facilitaire productinformatie


KIA Soul EV


mede mogelijk gemaakt door facilitaire vakbeurs online

Het leven is wat je er zelf van maakt.
Welkom in de wereld van Kia.

Het leven is spectaculair. Het is kleurrijk, onvoorspelbaar en spannend in al zijn facetten. Wat er ook gebeurt, waar je ook heen gaat en wat je ook gaat ontdekken, Kia is erbij.

Bij Kia bouwen we graag aan een betere toekomst. Daarom ontwikkelen en bouwen wij auto’s waarmee jij de wereld kunt verkennen, dichtbij of ver voorbij de horizon. Prachtige auto’s met geavanceerde technologieën en slimme oplossingen. Auto’s met onze unieke zeven jaar garantie, als ultiem bewijs van onze buitengewone kwaliteit. Bij alles wat we doen staat er altijd maar één doel centraal: jouw verwachtingen overtreffen. Wij noemen dat ‘The Power to Surprise’.

We nodigen je uit om deze Kia Soul eens goed te bekijken. Zodat wij je opnieuw kunnen verrassen.

LeoHooijmansGalileoNoordwijkFacilitaireInformatieOnlineHoezo??


RE:CHARGE YOUR SOUL
Begin de dag eens anders; met de Kia Soul EV. De eerste volledig elektrische auto van Kia, dus zonder uitstoot. De Soul EV heeft een indrukwekkende actieradius, een opvallend design, LED-dagrijverlichting en een eco-vriendelijk interieur.

OP:NIEUW - Aansluiting vinden bij de technologie en stijl


Het opvallende kleurenschema van het interieur met twee tinten zit vol inspirerende eigenschappen; van de gladde oppervlakken en de afgeronde contouren tot de exclusieve, milieuvriendelijke stoelzittingen en afwerking. Je hebt toegang tot het uitgebreide infotainmentsysteem, waarmee je onder meer de accustatus kunt bekijken, de afstand en de route tot het volgende oplaadstation kunt zien, de airconditioning kunt instellen en je favoriete muziek kunt afspelen.

HER:ONTDEK je comfortzone


De Kia Soul EV biedt meer dan genoeg ruimte voor comfort en gebruiksgemak. Met veel been- en hoofdruimte voor alle passagiers is de binnenruimte zowel royaal als relaxed. Je bent per slot van rekening omgeven door milieuvriendelijke materialen van biologische oorsprong, van de kussens en de afwerking tot de stoffen op de stoelen en de vloerbekleding.

RIJ:DEN opnieuw uitvinden - 212 km actieradius na volledig opladen


De aandrijving is dan misschien veranderd, maar in de Kia Soul EV blijft het resultaat hetzelfde: puur rijplezier. Eenmaal aan het stuur geniet je van een uitstekend vermogen en koppel. De responsieve Soul EV-motor accelereert snel van 0 tot 100 km/h en heeft een topsnelheid van 145 km/h. De actieradius van 212 km* en het ontbreken van CO2-uitstoot zijn goed voor zowel een praktisch ingestelde geest als voor een groen geweten. Wendbaar rijgedrag en een laag zwaartepunt zorgen voor een uitstekende stabiliteit en voor optimaal rijcomfort, zowel voor de bestuurder als voor de passagier.
* Op basis van de nieuwe Europese rijcyclus

VER:OVER DE STRAAT - CO2 - uitstoot 0 g/km


Het stadsleven voelt soepeler aan in de Soul EV. Voor de bestuurder is het erg aangenaam om de straten te verkennen dankzij het wendbare rijgedrag, de uitstekende prestaties en de algemene reactiesnelheid. Voor de passagiers is de rit comfortabeler en stabieler dankzij het lage zwaartepunt en het verminderde weggeluid. En omdat hij geen CO2 uitstoot, is de Soul EV ook vriendelijk voor het milieu. Hoe harmonieus wil je het hebben?

EF:FICIËENTIE opnieuw uitvinden


Elk detail van de Soul EV is ontworpen met efficiëntie in het achterhoofd. De actieradius van de auto hangt af van de accustatus, dus veel systemen in het voertuig, zoals die voor remmen, verwarmen en koelen, zijn zo gemaakt dat ze de energie in het systeem houden of zelfs energie teruggeven. Je kunt de Soul EV zelfs zo instellen dat de auto tijdens het opladen wordt voorverwarmd of afgekoeld met de stroom van het laadstation.

EEN:VOUDIG OPLADEN - minder dan 5 uur standaard-oplaadtijd (6,6 kW)


Het opladen van de Soul EV had niet simpeler kunnen zijn: schuif de kap op de radiatorgrille opzij en steek een standaard-AC-oplaadkabel in het standaard-stopcontact bij jou thuis, of een speciale DC-oplaadkabel (voor sneller opladen) in een geschikte poort, bijvoorbeeld in een openbaar laadstation. Van buitenaf kun je op het dashboard zien hoe ver de accu opgeladen is. Als je de oplaadkabels niet gebruikt, kun je ze bewaren in de speciale lade onder de bagageruimte.

