facilitaire productinformatie


onlineprojectstoffering.nl
interface, desso, interfloor, ambiant, forbo, desimo, modulyss
tapijt, gordijnen en zonwering tegen speciale prijzen!

voor webinformatie klik op plaatje....

(1202/1205-01)


Luxaflex zonwering


mede mogelijk gemaakt door de facilitaire vakbeurs online

Op uw wensen, vormgegeven door Luxaflex®
De nieuwste collectie horizontale jalouziën!!
??

Met trots toont Luxaflex® de nieuwste collectie Horizontale Jaloezieën, al jaren hét toonaangevende product van Luxaflex®. Deze uitgebreide collectie bevat lamellen van verschillende breedtes, van stijl volle smalle lamellen tot lamellen met een robuuste uitstraling. Dit product heeft voor elke raamafmeting unieke oplossingen en decoratieve opties. De lamellen zijn leverbaar in de breedtes 16, 25, 35, 50 én zelfs 70 mm én in meer dan 230 verschillende kleuren en afwerkingen. Er is dus altijd een lameltype dat bij uw smaak en persoonlijke stijl past. De materialen van hoge kwaliteit en de verbeterde bedieningssystemen bieden u comfort, lichtregeling en een persoonlijk ontwerp, waarmee u uw inrichting helemaal ‘af‘ kunt maken.


LeoHooijmansGalileoNoordwijkFacilitaireInformatieOnlineHoezo
MegaView™ Horizontale Jaloezie
De nieuwe 25 mm brede MegaView™ Horizontale Jaloezieën bieden u het extra zicht en de extra privacy waarnaar u wellicht op zoek was. De Jaloezieën zijn leverbaar in alle kleuren en ze sluiten op dezelfde manier als normale 25 mm Jaloezieën. Wanneer u ze echter opent, heeft u een MegaView™ naar buiten, doordat het zicht naar buiten verdubbeld is. Deze optie is exclusief ontworpen door Luxaflex®.


Links: Standaard Horizontale Jalouzie Rechts: MegaView® Horizontale Jalouzie

Het innovatieve MegaView™ systeem is gebaseerd op de welbekende 25 mm brede Horizontale Jaloezie, waarbij een technologie wordt gebruikt die twee lamellen op elkaar ‘plakt’ bij het openen, waardoor er meer uitzicht wordt gecreëerd. De Jaloezieën sluiten zoals u dat verwacht van Luxaflex® Horizontale Jaloezieën: u kunt de lichtinval en uw privacy optimaal regelen.70 mm Horizontale Jaloezieën
We hebben ons aanbod uitgebreid met Jaloezieën voor ramen van diverse afmetingen. Met name voor grotere ramen in uw woning of kantoor leveren we nu ook Horizontale Jaloezieën met lamellen van 70 mm breed. Dit product wordt geleverd met een standaard koord bediening of als gemotoriseerde versie voor nog meer comfort en een eenvoudige bediening. De Jaloezieën zijn leverbaar in 30 van onze meest inspirerende kleuren en passen bij verschillende stijlen en trends.De nieuwe 70 mm brede Horizontale Jaloezieën zijn gebaseerd op het bestaande systeem dat zichzelf al bewezen heeft. Voor de ‘finishing touch’ kunnen ze optioneel geleverd worden met een Fusion designkoof. Om de uitstraling te versterken en de Jaloezieën een nog persoonlijker tint te geven, kan een stoffen ladderband in effen kleuren of met een decoratieve print op de 70 mm Jaloezieën worden aangebracht.Personaliseren
Luxaflex® biedt u een hele reeks mogelijkheden om uw Horizontale Jaloezieën te personaliseren en zo de combinatie van kleur en stijl te kiezen die het best bij uw interieur past. Voor de 35, 50 en 70 mm brede lamellen kunt u effen gekleurde stoffen ladderband kiezen. Tevens is voor de 50 en 70 mm Horizontale Jaloezieën ladderband verkrijgbaar met een decoratieve print. U kunt uw Jaloezie ook personaliseren door verschillende kleuren lamellen te combineren. Hier geldt weer: uw eigen stijl telt!Ondulette®
Dit prijswinnende designproduct is een feest voor het oog, elke dag weer. Het biedt de opties en de kwaliteit die u van Horizontale Jaloezieën gewend bent, maar met een vleugje design dat u nergens anders vindt. Ondulette® is leverbaar in vier vormen: Cube, Diamond, Wave en Kite, maar ook met drie lamelstructuren: Ocean, Valley en Desert. Ze zijn leverbaar in een groot pallet aan kleuren, waardoor u dit designproduct op uw eigen specifieke stijl kunt afstemmen!

Variozone®
U wilt privacy, maar u wilt ook licht toelaten in uw huis? U wilt geen verblindend licht op uw computer- of televisiescherm? Variozone® Jaloezieën kunt u in delen openen: bovenste deel open, onderste deel gesloten, bovenste deel gesloten, onderste deel open, of open in het midden, wat u wilt! Deze Jaloezieën kunnen natuurlijk ook geheel geopend en gesloten worden, net als alle andere standaard Luxaflex® Horizontale Jaloezieën.Lamelmaten voor elk raam
Luxaflex® heeft vele jaren werk gestoken in de ontwikkeling van de Horizontale Jaloezieën. Dit jaar hebben we het aantal modellen dan ook uitgebreid. Zo hebben we een nieuwe lamelbreedte toegevoegd aan ons assortiment. Na 16, 25, 35 en 50mm, is de 70 mm lamel toegevoegd voor een prachtige uitstraling voor grotere ramen.

Luxaflex Lightline®,
Horizontale Jaloezieën met een optimale lichtregeling.

