facilitaire productinformatie


onlineprojectstoffering.nl
interface, desso, interfloor, ambiant, forbo, desimo, modulyss
tapijt, gordijnen en zonwering tegen speciale prijzen!

voor webinformatie klik op plaatje.....


Unexpected Nature of Marmoleum®


mede mogelijk gemaakt door facilitaire aanbieders online
"Het maakt niet uit of we de processen van de natuur begrijpen. Natuur kan het altijd een beetje anders doen, een beetje onverwacht. Het maakt je duidelijk hoe klein we zijn."
David Vallee, orkaandeskundige


De onverwachte natuur van Marmoleum
®
LeoHooijmansGalileoNoordwijkFacilitaireInformatieOnlineHoezo??

De schittering van kristal in steen. De sereniteit van een smaragdgroen meer. De talloze kleurschakeringen van lava die door de eeuwen heen zijn ontstaan. De natuur verrast steeds weer door al haar kleuren, materialen en texturen.

De nieuwe collectie Unexpected Nature laat deze kracht van de natuur toe in ons dagelijks leven. Geïnspireerd door de meest bijzondere kleuren en kleurcombinaties uit de natuur kunt u nu kiezen voor een vloerbedekking die zowel verrassend als natuurlijk is.
De 18 kleuren van de collectie zijn fris en zorgen voor een bijna tastbaar gevoel van spanning. Dit komt door contrasten als ruig en verfijnd, zwaar en licht, koud en warm, vol en pastel, zacht en krachtig. Het resultaat is een unieke collectie. Een collectie die onverwachte gevoelens en indrukken bij u oproept. Unexpected Nature. In elk opzicht.
Een rijk en verrassend kleurenpalet
Het thema natuur wordt met “Unexpected Nature van Marmoleum®” op een totaal nieuwe manier benaderd. Meestal denken we bij natuurlijke kleuren en producten aan kleuren als donkergroen, middengrijs en effen bruin. De wereld herbergt echter zoveel meer kleuren en tinten. Forbo heeft dit vertaald in kleuren zoals ‘cherry snow’ en ‘vibrating copper’. Of van ‘frozen autumn’ en ‘glistening ochre’. En ‘white cliffs' en 'petrified wood'.
De opmerkelijke kleuren van Unexpected Nature zijn allemaal geïnspireerd op verrassende landschappen. Ze prikkelen uw nieuwsgierigheid en laten u genieten van het schitterende kleurenpalet van de natuur in al haar facetten.Authentiek, natuurlijk en eigentijds
Of het nu gaat om het materiaal of het ontwerp, de collectie Unexpected Nature ademt de sfeer uit van alle tijden. Marmoleum is gemaakt van natuurlijke, veelal hernieuwbare grondstoffen. Marmoleum wordt al meer dan 111 jaar geproduceerd in lijn met de Cradle to Cradle filosofie.
De dessins uit de collectie zijn uitdagend en onconventioneel.
De onverwachte kleuren zijn fris en strak. De keuzemogelijkheden select. Het resultaat is een collectie vloerbedekkingen waarbij authenticiteit, identiteit en uitstraling een belangrijke rol spelen in onze globaliserende wereld.

Inspiratie voor een uniekproduct
Met 9 gestreepte Artoleum® dessins en 9 gemarmerde Marmoleum dessins is Unexpected Nature bij uitstek geschikt voor architecten en ontwerpers om de wens van elke klant te realiseren: het creëren van een unieke ruimte.
De gestreepte dessins staan in het teken van contrasten: zacht en krachtig.
De gemarmerde dessins bestaan uit rijke tinten, frisse heldere pastels en gelijkmatig verdeelde warme en koude tonen. Deze dessins zijn uitermate geschikt voor verrassende combinaties die u een geheel nieuwe kijk op Marmoleum bieden. De vloeren binnen elke serie zijn zo ontworpen dat u deze uitstekend met elkaar kunt combineren. En wie weet presteert u wel het “onverwachte” door een gemarmerde vloer met een gestreepte vloer te combineren. De natuur zit immers vol verrassingen!Marmoleum, samengesteld uit lijnzaadolie, pijnhars, houtmeel, kalksteen, pigmenten en jute


Marmoleum, duurzaam van nature

Marmoleum is een natuurlijk product dat is gemaakt van zorgvuldig gecontroleerde duurzame grondstoffen. Milieubewust ondernemen is voor Forbo een kernwaarde en dat is altijd zo geweest. We richten ons op duurzaam inkopen, het terugdringen van afvalproductie en energieverbruik en het gebruik van groene energie.

Voor meer informatie klik hier.....
Wilt u de voordeligste aankoopprijs en verlangt u een goede stoffering?
Klik dan op onderstaand logo van OnlineProjectstoffering.nl!

onlineprojectstoffering.nl
interface, desso, interfloor, ambiant, forbo, desimo, modulyss
tapijt, gordijnen en zonwering tegen speciale prijzen!

voor webinformatie klik op plaatje.....

(1202/1712-01)

Bezoekers van deze pagina keken ook naar:
Desso Airmaster®; Desso Soundmaster®; Luxaflex Jalouzieën®;
Van Besouw tapijt
!

[naar top]
DezeTekstIsVanLeoHooijmansGalileoNoordwijkFacilitaireInformatieOnline
Dit document niet uitprinten, aub. Denk aan het milieu en uw kosten.
Wilt u het nog een keer lezen maak een bladwijzer (favoriet).
Wilt u het artikel door een ander laten lezen, stuur een link door.mede mogelijk gemaakt door onlineprojektstoffering
en facilitaire aanbieders online

Facilitaire Aanbieders Online


voor zoeken naar producten/diensten en verenigingen
klik op foto....
facilitaire-informatie-online.nl ©
ingevoerd op 04 februari 2013
het laatst gewijzigd op 8-12-2017

voorwaarden voor gebruik/bezoek van deze website: klik hier....
(de kleine lettertjes, maar dan iets groter)