facilitaire productinformatie


Nissan eNV200


mede mogelijk gemaakt door facilitaire vakbeurs online

KLAAR VOOR DE OVERSTAP?
MAAK U GEREED VOOR HET ELEKTRISCHE RIJDEN!

Als u onze meermalen bekroonde e-NV200 combineert met de al minstens zo vaak onderscheiden 100% elektrische LEAF (waarvan er al meer dan 100.000 rondrijden), dan haalt u een baanbrekende techniek in huis. Met alle zakelijke voordelen vandien. De e-NV200 is voorzien van exact dezelfde technologie als de Nissan LEAF. Hij levert u vanaf het begin winst op. Het 100% elektrische rijden is immers een geheel nieuwe manier om de exploitatiekosten drastisch naar beneden te brengen. En u slaat met uw bedrijf onmiskenbaar een nieuwe richting in als het gaat om milieu en duurzaamheid. Met de e-NV200 treedt u met uw bedrijf een nieuw tijdperk binnen. Werken zal nooit meer hetzelfde zijn.


Moeiteloos inladen
Met een laadvoerlengte die de grootste is in zijn klasse, passen er gemakkelijk twee europallets achterin. Onder de vloer die u deze royale laadruimte biedt, is de accu geïntegreerd.
Grote laadruimte
U kunt gasten mee laten instappen, of uw hele werkploeg. De e-NV200 biedt een comfortabele zitplek voor twee personen, en dan heeft u daarnaast nog altijd 4,2 m³ laadruimte tot uw beschikking.
Deel alles in zoals u het wilt
De laadruimte is functioneel en variabel, met vlakke zijwanden waar gemakkelijk rekken en kratten aan te bevestigen zijn.

VERLAAG UW KOSTEN. VERHOOG UW EFFECTIVITEIT.

Stelt u zich eens voor dat u nooit meer geld kwijt zou zijn aan brandstof, olie verversen of onderhoud aan de versnellingsbak. Want dat is de realiteit als u met de e-NV200 gaat voor 100% elektrisch. Bovendien is de auto ook lang niet zo vaak meer buiten bedrijf vanwege voorgeschreven onderhoudsbeurten. En het mooiste van alles is nog dat deze bedrijfswagen, die zo goedkoop in gebruik is, het meest milieuvriendelijk is van alle in serie geproduceerde wagens. Hij is zo stil en zo schoon dat u er tot laat in alle rust bestellingen mee kunt afleveren. Bovendien kunt u er terreinen mee op en zelfs loodsen mee in, waar normaal absoluut geen auto’s worden toegelaten. En tot slot is het ook een bedrijfswagen die nieuwe marktkansen voor uw bedrijf kan aanboren.

GERINGE Exploitatiekosten en onderhoudskosten
GEEN brandstof, olie verversen en uitstoot
GROTE Efficiency: 80 kW (109 pk), besparingen en voordelen

NIEUWE ZAKELIJKE MOGELIJKHEDEN SCHEPPEN
Omdat de e-NV200 een voertuig is met nul uitstoot en zonder motorlawaai, kunt u in alle stilte ‘s avonds laat nog bestellingen afleveren in rustige wijken. U mag bij veel meer bedrijven het terrein op en vaak zelfs helemaal naar binnen rijden. Kortom, geen lawaai en geen CO2-uitstoot meer in uw werkomgeving en voor uw klanten.

WERK MET DE KRACHT VAN 100% ELEKTRISCH.
Begin de dag prima voorbereid met een volgeladen accu, goed voor een bereik van (conform NEDC) 170 km waarbinnen u al uw afspraken en leveringen kunt doen. De Nissan e-NV200 kunt u op drie verschillende manieren opladen: in ongeveer 30 minuten tijd met de snellader, in acht uur met een laadstation en met de EVSE-kabel aan het gewone stopcontact thuis of op de zaak in tien uur: u kunt zelf bepalen wat het makkelijkst voor u is. En met het regeneratieve remsysteem is de e-NV200 zo geconstrueerd dat u het maximale kunt halen uit elke lading, door vermogen terug te laten vloeien naar de accu. Dat gebeurt telkens als u op de motor afremt of op de rem trapt. Daarmee laat het drukke stadsverkeer zich dan ook eens van een meer aangename kant zien!

170 km op één enkele lading
30 min. via de snellader, 8 uur via het laadstation, 10 uur via stopcontact!


2 extra rijstanden voor een zo groot mogelijk bereikIn de Eco-modus worden de respons op het gaspedaal en de werking van de airco zo ingesteld dat het energieverbruik tot een minimum wordt teruggebracht. Dat is dus het soort vermogen waar goed mee te werken valt. De B-modus kan worden geactiveerd zonder dat u eerst naar de Eco-modus hoeft over te schakelen. De B-modus zorgt ervoor dat het regeneratieve remsysteem nog meer bij de aandrijving betrokken wordt. Het werkt als de motorrem op een hogesnelheidstrein.

