaalbare en veelvuldige toegang tot een grote groep documenten en kunnen meer gebruikers tegelijkertijd hetzelfde document opvragen.

SNEL BESCHIKBAAR
Een document dat al door ons gescand is, kunt u terugvinden op ons webportaal. Papieren documenten kunnen op aanvraag gedigitaliseerd worden. Op het moment dat u dat wilt, scannen we uw documenten en zorgen ervoor dat u ze eventueel diezelfde dag kunt opvragen. Digitale documenten bieden als voordelen dat u ze snel kunt inzien, gemakkelijk kunt delen en de CO2-uitstoot van uw organisatie vermindert.
Natuurlijk kunnen we de originele documenten ook bij u laten bezorgen met goedbeveiligd transport. Kortom: uw informatie is veilig en snel beschikbaar.

NAADLOZE SERVICE EN OPBOUW
Misschien ziet u op tegen de professionalisering van uw informatiebeheer. Dat is niet nodig. Ons team – betrouwbaar en met de juiste expertise – denkt samen met u na over een nieuw informatiemanagementbeleid en begeleidt u bij de implementatie daarvan. Uitdagingen worden snel herkend en opgelost. U zult nauwelijks merken dat we er zijn, maar wel profieren van het resultaat.


top pagina   index


BLIJF DE BAAS OVER UW INFORMATIE

Snelle en betrouwbare toegang tot uw informatie is belangrijk. Daarom maken we gebruik van zeer strenge procedures die garanderen dat uw archieven nauwkeurig worden verwerkt en gemakkelijk te vinden zijn.

Van transport tot opslag: de beveiliging van uw informatie wordt continu nauwkeurig gecontroleerd. Niet alleen op het moment dat de informatie bij u wordt opgehaald, maar ook als uw archief bij ons wordt afgeleverd.

INFORMATIE OPSLAAN


INFORMATIE OPVRAGENtop pagina   index

WAAROM IRON MOUNTAIN?Al bijna 60 jaar zijn we een betrouwbare partner van zowel duizenden kleinere en middelgrote bedrijven als van 95% van alle ondernemingen uit de Fortune 1000 en Eurostoxx 50. Meer dan 2.800 opdrachtgevers vertrouwen Iron Mountain Benelux hun papieren en digitale informatie toe voor maatwerkoplossingen.Veel unieke archieven en documenten worden aan onze zorgen toevertrouwd, zoals de testamenten van prinses Diana, Charles Dickens en Charles Darwin, het patent op de Red Delicious-appel uit 1959 en de originele opnamen van uit 1959 en de originele opnamen van Frank Sinatra.

We komen graag bij u langs om uw behoeften in kaart te brengen en u te adviseren over archiefbeheer en andere diensten op het gebied van informatiebeheer. U kunt ook contact opnemen met een van onze vestigingen. Wij laten u dan ter plekke zien wat de mogelijkheden zijn.


“Wij streven naar partnerships met leveranciers die op basis van hun expertise met ons willen meedenken over de toekomst. Iron Mountain beantwoordt aan die eis en is mede daarom preferred supplier voor onze papieren en digitale archiefdiensten.”
Achmea

“De logistiek van het project verliep perfect. Iron Mountain zorgde voor de volledige overstap, van het verzamelen van de bestanden tot de levering van de elektronische data. Wij hoefden bijna niets te doen.”
Jellinek Mentrum

“Door de omvangrijke ervaring en expertise op het gebied van compliance binnen een internationale omgeving is Iron Mountain de juiste partner voor Marsh. Zij hebben ons uitstekend begeleid bij de strategiebepaling, initiatie en uitvoering van ons Document Management Programma.”
Marsh Nederland

top pagina   index

Voor specifieke brochures (in .pdf) klik op onderstaand plaatjes.

lron Mountain
Het organiseren, rangschikken, veilig opslaan en beschikbaar maken van uw bedrijfsinformatie is een complexe uitdaging. Iron Mountain helpt u graag. Zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten en uw belangrijkste sturingsmiddel – bedrijfsinformatie – altijd bereikbaar en beveiligd is.

Lees meer in nevenstaande brochure...
Archiefbeheer
Informatieopslag lijkt eenvoudig, maar schijn bedriegt.
Hoe zorgt u voor een kosteneffectieve opslagruimte? Hoe garandeert u een optimale beveiliging, snelle toegang tot uw – papieren en digitale – documenten en naleving van wet- en regelgeving? Iron Mountain biedt de oplossing voor al uw uitdagingen op het gebied van informatiemanagement.