BE:WEGING en bescherming opnieuw uitvinden


Onder de 20 km kwordt het virtuele geluid aangezet.
De Soul EV houdt je niet alleen efficiënter in beweging, maar biedt ook bescherming rondom. De accu, de elektromotor, de versnellingsbak en de regeleenheid van de elektrische energie zijn laag gemonteerd voor maximale stabiliteit. Ze maken ook deel uit van de stevige carrosseriestructuur die jou en je passagiers beschermt.

Met Kia heb je heel veel om naar uit te kijken!


Zeven jaar garantie. Na talloze rigoureuze betrouwbaarheids- en duurzaamheidstests kunnen we op de Soul EV, net als op alle andere Kia-modellen, met trots een garantietermijn van zeven jaar aanbieden. Uniek in de branche. Elke nieuwe Kia profiteert van deze garantie van zeven jaar of 150.000 km op een nieuwe auto (onbeperkt aantal kilometers voor de eerste drie jaar, 150.000 km vanaf jaar vier). Kijk voor de volledige garantievoorwaarden in het garantieboekje. Deze volledige garantie is gratis en 100% overdraagbaar op de volgende eigenaar, op voorwaarde dat de auto volgens de voorgeschreven onderhoudsintervallen wordt onderhouden. Hierdoor blijft de restwaarde van de auto hoog en is de auto zeer aantrekkelijk voor toekomstige kopers.

Vijf jaar lakgarantie en twaalf jaar carrosseriegarantie. De hoogwaardige lak zorgt ervoor dat jouw nieuwe Kia langdurig beschermd is en mooi blijft glanzen. Ook is de auto voorzien van superieure corrosiebescherming, waardoor wij maar liefst twaalf jaar garantie bieden tegen doorroesten van binnenuit.

Blijf op de hoogte van Kia. Ga geregeld naar kia.com voor het laatste nieuws. Ontdek meer over Kia en over onze spannende nieuwe auto’s. Lees alles over nieuwe technieken op het gebied van alternatieve brandstoffen, zoals vloeibaar gas, hybride technologie en brandstofcellen. Of ontdek waar ons milieuonderzoekscentrum op dit moment mee bezig is.

We zijn ook actief in de sportwereld: Kia is officieel partner van zowel de UEFA als de FIFA. Ook sponsoren we de Australian Open en toptennisser Rafael Nadal.

Kia Finance. De plaatselijke Kia-dealer helpt je graag bij het opstellen van een financieringsplan op maat. Vraag je Kia-dealer om meer informatie.

Kia Autolease. Jouw financiële positie en fiscale overwegingen vragen om individuele leaseoplossingen. Kia Autolease biedt een breed en gevarieerd pakket van producten, zowel Full Operational Lease als Netto Operational Lease.

Voor meer informatie over de KIA Soul EV klik op onderstaand plaatje in het blauwe kader.


KiA Soul EV eco/electric
Rijden opnieuw uitgevonden
voor informatie klik op foto......

(1609-01)

top pagina   top pagina

Bezoekers keken naar de volgende links in ons kennisplatform:

visie duurzame brandstoffenmix


door het ministerie van infrastructuur en milieu
mede mogelijk gemaakt door de facilitaire vakbeurs online
nederland krijgt nieuwe energie


door diverse politieke partijen
mede mogelijk gemaakt door facilitaire aanbieders online
kennismaking elektrisch rijden
advies tot betrekking met duurzame en energiezuinige mobiliteit!
maak kennis met elektrisch rijden vanuit noordwijk


voor ipresentatie klik op plaatje.....
rijden op stroom


met medewerking van clubgreen
mede mogelijk gemaakt door facilitaire informatie online
wie vermoordde de elektrische auto

in 1996 liep de EV1 van de lopende band van General Motors
wat ging er mis en waarom werden ze in 2003 vernietigd?
mede mogelijk gemaakt door facilitaire vakbeurs online

benzine- en dieselauto's verdwijnen
leve de elektrocar!


door leo hooijmans
mede mogelijk gemaakt door facilitaire aanbieders online

van zonwering naar klimaatbeheersing

door somfy nederland b.v.
mede mogelijk gemaakt door totaalzonwering.nl

elektrische mobiliteit in 2020
volop kansen voor nederland


door ernst & young
mede mogelijk gemaakt door facilitaire aanbieders online
onafhankelijke life-cycle-analysis


uit dak+bouw 2012, html-vertaling leo hooijmans
mede mogelijk gemaakt door facilitaire aanbieders online


Tags: elektrisch autorijden, duurzaam, zonnepanelen, windenergie, duurzame mobiliteit, auto van de toekomst is er nu.

top pagina   top pagina

DezeTekstIsVanLeoHooijmansGalileoNoordwijkFacilitaireInformatieOnline
Dit document niet uitprinten, aub. Denk aan het milieu en uw kosten.
Wilt u het nog een keer lezen maak een bladwijzer (favoriet).
Wilt u het artikel door een ander laten lezen, stuur een link door.mede mogelijk gemaakt door facilitaire vakbeurs online

facilitaire vakbeurs online
nog nooit wat adverteren zó doelgericht en zó lang houdbaar!
365 dagen per jaar/24 uur per dag.


voor presentatie klik op plaatje.....
facilitaire-informatie-online.nl ©
ingevoerd op 23 september 2016
het laatst gewijzigd op 23-09-2016

voorwaarden voor gebruik/bezoek van deze website: klik hier....
(de kleine lettertjes, maar dan iets groter)