FIJNER RIJDEN IS FIJNER WERKEN.
Er is niets zo fijn als elektrisch rijden. De sensatie van in stilte voortglijden, zonder motorlawaai of trillingen. Tel daarbij op een cabine die geheel en al georiënteerd is op de chauffeur, met de meeste beenruimte in zijn klasse en een hoge zit als in een vrachtwagen, voor optimaal zicht, en het resultaat is een bestuurder die blijer, minder vermoeid en zekerder van zijn zaak is. En dat allemaal ook nog eens met het comfort van een automatische transmissie die het rijden verder veraangenaamt. Met het opvallend kwieke weggedrag (dankzij een laag zwaartepunt en de 15"velgen), het hoge koppel dat direct beschikbaar is voor een soepele, vlotte acceleratie, en de kleine draaicirkel voor gemakkelijk manoeuvreren, zou de e-NV200 wel eens kunnen uitgroeien tot het meest gewaardeerde lid van uw hele ploeg.

De achteruitrijcamera laat krappe parkeerplekken er ineens een stuk uitnodigender uitzien. Met deze als extra leverbare voorziening kunt u zien wat er zich achter u bevindt. De zichtlijnen die dan op het scherm worden geprojecteerd maken het gemakkelijk de e-NV200 precies daar neer te zetten waar u hem hebben wil.

11,2 meter draaicirkel
De e-NV200 heeft een ongelofelijk kleine draaicirkel van 11,2 m tussen muren, waardoor u hem door de nauwste straatjes kunt loodsen en kunt parkeren op plekken waar nog maar heel weinig ruimte is. Handig, want daardoor kunt u het punt van laden en lossen zo dicht mogelijk te benaderen.

HOU OVERZICHT OP ALLE INFORMATIE DIE VAN BELANG IS VOOR UW WERK
Een vluchtige blik op het instrumentenpaneel is voldoende om alle info te krijgen over het bereik dat u nog hebt, hoe ver de accu nog geladen is en wat het energieverbruik is.

CARWINGS is een systeem met geavanceerde telematica dat u een grote voorsprong geeft op de concurrentie, omdat u hiermee gegevens op afstand kunt opvragen en uitwisselen.
U kunt de toestand van de accu in de gaten houden via de website van CARWINGS en de bijbehorende app voor uw smartphone.
Vergelijk uw eco-rijdprestaties met andere bestuurders.
Het systeem geeft een melding als het laden is voltooid en als de accu leegraakt.
Op afstand beginnen en stoppen met laden en de airco bedienen, vanaf uw smartphone of laptop.

EEN MOBIEL KANTOORDAT OVERAL WAAR U ZICH MAAR BEVINDT KAN DRAAIEN.

De e-NV200 biedt een uitrusting van een onverwacht hoog niveau. Het interieur van de e-NV200 is ontworpen met bestuurders in gedachte die hun klussen snel willen klaren. Voorin de wagen is het ook een handige werkruimte, met ruim te verstellen stoelen en variabele opbergvakken. En met NissanConnect, compleet met navigatiesysteem en functies voor handsfree bellen en sms’en, plus Bluetooth streaming audio, heeft u eigenlijk helemaal geen kantoor meer nodig!

EEN SCHUIFLADE ONDER DE STOEL van de bestuurder is een veilige plek om spullen op te bergen.
DE MIDDENCONSOLE is groot genoeg om er eenlaptop op te plaatsen. Hij is zelfs zo ontworpen dat er hangmappen in passen.

HET COMPLETE PAKKET

MAAK UW E-NV200 AF MET ORIGINELE NISSAN ACCESSOIRES.
Van stoelhoezen en roosters die de schuifdeuren beschermen tot en met matten en bekleding van de bagageruimte van rubber: alles is speciaal gemaakt, pasklaar te monteren en ontworpen met oog voor uw wensen.

Dakdrager met drie stangen, Sidebars, Spatlappen voor en achter, Profiellijsten opzij, Kunststof bescherming voor de klapdeuren, volledige bescherming in twee delen!

Stoelhoezen van milieuvriendelijk materiaal Beschermrooster voor de schuifdeuren Rubber matten Meervoudig scheidingsnet met verschuifbare stangen
Kunststof beschermplaten voor de laadvloer en laaddrempel Instaplijsten Bagagenet Soepele bekleding bagageruimteU SPREEKT TOT ONZE VERBEELDING

U prikkelt onze vindingrijkheid. Uinspireert ons om de bakens te verzetten en te innoveren. En bij Nissan gaat innoveren verder dan wat extra toevoegingen of uitbreidingen. Het gaat erom onverwachte oplossingen te ontwikkelen om uw wensen en behoeften in te vullen. Bij Nissan ontwerpen we auto’s, accessoires en diensten die begaande paden verlaten en het praktische opwindend maken. Alles om u dagelijks meer te laten genieten van het autorijden.

