facilitaire bedrijfsinformatie


Top Movers in motion


mede mogelijk gemaakt door facilitaire informatie online

Top Movers in Motion. Op weg naar uw nieuwe locatie!

Top verhuizers in beweging!??
LeoHooijmansGalileoNoordwijkFacilitaireInformatieOnlineHoezo

Top Movers is meer
Project- en kantoorverhuizingen
Verhuizen van archieven en bibliotheken
ICT verhuizingen
Personeelsverhuizingen
Handyman Service

Contact

Top Movers is meer

Top Movers is een samenwerkingsverband van 15 vooraanstaande erkende verhuisbedrijven, verspreid over 24 vestigingen door Nederland. Met zo'n 500 gemotiveerde en goed opgeleide verhuismedewerkers en een breed scala aan verhuismiddelen behoort Top Movers tot de grootste aanbieders van verhuisdiensten in Nederland.
Niet alleen de grootte maakt Top Movers uniek. Top Movers biedt tevens toegevoegde waarde door een actieve en betrokken begeleiding in elke fase van het verhuisproces, ongeacht de aard en omvang van de opdracht.
Zo wordt voor elk project een gespecialiseerd team samengesteld, dat de klus van begin tot het eind begeleidt en uitvoert.


Top Movers is duidelijk

Top Movers komt direct in actie nadat u uw wensen en eisen kenbaar heeft gemaakt. Op dat moment kunnen goede afspraken gemaakt worden over het tot stand komen, het uitvoeren en het toezicht houden op de verhuisactiviteiten. Procedures, prijzen en kwaliteitsniveaus worden vooraf duidelijk op schrift vastgelegd, zodat u als opdrachtgever, exact weet waar u aan toe bent. Kortom: er ontstaat een helder en totaal beeld van de verhuizing.

Top Movers in motion
Top Movers is altijd in beweging. Of het nu gaat om gedetailleerde opdrachten of mega-projecten. Door de combinatie van centrale coördinatie en inzet van regionaal verspreide verhuisteams bent u verzekerd van de juiste begeleiding en betrokkenheid in de uitvoering. Het spreekt vanzelf dat daarbij de meest moderne verhuistechnieken ingezet worden.

Top Movers is ISO 9001 en PPV gecertificeerd, dus met Top Movers is uw verhuizing in goede handen!

[naar top] - [naar index]



Project- en kantoorverhuizingen

Top Movers weet als geen ander dat verhuizen vakwerk is. Dat betekent dat wij uitermate nauwkeurig en efficient werken, want stilstand van uw bedrijfsprocessen dient uiteraard tot een minimum beperkt te blijven. Door een bijzonder goede voorbereiding, waarbij uw eisen en wensen en de mogelijkheden op elkaar worden afgestemd, wordt tijd (=geld) bespaard.
Dit geldt zowel voor grote externe projectverhuizingen als voor de dagelijkse interne verhuisbewegingen van bedrijven en instellingen. Door bundeling van kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat uw medewerkers
weer snel aan de slag kunnen op hun nieuwe werkplek.

Extra dienstverlening
Kantoor- en projectverhuizingen bestaan vaak uit een complex aantal activiteiten. Denk hierbij aan schoonmaakdiensten, ICT-services, plaatsing van archiefsystemen of kantoorinrichntg.
Door samenwerking met landelijke leveranciers zorgt Top Movers ervoor dat meubilair wordt ge(de)monteerd,
computers worden aangesloten en schoonmaakwerkzaamheden op het juiste tijdstip worden uitgevoerd.
Daarnaast bent u er met onze Handyman Service van verzekerd dat uw werkplek er weer snel piekfijn uitziet.

[naar top] - [naar index]



Verhuizen van archieven en bibliotheken


Het verhuizen van archieven en bibliotheken is een uiterst secuur werk. Top Movers stelt per situatie een verhuisteam samen en bepaalt welke materialen het meest geschikt zijn. Wij beschikken over vakkundige verhuizers en de juist middelen om archiefwerkzaamheden snel en nauwkeurig uit te voeren. Wij gebruiken speciale inpakmaterialen zoals archiefboxen, projectcontainers en interieurboxen om de boeken en documenten zorgvuldig te verzamelen en over te plaatsen naar de nieuwe lokatie. Volgens een vooraf nauwkeurig opgesteld draaiboek wordt alles op deze nieuwe lokatie uitgepakt, gelokaliseerd en overzichtelijk op de juiste plek teruggeplaatst.

Accurate werkwijze
Top Movers verhuist met de nodige accuratesse en zorg. Kostbaarheden, belangrijke archiefstukken of bijzondere boeken krijgen van ons een exclusieve behandeling, zodat u verzekerd bent van een perfecte verhuizing.

Opslag en archiefbeheer

Wanneer archieven en bibliotheken tijdelijk of voor langere tijd moeten worden opgeslagen, biedt Top Movers beveiligde en geconditioneerde opslaglokaties door het hele land. Zo bent u verzekerd van een veilige opslag.

Ook beschikt Top Movers over moderne faciliteiten voor opslag en beheer van de meest uiteenlopende soorten archieven. Dit kan variëren van het opschonen, het opzoeken, het klaarzetten en het bezorgen tot en met het per e-mail versturen van stukken. Wij zorgen ervoor dat uw goederen worden opgeslagen en beheerd onder de meest ideale omstandigheden.

