facilitaire productinformatie


Nissan Leaf


mede mogelijk gemaakt door facilitaire vakbeurs online

Automobilisten, verenigt u!

Ga mee op de stroom van meer dan 200 000 exemplaren van de 100% elektrische Nissan LEAF die nu al over de hele wereld op de weg zijn. Vertrouw ook op de best verkochte elektrische auto. Een auto die in Europa wordt gebouwd, die de grens tussen het digitale en fysieke leven, het stedelijke leven en de ecosfeer laat vervagen, om de volledige samenleving te laten opbloeien.ONTDEK HOE SOEPEL ALLES LOOPT MET DE NISSAN LEAF.

Een golf van positieve energie, een spannende rit. Ontdek hoe soepel alles loopt met de Nissan LEAF. Laden kunt u thuis of onderweg.
Met uw smartphone hebt u de controle over uw LEAF, en dan is het genieten van het compromisloze comfort en de power van een auto die bewijst dat het anders kan. De toekomst is nu.

VERANDERING TEGEMOET RIJDEN

Het ziet er vertrouwd uit!
Voor zijn bereik van 250 km* (conform de NEDC-cyclus) zit hij tjokvol innovaties.
Realiseerbaar bereik onder normale omstandigheden. Het bereik is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de rijstijl, de situatie op de weg, de buitentemperatuur en de airconditioning. Als volledig elektrische hightech milieuridder is de Nissan LEAF met zijn gestroomlijnde harnas de slimme keus.


LeoHooijmansGalileoNoordwijkFacilitaireInformatieOnlineHoezo?

De menigte aantrekken
5-ZITPLAATSEN met hoogteverstelling voorin en veel ruimte achterin, de Nissan LEAF kan iedereen bekoren. Hij biedt u ook de luxe van een Comfort Pack, waarbij energie wordt bespaard door u warm te houden in plaats van de omgevingslucht. De bekleding is zowel beschikbaar in leder als in een milieuvriendelijke biologische stof die uit suikerriet is gemaakt.


COOLE GADGETS op een DIGITAAL DASHBOARD.
Het Nissan LEAF instrumentenpaneel wordt gedomineerd door een mooie, blauw verlichte combimeter, een digitaal display en een fraaie middenconsole compleet met een 7" LCD-scherm voor de rest van uw gegevens.

EV-ANALYTICS
De combimeter helpt u om uw bereik te maximaliseren, door uw huidig energieverbruik of -regeneratie, oplaadstatus, resterende energie, capaciteitsniveaus en afstand tot leeg in procenten weer te geven. Kijkt u maar wat een verschil het maakt als u hem van Drive in de ECO Modus zet – indrukwekkend!
IN B-MODUS RIJDEN
In de B-modus zal het regeneratieve remsysteem meer energie recyclen en naar de batterij overbrengen wanneer u afremt.
360° ZICHT
Met de Around View Monitor krijgt u een optimale weergave van uw omgeving. Vier groothoekcamera's bieden u een voor-, achteren/of zijaanzicht alsook een panoramisch zicht.
ECO-MODES
U kunt hem in de ECO Modus zetten om nog meer energie te besparen en uw bereik met wel 10% te vergroten – vooral in druk stadsverkeer met veel optrekken en stilstaan.NISSANCONNECT EV

PRAAT U MAAR TEGEN UW LEAF HIJ LUISTERT ECHT.
NissanConnect maakt een gesprek op afstand mogelijk met uw LEAF, via een app voor uw smartphone. Dat betekent dat u de NissanConnect EV maakt auto kunt vragen dingen te doen als beginnen met opladen of de verwarming aanzetten. En de LEAF geeft dan zelfs antwoord, bijvoorbeeld door u op vriendelijke toon te laten weten dat hij klaar is met opladen. En als u inlogt op NissanConnect EV vanaf uw laptop, zult u nog meer manieren ontdekken om elektrisch rijden weer wat makkelijker en leuker te maken. En vergeet niet uw smartphone te checken – het kan zomaar zijn dat het uw LEAF is die van zich laat horen.

VANAF UW SMARTPHONE.
Met de beschikbare NissanConnect EV app kunt u verbinding maken met uw LEAF om hem te laten beginnen met opladen, om de airco in te stellen, te zien wat uw bereik nog is en om meldingen en updates te ontvangen.

