facilitaire productinformatie

hospitality group
groeien en bloeien begint met investeren in jezelf!
training in hospitality, facility management & huisvesting

voor webinformatie klik op logo.....

(1205-01/1803-01)


Hospitality Group
Trainingen in gastvrijheid


mede mogelijk gemaakt door facilitaire vakbeurs online'Can't wait to get in the air'

Trainingen in hospitality,
facility management & huisvesting

LeoHooijmansGalileoNoordwijkFacilitaireInformatieOnlineHoezo??
Groeien en bloeien begint met investeren in jezelf. Echt stappen maken door het ontwikkelen van kennis én competenties. Individueel of in teamverband.

Demand en regie, contractmanagement, hospitality en duurzaamheid zijn enkele sleutelbegrippen uit ons vakgebied. De huidige ontwikkelingen en de daarmee veranderende rol van facility managers en facilitaire teams vragen om kennis van zaken maar ook om de competenties om op die ontwikkelingen te kunnen anticiperen.

Hospitality Group verzorgt trainingen in hospitality, facility management en huisvesting. Op basis van open inschrijving en op maat voor organisaties samengesteld. De trainingen zijn georganiseerd rondom thema’s en sluiten naadloos aan bij alle actuele ontwikkelingen. Inspirerend, inhoudelijk en vooral ook praktisch toepasbaar!

Inhoud is de stevige basis van al onze trainingen. Dit betekent degelijke theorieën en modellen, actuele ontwikkelingen, betrouwbare referentie- en onderzoeksgegevens en relevante praktijkvoorbeelden.
Interactie is de insteek. Leren door te doen en te delen. Theorie komt aan de orde maar wordt vooral toegepast. Praktijkoefeningen, rollenspellen en discussies. Alle ruimte om eigen cases in te brengen.
Hospitality is de rode draad. Een grondhouding die begint met een open mind en oog voor mens en omgeving. Elkaar ondersteunen, verrassen en scherp houden.
Onze trainers hebben passie voor het facilitaire vak en ruime en relevante ervaring. Ze dagen u uit en nemen u vol enthousiasme mee in de facilitaire wereld.


'Dreaming of speed records'

ACCELERATE
Pak met deze trainingen snel de essenties uit het facilitaire werkveld. Wanneer verandering de enige constante is, zijn gezonde en wendbare organisaties een voorwaarde. Dit vraagt medewerkers en teams die slim kunnen organiseren, anticiperen en versnellen.

Actueel trainingsaanbod
* Scherpe facilitaire strategie
* Excelleren met Integrated Facility Management
* Slimmer in de keten
* Strategische huisvesting
* Toekomstbestendig huisvesten en beheren

'It takes two to tango' 'Dedicated to perform like Elvis'

SOURCING
Weloverwogen contracteren door keuzes die passen bij de doelstellingen van de organisatie. Weten wat je wil, maakbare oplossingen formuleren, consequenties van keuzes overzien en een goede balans tussen prijs en kwaliteit realiseren.

Actueel trainingsaanbod
* Programma van Eisen met toegevoegde waarde
* Resultaatgericht facilitair inkopen
* Europees aanbesteden


PERFORMANCE
‘In control’ zijn over de facilitaire diensten. Gezamenlijke ambities waarmaken door trans-parante dienstverlening en professioneel opdrachtgeverschap. Kunnen sturen, beheersen en samenwerken.

Actueel trainingsaanbod
* Professioneel opdrachtgeverschap
* Facilitair als business partner
* Kwaliteitsmetingen
* HACCP in control

'Use your imagination to conquer the universe' 'If you move, you're already dancing'


EXPERIENCE
Bepaal de rol van gastvrijheid binnen de organisatie en verbeter gericht de beleving van de facilitaire organisatie. Ervaren, beleven, verwonderen, verrassen. Op een andere manier naar toegevoegde waarde voor uw organisatie kijken en de wijze waarop u hospitality en huisvesting organiseert.

Actueel trainingsaanbod
* Guest Journey
* Hospitality Works
* Workin’ Wonderland


ATTENTION
Krijg inzicht in de talenten van uzelf of uw team en concrete aanknopingspunten om stappen te maken. Soms is iets dichterbij dan gedacht. U heeft als persoon of als team net even die aandacht en dat zetje nodig. Samen werken aan talentontwikkeling.

Actueel trainingsaanbod
* FM TalentDriver
* FM TeamDriver
* FM Leadership
* FM Coach
* FM Impress

‘Let a hundred flowers bloom'


GROEI OP MAAT
Wij verzorgen trainingen, workshops en verander- en ontwikkelprogramma’s graag op maat. Passend bij de ontwikkelingen van de organisatie en de veranderopgaven waar u voor staat. Samen bepalen we de doelstellingen en hoe we het trainingsprogramma daar het beste op kunnen afstemmen. Met als belangrijke leidraad de toepasbaarheid in de praktijk!

Groei inspiraties

Scherpe facilitaire strategie
In twee dagen met uw team tot de belangrijkste keuzes voor de strategie en het ontwerp van uw facilitaire organisatie komen? Onze strategieconsultants loodsen u met het facilitaire kwadrantenmodel door de verschillende keuzes. Met als resultaat een bewust gekozen actuele facilitaire strategie en een grove blauwdruk voor de inrichting van uw organisatie. Strategisch en teamversterkend.

