facilitaire bedrijfsinformatie


FGB Facility Group


mede mogelijk gemaakt door facilitaire informatie online

Op naar pole position!

FGB Facility Group
zoekt de professionals die een team succesvol maken!

LeoHooijmansGalileoNoordwijkFacilitaireInformatieOnlineHoezo??
Een succesvolle coureur heeft een perfecte wagen. En die perfecte wagen heeft een hecht team van professionals. Met facility management is het net zo: Een succesvol bedrijf heeft een perfecte lokatie. Die perfecte lokatie heeft een hecht team van professionals.

FGB Facility Group stelt dat team voor u samen. Van facility tot hospitality, van inkoop tot huisvestiging. Door middel van werving en selectie, detachering of interimmanagement. Kortom, professionals voor het hechte team voor uw lokatie.

FGB Facility Group is een gespecialiseerd bureau op het gebied van werving en selectie, (project) detachering en interim management.
FGB Facility Group is een zelfstandig opererend werving en selectiebureau en vormt samen met haar zusterorganisatie FGB Facility Management (www.fgb-fm.nl) de totale dienstverlening op het gebied van interim en projectmanagement, werving en selectie, detachering en advies.

Deze samenwerking biedt een gedegen basis van kennis en ervaring van het brede facilitaire werkveld. Onze consultants hebben ruime ervaring binnen zowel het werving en selectie – als ook het facilitaire werkveld. Wij denken graag vanuit de inhoudelijkheid van het vakgebied mee met uw (tijdelijke) werving en selectievraagstukken.

Visie
Werving en selectie is mensenwerk of dat nu om een vaste of tijdelijke invulling gaat. FGB Facility Group biedt haar opdrachtgevers maatwerk in bemensing. Dit doen wij vanuit de visie dat wij dit alleen kunnen bewerkstelligen door onszelf uitgebreid te verdiepen in uw organisatie, het vraagstuk en onze potentiële kandidaten.Dit maakt dat wij de juiste man/vrouw op de juiste plek voor u kunnen verzorgen. FGB Facility Group staat een persoonlijke benadering en het opbouwen van vertrouwensrelatie voor. Deze ingrediënten zullen de basis vormen voor een succesvolle samenwerking.

Specialiteiten
FGB Facility Group ondersteunt haar opdrachtgevers bij werving en selectietrajecten voor de invulling van vaste of tijdelijke vacatures op het gebied van:
• Facilitair management
• Hospitality management
• Inkoopmanagement
• Huisvestingsmanagement

Projecten
FGB Facility Group is werkzaam voor opdrachtgevers binnen zowel de profit- als no for profit sector en binnen diverse branches.
Klik door op onze site en kijk naar een overzicht van onze referenties.


FGB Facility Group bv -
werving & selectie
voor informatie klik op plaatje.....
(0908-01/1107-01)

[naar top]
DezeTekstIsVanLeoHooijmansGalileoNoordwijkFacilitaireInformatieOnline
Dit document niet uitprinten, aub. Denk aan het milieu en uw kosten.
Wilt u het nog een keer lezen maak een bladwijzer (favoriet).
Wilt u het artikel door een ander laten lezen, stuur een link door.mede mogelijk gemaakt door facilitaire informatie online

Nog nooit was adverteren zó doelgericht en zó lang houdbaar!
De website 'Facilitaire Informatie Online' staat in de belangstelling.
Adverteren bij artikelen op deze website heet 'adopteren'.
Met 'productinformatie' maakt u kans bij potentiële relaties, die op zoek zijn naar uw product en/of dienstverlening!
voor informatie klik op foto......
facilitaire-informatie-online.nl ©
ingevoerd op 19 juli 2011
het laatst gewijzigd op 9-05-2015

voorwaarden voor gebruik/bezoek van deze website: klik hier....
(de kleine lettertjes, maar dan iets groter)