VANAF UW COMPUTER.
Bovenop wat u allemaal kunt doen vanaf uw smartphone, ziet u als u vanaf uw computer inlogt op uw NissanConnect EV-account hoe u tot dusver met de auto gereden heeft, hoe u uw route kunt plannen en zelfs hoe zuinig u rijdt in vergelijking met andere eigenaren van een LEAF.


Laad uw batterij op tijd. Het is nu tijd!
KIES UW OPLAADPUNT. Maak een korte stop om onderweg snel nog wat bij te laden, laad hem dan thuis helemaal vol of plug hem in op het werk en buit het NEDC bereik van 250 km* dat de Nissan LEAF u biedt ten volle uit.
*nog door NEDC te bevestigen

1. SNELLADEN
30 min: Tot 80% in slechts 30 min: in de stad is snelladen ideaal! U kunt de batterij bij een snellader eenvoudig opladen.
2. LAADSTATION VOOR THUIS
Vanaf 4 UUR:
met 6.6 kw boordlader voor 24 kWu is het 4 uur*
met 3.3 kw boordlader voor 24 kWu is het 7 uur
met 6.6 kw boordlader voor 30 kWu is het 5,5 uur*
met 3.3 kw boordlader voor 30 kWu is het 9,5 uur
*optie, getoond zijn de laadtijden met 32A
3. KABEL + STOPCONTACT
12-15 UUR: De Nissan EVSE-kabel kunt u gebruiken bij ieder gewenst oplaadpunt/-station om de batterij op te laden. Via een 10A stroomaansluiting zal het opladen van een lege batterij naar een volle batterij ongeveer 12 uur in beslag nemen of 15 uur met een 30kWh batterij. (gebruik uitsluitend een elektrische installatie die up-to-date is).


Onze belofte is uw ervaring

ONZE BELOFTES AAN U HEBBEN GEEN HOUDBAARHEIDSDATUM. ALS U ZICH AANSLUIT BIJ HET YOU+NISSAN PROGRAMMA, EN EERLIJK EN OPEN BENADERD WILT WORDEN, DAN ZULLEN WIJ VOOR U ZORGEN ALTIJD. DAT BELOVEN WIJ.

GRATIS VERVANGEND VERVOER
Wij beloven dat u de weg op kunt terwijl wij aan uw auto werken. Als u van te voren boekt, zorgen we voor een gratis vervangende auto of alternatief vervoer. Als de werkzaamheden niet lang duren, kunt u er natuurlijk ook op wachten onder het genot van een kopje koffie.

GRATIS e-CHECK
Wij beloven dat uw auto een gratis controle krijgt, voordat er werk aan wordt verricht. Zo weet u wat er moet gebeuren en hoeveel het gaat kosten. Al onze prijzen zijn ook altijd online en bij onze dealers inzichtelijk.

DE BESTE PRIJS-KWALITEITVERHOUDING
Wij beloven de beste prijs-kwaliteitverhouding. In onze offertes zullen wij, waar nodig, de prijzen afstemmen op die van een erkende onafhankelijke reparateur die een identieke service biedt.

LEVENSLANGE NISSAN ASSISTANCE
Wij beloven dat u altijd mobiel blijft. In het onwaarschijnlijke geval van een defect of een ongeval, kunt u altijd op Nissan Assistance rekenen. Dus wat er ook gebeurt, bel ons eerst en wij zullen zorgen dat u zo snel mogelijk uw reis kunt vervolgen, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Gratis!

NISSAN ONDERHOUDSCONTRACT
Het onderhoudscontract van Nissan is de beste manier om uw nieuwe Nissan LEAF het onderhoud te geven dat hij verdient! We zorgen goed voor uw Nissan, waarvoor we tarieven hanteren die over een lengte van jaren vast blijven liggen. Wanneer u met uw auto naar ons dealerbedrijf komt, zullen we de onderdelen en vloeistoffen vervangen volgens het officiële onderhoudsschema van Nissan en voeren we controlebeurten uit, zodat u met een gerust hart op stap kunt. Voor een volledig overzicht van de kosten en de planning zal Nissan u melden wanneer het tijd wordt om langs te komen en met u bespreken wat er het beste aan uw auto kan worden gedaan en wanneer.

NISSAN VERLENGDE GARANTIE
Nissan Verlengde Garantie stelt u in de gelegenheid de fabrieksgarantie van 3 jaar/100.000 km uit te breiden tot een langere periode of een hogere kilometerstand. Kies het contract dat het best bij uw rijgewoonten past. Bij reparaties wordt uitsluitend gebruik gemaakt van originele Nissan-onderdelen, gemonteerd door speciaal door Nissan opgeleide monteurs. 24/7 Pechhulp in geheel Europa is (indien van toepassing) bij de service inbegrepen – voor een gerust gevoel.

