facilitaire bedrijfsinformatie

saval
we know fire, we know safety, we know you!
saval is onderdeel van sk firesafety group

voor webinformatie klik op plaatje.....


Het veilige gevoel van Saval


mede mogelijk gemaakt door facilitaire aanbieders online
(foto's saval)


Saval weet alles over vuur en veiligheid.


Mogelijkheden te over, als u voor de keuze staat welke brandbeveiliging voor uw onderneming geschikt is. Merken, systemen, leveranciers; ‘t is maar net voor welke oplossing u kiest. Toch ligt het iets complexer. Niet om de zaken moeilijker voor te stellen dan ze zijn, maar brandbeveiliging blijft nu eenmaal een zaak van specialisten.
LeoHooijmansGalileoNoordwijkFacilitaireInformatieOnlineHoezo ??

Het veilige gevoel van de juiste keuze

Neem Saval. Sinds 1925 actief op het gebied van brandbeveiliging. Een organisatie die zich altijd kenmerkt door een opmerkelijke visie, productnoviteiten en een constant hoog kwaliteitsniveau. Vanaf het prille begin in 1925 heeft Saval continu ingespeeld op marktontwikkelingen. Hetgeen altijd leidt tot maatoplossingen voor uiteenlopende opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Grote én kleinere ondernemingen, die kiezen voor de unieke producten en diensten en de gedegen aanpak van Saval.

Wellicht dat deze digitale kennismaking ook u op het spoor zet van een brandbeveiligingssysteem of brandblustoestel uit het huis van Saval. In dat geval maakt u de juiste keuze. Een keuze die u, brand of geen brand, altijd een veilig gevoel geeft. Het veilige gevoel van een juiste keuze.


Overal ter wereld vindt u Saval

Sinds de oprichting van Saval is het werkgebied uitgegroeid tot mondiale omvang. Met vestigingen in Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk toont Saval zich slagvaardig producent en leverancier van brandbeveiligingsapparatuur en -systemen aan klanten op alle continenten.

Het assortiment van Saval is opvallend compleet: van kleine blusmiddelen, blusinstallaties en brand- en gasdetectiesystemen tot water- en schuim-monitoren, schuimmengsystemen, hydranten en armaturen, en een diversiteit aan straalpijpen. Ontwerp, installatie, service en onderhoud heeft Saval in eigen hand.

Bij Saval zijn zo’n 200 gemotiveerde medewerkers dagelijks actief een breed spectrum van relaties te voorzien van het beste op het gebied van brandbeveiliging.
Saval maakt deel uit van SK FireSafety Group; een groep van bedrijven die zich specialiseren in producten en systemen voor de brandveiligheid van midden- en kleinbedrijf tot en met uitgebreide olie- en gasinstallaties, ICT, onderwijsinstellingen, telecom, luchtvaartbranche en andere high risk-bedrijven. Saval draagt in deze samenwerkingsprojecten oplossingen aan voor brandbeveiliging in o.a. de gezondheidszorg, utiliteit en industrie.Over brandpreventie en brandbestrijding

Menig bedrijfsbrand had niet hoeven uitbreken, is de trieste constatering van brandexperts. Een voortdurende controle van brandbeschermingsniveaus en risicobeoordeling naast een goed uitgedacht onderhoudsbeleid hadden talrijke branden kunnen voorkomen.

Vele deskundigenrapporten geven aan dat zonder een dergelijk beleid brandgevaar niet of niet voldoende wordt onderkend. Het gevolg? In het ergste geval menselijke slachtoffers en bijna altijd een ondernemersdrama door (ongedekte) financiële schade. En dat terwijl Saval op het gebied van brandbescherming de knowhow bezit, waardoor dergelijke ongevallen hadden kunnen worden voorkomen. Brand is, in scheikundige zin, de verbinding van zuurstof met andere stoffen. Als we over ‘verbranding’ spreken, bedoelen we meestal: verbranding met vuurverschijnselen en grote warmte ontwikkeling. Er zijn verschillende soorten branden die op hun beurt weer ingedeeld zijn in zogenaamde brandklassen. Voor al die brandklassen levert Saval blusstoffen. Stoffen die variëren van water met additieven, bluspoeders en gasvormige blusstoffen tot een volledig assortiment brandblussende schuimvloeistoffen. Een scala aan adequate middelen en systemen, waarmee de hoogste graad van brandveiligheid binnen úw bedrijfspand is gewaarborgd. Ook op het gebied van brandpreventie tonen de experts van Saval zich vooruitstrevend. Zij leveren doordachte maatregelen en oplossingen waarmee u een mogelijke bedrijfbrand een stapje voor bent. Goede brandpreventie en brandbeveiligingssystemen ontwikkelen is vaak maatwerk. Speciale systemen ontwerpen die toepasbaar zijn in speciale omgevingen. Op dat gebied heeft Saval een reputatie hoog te houden. Saval adviseert tal van bedrijven, instellingen en industrieën over brandbeveiligingsproducten en -systemen. Lonende oplossingen die hun nut dagelijks bewijzen.