Workin Wonderland
Even iets anders, iets verfrissends? De schrijvers van het boek Workin’ Wonderland nemen u mee naar de toekomst, hun Wonderland. De verandering van werken is in een stroomversnelling gekomen. Medewerkers van Wonderland waarderen hun professionele bezigheden aan de hand van hun persoonlijke waarden en worden aangetrokken door mensen en processen die op deze waarden aansluiten. De manager van Wonderland moet een uitstekend stuurman en gastheer zijn met een groot verbeeldingsvermogen. Iets voor u? Inspirerend en out of the box.

FM TalentDriver
De FM TalentDriver geeft helder en praktisch inzicht in het talent van medewerker(s). Met een positieve insteek verkennen wij samen met medewerker(s) de toekomstmogelijkheden met behulp van gesprekken, testen en feedbacksessies. Het resultaat is een onderbouwde potentieelanalyse en ontwikkelrichtlijn waar manager en medewerker(s) echt mee verder kunnen. Inzicht en aandacht.

FM TeamDriver
Benieuwd hoe uw team in elkaar steekt en hoe u gericht kunt werken aan het versterken van de teameffectiviteit? Met de FM TeamDriver krijgt u als team inzicht in de verschillende teamrollen, teamwaarden en teamdrijfveren van uw team. Onderdelen zijn een intakegesprek, teamtesten en een workshop van een dag. Het resultaat is een heldere teamrapportage en concrete stappen voor gezamenlijke verbetering. Teamversterkend en effectief.

FM Leadership
Met gesprekken, testen en feedbacksessies verkennen wij samen uw managementrollen, vaardigheden en competenties. U krijgt inzicht in wat het leiden van uw team in de huidige situatie vraagt en op welke wijze u daar effectief kunt bijdragen. Het resultaat is een onderbouwde leiderschaps-potentieelanalyse en concrete ontwikkelrichtlijn. Stimulerend en concreet.


Groeien en bloeien begint met investeren in jezelf!

Groei mee
Ontwikkelen doe je samen. Wij vinden het erg leuk om met organisaties mee te denken, maar ook wanneer u met ons meedenkt en ons en anderen inspireert. Dat kan bij Hospitality Group. Op onze website kunt u bijvoorbeeld eigen inspiraties plaatsen of reageren op een blog. We willen ook dat onze trainingen zo goed mogelijk aansluiten bij uw wensen. Denk en ontdek daarom met ons mee. Ideeën voor trainingen of andere inspiraties zijn zeer welkom. Wordt uw idee een ‘try out’? Natuurlijk speelt u hierin dan ook een rol!


Hospitality Group Nieuws:

sandy brouwer


SANDY BROUWER BENOEMD ALS PARTNER!

Amersfoort 20 november 2018
Sandy Brouwer is benoemd als Partner Training & Development.
Sandy is sinds 2007 betrokken bij de ontwikkeling van Hospitality Group. Eerst als marketingmanager en daarna als learning & community manager. "Sandy weet als geen ander met verschillende FM communities nationale en internationale professionals, kennis en experts bij elkaar te brengen. Hiermee zet ze Community Learning op de kaart en zijn we continu op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de markt”, aldus Inge de Bekker, directeur bij Hospitality Group.
Wij zijn trots en wensen Sandy samen met haar collega-partner Heleen Ruys en het team heel veel succes bij de verdere ontwikkeling van Training & Development.Meer informatie, aanmelden of meedenken? Klik op onderstaand plaatje!

hospitality group
groeien en bloeien begint met investeren in jezelf!
training in hospitality, facility management & huisvesting

voor webinformatie klik op logo.....

(1205-01/1803-01)Tags: service & workplace design, werkplekconcepen, service & dienstverleningsconcepten, catering, horeca & retail oplossingen, campusvoorzieningen, zorgconcepten, accommodatiebeleid, ingebruikname ziekenhuizen, inkoop& aanbestedingen, besturing, regie & organisatie, contractmanagement, tevredenheidsonderzoek, training hospitality, eigentijds werken, ontwikkelprogramma's, gastvrijheid, sympathie, warme ontvangst, behulpzaamheid, waardigheid, enzovoort.
Leverbaar in Nederlands taalgebied van boven Groningen tot onder Kortrijk (B) en voorbij Enschede tot en met Noord- en Zuid-Holland. En de regio's Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Amersfoort, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Middelburg, Breda, Tilburg, Eindhoven, Maastricht, Nijmegen, Arnhem, Enschede, Zwolle, Assen, Leeuwarden, Groningen.


[naar top]
DezeTekstIsVanLeoHooijmansGalileoNoordwijkFacilitaireInformatieOnline
Dit document niet uitprinten, aub. Denk aan het milieu en uw kosten.
Wilt u het nog een keer lezen maak een bladwijzer (favoriet).
Wilt u het artikel door een ander laten lezen, stuur een link door.
mede mogelijk gemaakt door facilitaire vakbeurs online
facilitaire vakbeurs online
nog nooit was promotie zó doelgericht en zó lang houdbaar!
365 dagen per jaar/24 uur per dag.


voor ipresentatie klik op plaatje.....
facilitaire-informatie-online.nl ©
ingevoerd op 6 juni 2012
het laatst gewijzigd op 29-11-2018

voorwaarden voor gebruik/bezoek van deze website: klik hier....
(de kleine lettertjes, maar dan iets groter)