Lees meer in nevenstaande brochure...
Bescherm uw bedrijfsgegevens en uw reputatie
De meeste ondernemingen herstellen niet meer van een grootschalig gegevensverlies. Hun reputatie bij klanten en leveranciers is beschadigd en de boetes die zij moeten betalen, zijn torenhoog. Een goede databeveiliging is dus geen overbodige luxe.

Lees meer in nevenstaande brochure...
Bedrijfsgegevens mee naar huis nemen
De wet bepaalt dat informatie die ten behoeve van het bedrijf is voortgebracht, eigendom is van de werkgever. Toch kunnen werknemers een sterk gevoel van eigenaarschap ervaren als het gaat om de informatie die ze mede tot stand hebben gebracht. Bent u op de hoogte van de risico's die zijn verbonden aan deze tegenstrijdige perspectieven, en hoe ze kunnen worden uitgebannen?

Lees meer in nevenstaande brochure...

top pagina   index

Voor algemene informatie klik op onderstaand plaatje in het blauwe kader.


iron mountain - archiefbeheer
bedrijfsinformatie veilig, betaalbaar en overzichtelijk opgeslagen!


voor webinformatie klik op logo.....

(1405/1803-01)

top pagina   index

Bezoekers keken naar de volgende links in ons kennisplatform:regionale historische centra staan voor een cultuuromslag!

deel 1 uit smaak 45 - tijdschrift van de rijkgebouwendienst
mede mogelijk gemaakt door facilitaire informatie online
even terug naar de kaartenbak van het bevolkingsregister van 1963?

samengesteld uit alleman van bert haanstra.
mede mogelijk gemaakt door facilitaire vakbeurs online
opruimen versie 18
leven na cd's en dvd's!


door leo hooijmans
mede mogelijk gemaakt door facilitaire vakbeurs online
opruimen, daarna zoeken & vindendoor leo hooijmans
mede mogelijk gemaakt door bureau galileo

brein in 't klein
hoe gaat het als je ontdekt dat andere websites niet met je willen delen, maar wel teksten en foto's van jou gebruiken?

een weblog van leo hooijmans over intelectueel eigendom
het felix archief in antwerpen
stadsarchief in kolossaal pakhuis


deel 8 uit smaak 52 - tijdschrift van de rijkgebouwendienst
mede mogelijk gemaakt door facilitaire informatie online
van dale groot
4-talig woord & beeldboek

door leo hooijmans
mede mogelijk gemaakt door ingrid kleinsman mda
waar blijft het digitale archief?


door leo hooijmans
mede mogelijk gemaakt door bureau galileo


Tags: documenten, documentenbeheer, archief, archiveren, scan, scannen, digitaliseren, opbergen, opruimen, papier hier, papierloos kantoor, papier efficiënt, papierberg, informatie, informatievoorziening, datadief, data-wraak, veilige vernietiging, backup, back-up, online opslag, icloud, bewaren, bewaartermijnen.
Leverbaar in Nederlands taalgebied van boven Groningen tot onder Kortrijk (B) en voorbij Enschede tot en met Noord- en Zuid-Holland. En de regio's Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Hoofddorp, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Middelburg, Breda, Tilburg, Eindhoven, Maastricht, Nijmegen, Arnhem, Enschede, Zwolle, Assen, Leeuwarden, Groningen.

top pagina   index

DezeTekstIsVanLeoHooijmansGalileoNoordwijkFacilitaireInformatieOnline
Dit document niet uitprinten, aub. Denk aan het milieu en uw kosten.
Wilt u het nog een keer lezen maak een bladwijzer (favoriet).
Wilt u het artikel door een ander laten lezen, stuur een link door.mede mogelijk gemaakt door facilitaire vakbeurs online

facilitaire vakbeurs online
nog nooit wat adverteren zó doelgericht en zó lang houdbaar!
365 dagen per jaar/24 uur per dag.


voor presentatie klik op plaatje.....facilitaire-informatie-online.nl ©
ingevoerd op 10 maart 2014
het laatst gewijzigd op 26-11-2018

voorwaarden voor gebruik/bezoek van deze website: klik hier....
(de kleine lettertjes, maar dan iets groter)