Als de openingen in Horizontale Jaloezieën naar uw smaak nog steeds teveel licht doorlaten, is Luxaflex Lightline® voor u de oplossing. De lamellen van Luxaflex Lightline® hebben geen openingen, wat betekent dat er geen licht toegelaten wordt in uw kamer.

Kleurcoördinatie van alle onderdelen van de Jaloezie.
De Luxaflex® Horizontale Jaloezieën zijn ontworpen door internationale ontwerpers die oog hebben voor detail. Zo worden de kleuren van de zichtbare delen van de Jaloezieën zorgvuldig op elkaar afgestemd, dus ook de stalen rails, de plastic onderdelen en alle koorden.Uitgebreide reeks comfortabele bedieningssystemen
De Horizontale Jaloezieën van Luxaflex® worden standaard bediend met een koord en een tuimelstang. Ook zijn er diverse andere comfortabele oplossingen optioneel leverbaar: onderlat met handbediening, lamellen tuimelen met afstandsbediening, volledig elektrische bediening, eindloosketting en vele andere bedieningssystemen… die het gebruik en het comfort zo optimaal mogelijk maken.

UV-bescherming en daglichtregeling.

De Horizontale Jaloezieën blokkeren en regelen het meeste UV-licht dat uw woning binnenkomt, zelfs wanneer ze slechts gedeeltelijk gesloten zijn. Met de optionele Thermostop lamellen, kunt u ‘s winters energie besparen en wordt de warmte in de zomer weerkaatst.

Evolution, voor een klassiek design met een zeer grote keuze aan kleuren en afwerkingen.
Een houten boven- en onderlat met klassiek design, in combinatie met lamellen van 50 mm breedte die leverbaar zijn in een breed kleurenpalet, maken dit product een must voor elke woning. Met stoffen ladderband kunt u deze Jaloezieën aanpassen aan de stijl van uw interieur.

Met Luxaflex® Window Styling kiest u voor een uniek kwaliteitsproduct, waarop u vijf jaar garantie krijgt. Het omvat een breed assortiment mooie en sfeervolle Window Styling mogelijkheden, waarbij u een ruime keus heeft wat betreft materialen, kleuren, uitvoeringen, afwerkingsmogelijkheden en bedieningsopties. Uw dealer zorgt ervoor dat uw Luxaflex® producten op maat en naar uw wensen worden gemaakt en vervolgens snel en betrouwbaar bij u worden afgeleverd.

Op uw wensen, vormgegeven door Luxaflex®.


luxaflex zonwering
gordijnjalousieën, rolgordijnen, horizintale jalouziën, plissé shades, japanse design collecti, horen.
markiezen, rolluiken, screens, terraszonwering, enzovoort.

voor webinformatie klik op logo.....
(1302/1803-01)

onlineprojectstoffering.nl
interface, desso, interfloor, ambiant, forbo, desimo, modulyss
tapijt, gordijnen en zonwering tegen speciale prijzen!

voor webinformatie klik op plaatje....

(1202/1205-01)

Bezoekers van deze pagina keken ook naar:


facilitaire
informatie online
een energielabel voor uw gebouw

een publicatie van agentschap-nl (vh senternovum)
mede mogelijk gemaakt door facilitaire informatie online
visie duurzame mobiliteit 2016-2050

door leohooijmans
mede mogelijk gemaakt door facilitaire vakbeurs online
desso bv - airmaster*
voor een beter binnenmilieu


voor ipresentatie klik op plaatje.....
aan het gas? liever niet meer!

door leohooijmans
mede mogelijk gemaakt door facilitaire vakbeurs online
heel bijzondere gebouwen
in deze sub-'rubriek' vind u gebouwen, die zeer de moeite waard zijn om voortdurend opgemerkt te blijven! om historische, architectonische, milieuvriendelijk en vooral mensvriendelijke redenen.
deze gebouwen staan bij elkaar. klik op het plaatje links....
desso bv - soundmaster*
voor een nog betere geluidsreductie en akoestiek!


voor ipresentatie klik op plaatje.....
infoblad ervaringen met energie- prestatiecontracten voor kantoren
een publicatie van de rijksoverheid
mede mogelijk gemaakt door facilitaire informatie online
forbo flooring systems
the next generation of marmoleum


voor ipresentatie klik op plaatje......
'opgeruimd staat netjes' versie 22
ex(it) cv en gasaansluiting!

door leo hooijmans, mede mogelijk door bureau galileo
visie duurzame brandstoffenmix

door het ministerie van infrastructuur en milieu
mede mogelijk gemaakt door de facilitaire vakbeurs online
elk kantoor kan energie besparen


uit facilitair! - magazine van facilicom services group
mede mogelijk gemaakt door de facilitaire vakbeurs online
van besouw tapijt bv
is niet van gisteren


voor ipresentatie klik op plaatje.....
elektrische mobiliteit in 2020
volop kansen voor nederland
door ernst & young
mede mogelijk gemaakt door facilitaire aanbieders online

[naar top]
DezeTekstIsVanLeoHooijmansGalileoNoordwijkFacilitaireInformatieOnline


mede mogelijk gemaakt door de facilitaire vakbeurs online

facilitaire vakbeurs online
nog nooit was adverteren zó doelgericht en zó lang houdbaar!
365 dagen per jaar/24 uur per dag.


voor ipresentatie klik op plaatje.....facilitaire-informatie-online.nl ©
ingevoerd op 7 februari 2013
het laatst gewijzigd op 16-03-2021

voorwaarden voor gebruik/bezoek van deze website: klik hier....
(de kleine lettertjes, maar dan iets groter)