Voor ú heeft Saval een passend antwoord dat naadloos aansluit op uw situatie. Of u nu een winkelpand tegen brand wilt beveiligen, een evenementenhal of een raffinaderij, Saval biedt u in alle situaties een veilig gevoel.Goed onderhoud is het halve werk

De effectiviteit van het blussen van beginnende branden wordt aanmerkelijk verhoogd als de apparatuur en systemen periodiek geïnspecteerd en onderhouden worden. Saval pakt ook in dat opzicht de zaken grondig aan.

Met gekwalificeerd personeel en een helder onderhoudsplan als leidraad houden wij de functionaliteit van uw brandbeveiligingsapparatuur en -systemen optimaal. Daarmee wordt de brandveiligheid gewaarborgd en worden risico’s bij een eventuele brand tot een minimum beperkt. Overigens, niet alleen uit het oogpunt van veiligheid zijn deze inspecties en onderhoudswerkzaamheden essentieel. Verzekeringsmaatschappijen en overheidsinstanties stellen regelmatige controles als voorwaarde.

In het kader van onderhoud en service werkt Saval volgens de strikte normeringen van het internationale kwaliteitssysteem ISO 9001.


Service van Saval. Service voor uw zaak.

Brandgevaar is per definitie altijd aanwezig. Brandbeveiliging moet dan ook op ieder tijdstip van de dag absoluut betrouwbaar zijn. De organisatie van Saval staat 24 uur per dag tot uw dienst.

Een geruststellende gedachte, zo’n continue service, ook al hopen we dat u er nooit gebruik van hoeft te maken. Bij een calamiteit kan er via ons alarmnummer dag en nacht beroep op ons worden gedaan. Vanuit ons landelijk netwerk van steunpunten staat Saval klaar om waar mogelijk met een snelle service en passende maatregelen hulp te verlenen.

Voor trainingen op het gebied van brandbeveiliging kunt u ook een beroep doen op Saval. In samenwerking met alle betrokken partijen binnen uw organisatie stellen wij speciale trainingen voor uw werknemers samen. Daarmee verzekert u zich in ieder geval van een perfect werkend Saval-brandbeveiligingssysteem, aangevuld met de kennis van uw eigen (beveiligings-) personeel. Hierdoor ontstaat een unieke combinatie van menselijke knowhow en apparatuur, waardoor uw organisatie, de mensen die er werken én uw investering worden beveiligd.

U bent van Saval gewend dat uw veiligheidsmiddelen - zoals brandblussers, brandslanghaspels en noodverlichting - volgens wettelijke bepalingen worden onderhouden, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Om de conditie van uw veiligheidsmiddelen nóg beter in kaart te kunnen brengen, gaat Saval aanvullend de conditiemeting toepassen volgens de norm NEN 2767. Hiermee wordt tijdens het onderhoud de conditie van uw veiligheidsmiddelen op objectieve en eenduidige wijze vastgelegd middels een conditiescore. De score loopt van 1 t/m 6 en elke score vertegenwoordigt een conditie: 1 = Nieuwbouw kwaliteit, tot 6 = Zeer slecht.
Zo bent u niet alleen verzekerd van goed onderhouden veiligheidsmiddelen, maar op basis van de conditiescore kunt u per veiligheidsmiddel snel en eenvoudig bepalen wanneer u deze het beste kunt vervangen.


Saval. Een uitnodiging voor een gesprek

Met het feit dat u nu deze presentatie van Saval leest, geeft u aan dat u de brandbeveiliging van uw onderneming serieus neemt. Dat is de overeenkomst tussen u en Saval. Misschien bent u op zoek naar één brandblusser; misschien overweegt u een compleet brandbeveiligingssysteem aan te schaffen. Hoe dan ook, in alle gevallen is het tijd voor een goed gesprek met de beveiligingsspecialisten van Saval. Want Saval geeft u een veilig gevoel.

Referenties te over. Enthousiaste klanten van Saval die sinds jaar en dag met ons samenwerken. Uiteenlopende bedrijven en branches die baat hebben bij de renderende brandbeveiligingsaanpak van Saval.
Een lijst met relevante referenties sturen wij u graag toe. Klik op onderstaand logo in het blauwe kader.

saval
we know fire, we know safety, we know you!
saval is onderdeel van sk firesafety group

voor webinformatie klik op plaatje.....

(1209-1)


[naar top]
DezeTekstIsVanLeoHooijmansGalileoNoordwijkFacilitaireInformatieOnline
Dit document niet uitprinten, aub. Denk aan het milieu en uw kosten.
Wilt u het nog een keer lezen maak een bladwijzer (favoriet).
Wilt u het artikel door een ander laten lezen, stuur een link door.mede mogelijk gemaakt door facilitaire aanbieders online

Facilitaire Aanbieders Online


voor zoeken naar producten/diensten en verenigingen
klik op foto....

facilitaire-informatie-online.nl ©
ingevoerd op 10 september 2012
het laatst gewijzigd op 16-01-2018

voorwaarden voor gebruik/bezoek van deze website: klik hier....
(de kleine lettertjes, maar dan iets groter)