facilitaire productinformatie


aero 4 de unieke aromavernevelaar
PRETTIG, DESINFECTIE, ENERGIEK, FRIS !
LeoHooijmansGalileoNoordwijkFacilitaireInformatieOnlineHoezo??
Onafhankelijk onderzoek heeft aangetoond dat geur de belangrijkste factor is in het gedrag van de mens en zijn omgeving.

De AERO 4 is een unieke in de nieuwste generatie aromavernevelaars
De AERO 4 is een aromavernevelaar die zich kenmerkt door eenvoud en bedieningsgemak. De AERO 4 zorgt er voor dat onaangename geuren worden geneutraliseerd en dat aangename geuren de door u gewenste bedrijfsruimten opvullen. Dit gebeurt zo subtiel dat u het eigenlijk niet opmerkt.
De AERO 4 is uniek vanwege haar eenvoudige bediening, nauwkeurige en innovatieve werking. Het apparaat heeft een vernuftige werking, is efficiënt en is zeer gebruiksvriendelijk.

Voordelen van de AERO 4
~ zeer eenvoudig te bedienen
~ zeer compact, geluidsarm en gemakkelijk te bevestigen
~ aan te sluiten op ieder luchtbehandelingssysteem
~ geschikt voor iedere ruimte in uw bedrijf
~ volautomatisch en af te stellen tot op de minuut
~ onderhoudsvrij
~ economisch in het gebruik door de verfijnde techniek
~ 'plug and play' apparaat
~ is zowel lokaal, als op afstand via de PC, door u zelf te bedienen en te controleren
~ geurcombinaties zijn mogelijk tot wel 4 verschillende aroma's
~ optionele desinfectiemodule

Desinfectiemodule
Op de AERO 4 kan ook een desinfectiemodule worden aangesloten. Dit voorkomt het Sick Building Syndrome, dat veroorzaakt wordt door bacteriën, virussen, schimmels en sporen die achterblijven in de kanalen van uw luchtbehandelingssysteem. Deze giftige en verontreinigende stoffen komen terecht in de atmosfeer van uw bedrijf en ondermijnen het afweersysteem van het lichaam, waardoor er een hoger ziekteverzuim ontstaat en een lagere arbeidsproductiviteit.
De desinfectiemodule geeft u een combinatie van een aromaverstuiving en een volautomatische desinfectie van de ruimtes en alle oppervlaktes door verneveling van een biologisch volledig afbreekbaar middel. Door verneveling zullen ook de normaal moeilijk toegankelijke plekken gedesinfecteerd worden, ongeacht de apparatuur in deze ruimte. Bovendien worden de kanalen van het luchtbehandelingssysteem zo ook gereinigd.

Hoe werkt de AERO 4?
De AERO 4 is aan te sluiten op ieder luchtbehandelingssysteem.
De AERO 4 brengt vloeistof, in dit geval de door u gewenste aroma's in beweging, hierdoor ontstaat een fijne verneveling. Door deze werkwijze worden door u gewenste aroma's verspreid in de bestaande luchtkanalen van uw bedrijf. De aromadeeltjes zijn zo klein dat ze zweven en zo alle lucht optimaal voorzien van de door u gewenste geuren.
De AERO 4 werkt met aroma's op basis van zuiver etherische oliën, die bijdragen aan een gezond klimaat in uw bedrijf. U kiest zelf welke aroma's van toepassing zijn op uw bedrijf. U kunt kiezen uit diverse aroma's. Dat betekent dat u zelf bepaalt wanneer u welke geur verspreid wilt hebben en op welk moment. Afhankelijk van de gevraagde capaciteit van het luchtsysteem in uw bedrijf wordt de juiste dosering aroma toegevoegd.
De AERO 4 is zowel lokaal als op afstand via een netwerk te bedienen en wordt geleverd met geavanceerde software. Bovendien is de AERO 4 een 'plug and play' apparaat.

Beveiliging
Het systeem inclusief software is in hoge mate beveiligd.