U BRENG HET BESTE IN ONS NAAR BOVEN.
U spreekt tot onze verbeelding. U prikkelt onze vindingrijkheid. U inspireert ons om de bakens te verzetten en te innoveren. En bij Nissan gaat innoveren verder dan wat extra toevoegingen of uitbreidingen. Het gaat erom onverwachte oplossingen te ontwikkelen om uw wensen en behoeften in te vullen. Bij Nissan ontwerpen we auto’s, accessoires en diensten die begaande paden verlaten en het praktische opwindend maken. Alles om u dagelijk meer te laten genieten van het autorijden.

MET DE NISSAN LEAF KRIJGT U:
5-JAAR GARANTIE/100.000 KM
GARANTIE OP ALLE EV GERELATEERDE ONDERDELEN.
3-JAAR GARANTIE/100.000 KM VOOR STANDAARD ONDERDELEN
12 JAAR ANTI-CORROSIE GARANTIE
30.000 KM SERVICE INTERVAL

Nissan LEAF lithium-ion accugarantie beschermt ook tegen capaciteitsverlies onder de 9 bar (van de totale 12 bar) zoals af te lezen op de LEAF’s capaciteitsmeter, voor een periode van 5 jaar/100.000 KM (24 kWh batterij)
of 8 jaar/160.000 KM (30kWh batterij)


Voor meer informatie voor elektrisch rijden met Nissan, uitvoeringen, voorwaarden, enzovoort, klik op onderstaande foto van de Nissan Leaf.

Nissan Leaf
de 100% elektrische nissanvoor webinformatie klik op plaatje...
(1212-01)

top pagina   top pagina

Bezoekers keken naar de volgende links in ons kennisplatform:

visie duurzame brandstoffenmix


door het ministerie van infrastructuur en milieu
mede mogelijk gemaakt door de facilitaire vakbeurs online
nederland krijgt nieuwe energie


door diverse politieke partijen
mede mogelijk gemaakt door facilitaire aanbieders online
kennismaking elektrisch rijden
advies tot betrekking met duurzame en energiezuinige mobiliteit!
maak kennis met elektrisch rijden vanuit noordwijk


voor ipresentatie klik op plaatje.....
rijden op stroom


met medewerking van clubgreen
mede mogelijk gemaakt door facilitaire informatie online
wie vermoordde de elektrische auto

in 1996 liep de EV1 van de lopende band van General Motors
wat ging er mis en waarom werden ze in 2003 vernietigd?
mede mogelijk gemaakt door facilitaire vakbeurs online

benzine- en dieselauto's verdwijnen
leve de elektrocar!


door leo hooijmans
mede mogelijk gemaakt door facilitaire aanbieders online

van zonwering naar klimaatbeheersing

door somfy nederland b.v.
mede mogelijk gemaakt door totaalzonwering.nl

elektrische mobiliteit in 2020
volop kansen voor nederland


door ernst & young
mede mogelijk gemaakt door facilitaire aanbieders online
onafhankelijke life-cycle-analysis


uit dak+bouw 2012, html-vertaling leo hooijmans
mede mogelijk gemaakt door facilitaire aanbieders online


Tags: elektrisch autorijden, duurzaam, zonnepanelen, windenergie, duurzame mobiliteit, auto van de toekomst is er nu.

top pagina   top pagina

DezeTekstIsVanLeoHooijmansGalileoNoordwijkFacilitaireInformatieOnline
Dit document niet uitprinten, aub. Denk aan het milieu en uw kosten.
Wilt u het nog een keer lezen maak een bladwijzer (favoriet).
Wilt u het artikel door een ander laten lezen, stuur een link door.mede mogelijk gemaakt door facilitaire vakbeurs online

facilitaire vakbeurs online
nog nooit wat adverteren zó doelgericht en zó lang houdbaar!
365 dagen per jaar/24 uur per dag.


voor presentatie klik op plaatje.....
facilitaire-informatie-online.nl ©
ingevoerd op 19 september 2016
het laatst gewijzigd op 23-09-2016

voorwaarden voor gebruik/bezoek van deze website: klik hier....
(de kleine lettertjes, maar dan iets groter)