[naar top] - [naar index]



ICT verhuizingen

Een complete kantoorverhuizing betekent tegenwoordig het verhuizen van de werkplek inclusief alle automatiseringsapparatuur. Dit vraagt om bijzondere kennis en vaardigheden van ICT. Het is belangrijk dat computersystemen efficiënt worden af- en aangekoppeld, zodat stagnatie in de bedrijfsvoering tot een minimum beperkt blijft.

ICT-team als oplossing
Als gespecialiseerde dienstverlening biedt Top Movers u een geïntegreerd verhuisconcept voor het deskundig verhuizen van ICT-apparatuur.
Allereerst vindt intensief contact plaats tussen uw systeembeheerder en het ICT-team van Top Movers.
De apparatuur wordt in overleg met de systeemheheerder afgekoppeld, waarna het netwerk wordt afgesloten.

Top Movers zorgt ervoor dat uw verhuizing efficiënt en met de uiterste zorg wordt uitgevoerd.
Het speciaal hiervoor opgeleide verhuisteam verwijdert de bekabeling van CPU-kasten, monitoren, keyboards en overige apparatuur en plaatst de apparatuur in stevige kunststof computerboxen. Op de nieuwe werkplek wordt vervolgens de apparatuur aangesloten en opnieuw getest.

[naar top] - [naar index]



Personeelsverhuizingen

Het komt regelmatig voor dat werknemers in verband met het werk moeten verhuizen. U, als werkgever, kunt hen de praktische en financiële zorg van de verhuizing uit handen nemen door dit voor uw medewerker te regelen en ook nog eens op de kosten te besparen!

Scherpe prijzen
Top Movers biedt u de mogelijkheid om tegen zeer scherpe prijzen de verhuizing van uw medewerkers op uniforme wijze te regelen. Hierbij zijn talloze varianten mogelijk, variërend van een vast bedrag voor een bepaald aantal verhuizingen tot een individuele offerte per medewerker. Alle afspraken die wij met u maken worden vastgelegd in een 'raamcontract'. Wij denken met u mee om tot een goede oplossing t e komen.

De praktijk
Wanneer een werknemer gaat verhuizen neemt Top Movers contact op met de betreffende werknemer,
taxeert de inboedel en staat garant voor een vakkundige en perfect verzorgde verhuizing. Ook extra dienstverlening als inboedelopslag of de Handyman service behoren tot de mogelijkheden van Top Movers.

Internationale verhuizingen
Verhuizingen naar het buitenland zijn voor Top Movers geen enkel probleem. Want met Top Movers heeft u ook buiten onze landsgrenzen toegang tot een omvangrijk netwerk van zorgvuldig geselecteerde verhuisbedrijven.
Top Movers is een 'Erkende Verhuizer' en ISO 9001 gecertificeerd.

[naar top] - [naar index]


Handyman Service

Na de verhuizing zijn er nog veel werkzaamheden die gedaan moeten worden. Het ophangen van whiteboards, schilderijen en lampen of het aansluiten van elektronische apparatuur.
Misschien bent u zelf niet zo handig, komt u er gewoonweg niet aan toe of maakt de technische dienst binnen uw bedrijf al overuren.

De handige Handyman Service.

Top Movers heeft de oplossing voor u: met de Top Movers Handyman worden naambordjes gedemonteerd, systeemwanden verplaatst en kleine reparaties uitgevoerd. U zegt het maar!
De Handyman is een specialist op het gebied van het uitvoeren van diverse klussen en alround inzetbaar tijdens bedrijfsverhuizingen. Hij is vakkundig, werkt efficiënt en op de tijd dat het ú uitkomt.
De Top Movers Handyman neemt u graag werk uit handen, zodat u weer snel door kunt met uw eigen werkzaamheden. Kortom met de Top Movers Handyman Services ziet uw bedrijf er weer snel piekfijn uit !

[naar top] - [naar index]
LeoHooijmansGalileoNoordwijkFacilitaireInformatieOnlineHoezo

Top Movers Nederland - het nieuwe verhuizen
P.A. van Rooyen
Regio Amstelveen, Hoofddorp/Schiphol & Utrecht



voor informatie klik op logo......

(1203/1205-01)

[naar top] - [naar index]
DezeTekstIsVanLeoHooijmansGalileoNoordwijkFacilitaireInformatieOnline
Dit document niet uitprinten, aub. Denk aan het milieu en uw kosten.
Wilt u het nog een keer lezen maak een bladwijzer (favoriet).
Wilt u het artikel door een ander laten lezen, stuur een link door.



mede mogelijk gemaakt door facilitaire informatie online

Nog nooit was adverteren zó doelgericht en zó lang houdbaar!
De website 'Facilitaire Informatie Online' staat in de belangstelling.
Adverteren bij artikelen op deze website heet 'adopteren'.
Met 'productinformatie' maakt u kans bij potentiële relaties, die op zoek zijn naar uw product en/of dienstverlening!
voor informatie klik op foto......




facilitaire-informatie-online.nl ©
ingevoerd op 5 maart 2012
het laatst gewijzigd op 9-05-2015

voorwaarden voor gebruik/bezoek van deze website: klik hier....
(de kleine lettertjes, maar dan iets groter)






Top Movers Nederland - het nieuwe verhuizen
Hoofdvestiging

Meander 251, 6825 MC Arnhem
info@topmovers.nl, www.topmovers.nl
[T] +31 26 376 3465, [F] +31 26 376 3467
voor informatie klik op logo......

(1203-01)