Fris, prettig, energiek, de juiste geur is de sleutel tot succes!
Staat u er wel bij eens stil hoe belang geur eigenlijk is....?
Onbewust laten we ons leiden door geur. Met dit gegeven in het achterhoofd is het belangrijk om onprettige geuren te laten verdwijnen. Stelt u eens voor; nooit meer onprettige geuren, allen nog maar prettige frisse aangename geuren. Geuren die je ontspannen, of geuren die je een energiek gevoel geven. Geuren die je hongerig maken, geuren die je blij maken. De mogelijkheden zijn oneindig. Creëer voor uw bedrijf de geur of geuren die bij uw bedrijf passen. Het maakt niet uit of het hierbij gaat om kantoren, winkels, horecagelegenheden, hotelkamers, wachtruimtes, saunabedrijven, fitnesscentra of recreatiebungalows. Zorg dat uw medewerkers, gasten of cliënten zich prettig, fris en energiek voelen.
Geur is één van onze belangrijkste zintuigen. Bovendien staat ons reukorgaan in directe verbinding met onze hersenen. Onze hersenen zijn in staat in een soort geurarchief, compleet met de daar bijbehorende herinneringen en associaties, bij te houden. Geur doet iets met ons. Om dit gegeven te verduidelijken hebben wij de geurresultaten op een rijtje gezet.

De geur van citrusvruchten associëren onze hersenen als schoon en fris.
Het is aangetoond dat citroengeur mensen aanzet tot schoonmaken. Een ander opmerkelijk geuronderzoek is dat van de politie Rotterdam/Rijnmond. Bij dit onderzoek werdt via het ventilatiesysteem een nauwelijks waarneembaar vleugje sinaasappelgeur verspreid in de verhoorkamers en in het cellenblok. De effecten waren ronduit positief: "De doorgaans agressieve arrestanten vroegen minder om rustgevende medicijnen, dienden vaker een verzoek in om te mogen douchen en gingen minder naar het toilet". Citrusgeuren werken ook concentratieverhogend en zijn dus toepasbaar bij vergaderingen, seminars of na de lunch.
(uit AD en Volkskrant, februari 2008)


Wist u dat maar liefst 52 procent van de Nederlanders die op een kantoor werken, geur benoemen als een van de belangrijkste factoren die invloed hebben op de werksfeer? Dit blijkt uit een Werkplek Tevredenheidonderzoek van een internationaal onderzoeksbureau. (Carp, maart 2008)

Geur kan allerlei positieve gevoelens bij ons teweeg brengen. Maar geur kan ook het tegenovergestelde doen. Onprettige geurenorw den meestal veroorzaakt door micro-organismen, zoals bacteriën, virussen en schimmels.

De gebruikte etherische of essentiële oliën hebben ook een antiseptische werking. De AERO 4 zorgt ervoor dat de aroma's op subtiele wijze verneveld worden in uw bedrijf. Onprettige geuren worden geneutraliseerd en na enkele uren wordt een groot deel van de in de lucht aanwezige bacteriën vernietigd. Hierdoor wordt de lucht niet aleen gereinigd van bacteriën en virussen, het gaat ook lekker ruiken, dé ideale manier om een extra 'welness' gevoel te geven aan uw medewerkers, gasten of cliënten.


De AERO 4 is ontwikkeld door Yaena Solutions B.V.
De AERO 4 maakt gebruik van aroma's die worden gemaakt uit 100% etherische oliën. Dat betekent dat uw bedrijf voorzien wordt van een pure geurbeleving. De de door Yaena Solutions B.V. geleverde aroma's bevatten geen chemische toevoegingen of alcohol. Alle 100% zuivere aroma's zijn duurzaam getest en gecertificeerd volgens IFRA (International Fragrance Association) en volstrekt onschadelijk voor mens en dier.
Bovendien zijn deze aroma's hypoallergeen, antibacterieel en neutraliserend, waardoor de aroma's meewerken aan een gezond klimaat in uw bedrijf.

De opionele desinfectiemodule is een 100% biologisch product, dat uitvoerig getest is en voldoet aan alle Europese normen.
Het door Yaena Solution B.V. geleverde desinfectieproduct is niet-toxtisch en volledig biologisch afbreekbaar, veroorzaakt geen corrosie, residu of geur. Het is absolut veilig voor mens en milieu.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Inspiring Air Systems
Waddingswaard 5, 3176 XD Poortugaal.


voor informatie klik op foto......

(1006-01 1103-03)

[naar top]
DezeTekstIsVanLeoHooijmansGalileoNoordwijkFacilitaireInformatieOnline
Dit document niet uitprinten, aub. Denk aan het milieu en uw kosten.
Wilt u het nog een keer lezen maak een bladwijzer (favoriet).
Wilt u het artikel door een ander laten lezen, stuur een link door.

facilitaire-informatie-online.nl ©
ingevoerd op 07 juni 2010
het laatst gewijzigd op 9-05-2015

voorwaarden voor gebruik/bezoek van deze website: klik hier....
(de kleine lettertjes, maar dan iets groter)