NISSAN ONDERHOUDSCONTRACT
Het onderhoudscontract van Nissan is de beste manier om uw nieuwe Nissan e-NV200 het onderhoud te geven dat hij verdient! We zorgen goed voor uw Nissan, waarvoor we tarieven hanteren die over een lengte van jaren vast blijven liggen. Wanneer u met uw auto naar ons dealerbedrijf komt, zullen we de onderdelen en vloeistoffen vervangen volgens het officiële onderhoudsschema van Nissan en voeren we controlebeurten uit, zodat u met een gerust hart op stap kunt. Voor een volledig overzicht van de kosten en de planning zal Nissan u melden wanneer het tijd wordt om langs te komen en met u bespreken wat er het beste aan uw auto kan worden gedaan en wanneer.

NISSAN UITGEBREIDE GARANTIE
NISSAN 5* stelt u in de gelegenheid de fabrieksgarantie van 3 jaar/100.000 km uit te breiden tot een langere periode of een hogere kilometerstand. Kies het contract dat het best bij uw rijgewoonten past. Bij reparaties wordt uitsluitend gebruik gemaakt van originele Nissan-onderdelen, gemonteerd door speciaal door Nissan opgeleide monteurs. 24/7 Pechhulp in geheel Europa is (indien van toepassing) bij de service inbegrepen – voor een gerust gevoel.


MET DE NISSAN e-NV200 KRIJGT U:
Nissan geeft 5 jaar / 100.000 km garantie op alle componenten die specifiek voor de EV zijn en 3 jaar / 100.000 km voor de standaard componenten.
12 jaar garantie tegen roest van binnenuit.
De garantie die Nissan geeft op de lithium-ion accu van de e-NV200 strekt zich ook uit tot een verlies van capaciteit tot beneden de 9 (van de 12) over een periode van 5 jaar / 100.000 km.


Voor meer informatie voor elektrisch rijden met Nissan, uitvoeringen, voorwaarden, enzovoort, klik op onderstaande foto van de Nissan eNV200.

Nissan eNV200
de 100% elektrische bedrijfswagen van nissanvoor webinformatie klik op plaatje...
(1609-01)

top pagina   top pagina

Bezoekers keken naar de volgende links in ons kennisplatform:

visie duurzame brandstoffenmix


door het ministerie van infrastructuur en milieu
mede mogelijk gemaakt door de facilitaire vakbeurs online
nederland krijgt nieuwe energie


door diverse politieke partijen
mede mogelijk gemaakt door facilitaire aanbieders online
kennismaking elektrisch rijden
advies tot betrekking met duurzame en energiezuinige mobiliteit!
maak kennis met elektrisch rijden vanuit noordwijk


voor ipresentatie klik op plaatje.....
rijden op stroom


met medewerking van clubgreen
mede mogelijk gemaakt door facilitaire informatie online
wie vermoordde de elektrische auto

in 1996 liep de EV1 van de lopende band van General Motors
wat ging er mis en waarom werden ze in 2003 vernietigd?
mede mogelijk gemaakt door facilitaire vakbeurs online

benzine- en dieselauto's verdwijnen
leve de elektrocar!


door leo hooijmans
mede mogelijk gemaakt door facilitaire aanbieders online

van zonwering naar klimaatbeheersing

door somfy nederland b.v.
mede mogelijk gemaakt door totaalzonwering.nl

elektrische mobiliteit in 2020
volop kansen voor nederland


door ernst & young
mede mogelijk gemaakt door facilitaire aanbieders online
onafhankelijke life-cycle-analysis


uit dak+bouw 2012, html-vertaling leo hooijmans
mede mogelijk gemaakt door facilitaire aanbieders online


Tags: elektrisch autorijden, duurzaam, zonnepanelen, windenergie, duurzame mobiliteit, auto van de toekomst is er nu.

top pagina   top pagina

DezeTekstIsVanLeoHooijmansGalileoNoordwijkFacilitaireInformatieOnline
Dit document niet uitprinten, aub. Denk aan het milieu en uw kosten.
Wilt u het nog een keer lezen maak een bladwijzer (favoriet).
Wilt u het artikel door een ander laten lezen, stuur een link door.mede mogelijk gemaakt door facilitaire vakbeurs online

facilitaire vakbeurs online
nog nooit wat adverteren zó doelgericht en zó lang houdbaar!
365 dagen per jaar/24 uur per dag.


voor presentatie klik op plaatje.....
facilitaire-informatie-online.nl ©
ingevoerd op 26 september 2016
het laatst gewijzigd op 27-09-2016

voorwaarden voor gebruik/bezoek van deze website: klik hier....
(de kleine lettertjes, maar dan iets groter)