facilitaire productinformatie

ec rent - electric car rental
wij verhuren de toekomst. huur nu een tesla model s of x!


voor webinformatie klik op logo.....


EC Rent - Electric Car Rental


mede mogelijk gemaakt door facilitaire informatie online
Tesla Model S

Wij verhuren de toekomst!
LeoHooijmansGalileoNoordwijkFacilitaireInformatieOnlineHoezo??
EC-Rent richt zich volledig op het verhuren van 100% elektrisch aangedreven auto’s in het hogere segment van de automarkt. Wij geloven in de elektrische toekomst en dragen met liefde en passie ons “groene” steentje bij. Wij zien het als onze missie om aan te tonen dat elektrisch rijden niet saai hoeft te zijn. Elektrisch rijden biedt niet alleen het beste rijcomfort, maar voegt ook een nieuwe dimensie toe aan de sportieve rijervaring.
Ervaar het zelf!
EC-Rent is in 2015 opgericht door
E
rik Theunissen en Chris Heiligers met als doel het verhuren van elektrische auto's uit het luxe segment van de automarkt.
Wij hebben een passie voor auto's en willen deze inzetten voor de toekomst van de auto.
 

Onze visie
De toekomst rijdt elektrisch, daar geloven wij in. Wij, als rasechte autoliefhebbers, willen de spannende, interessante en leuke kant van deze elektrische toekomst met anderen delen. Wij geloven dat luxe, sportieve en/of bijzondere elektrische auto’s hard nodig zijn om iedereen te overtuigen van de kracht van de elektrische auto.

Onze missie
Het is onze missie om de luxe en/of sportieve elektrische huurauto als betaalbaar alternatief voor de conventioneel aangedreven huurauto aan te bieden.

EC-Rent
Wij verhuren de toekomst. EC-Rent is de eerste autoverhuurder die zich voor 100% richt op het verhuren van volledig elektrisch aangedreven auto’s. In ons wagenpark vindt u geen hybride aangedreven voertuigen. Wij hebben deze keuze gemaakt omdat wij ons willen specialiseren in het verhuren van elektrische auto’s. Wij geloven dat dit de toekomst is en streven ernaar om DE specialist op het gebied van elektrische huurauto’s te zijn. Voorlopig zet EC-Rent alleen nog in op het hogere segment van de autoverhuurmarkt, omdat momenteel nog geen andere interessante, spraakmakende en/of bijzondere volledig elektrisch aangedreven auto’s beschikbaar zijn die passen bij onze passievolle visie op autorijden.


Uniek: huren zonder tanken!
Alleen bij EC-Rent kunt u huren zonder te tanken! De brandstofkosten zijn – zeker in het luxe en sportieve segment van de automarkt – altijd een grote aanslag op uw portemonnee die niet bij de huurprijs vermeld wordt. Die laatste stop bij het tankstation, voordat u uw luxe sportsedan inlevert, is een flinke toeslag op de huurprijs. Maar niet bij EC-Rent! Bij ons hoeft u de auto niet met een volle accu in te leveren en kunt u gedurende de huurperiode gratis opladen bij de Tesla Supercharger oplaadstations.

Tesla Model S met prive chauffeur
Niet alleen is de Tesla Model S een genot om in te rijden, het is met name een heerlijke auto om mee te reizen: comfortabel, luxueus, rustgevend, stijlvol en dat alles zonder een grammetje CO2 uit te stoten! Het enige wat ontbreekt is een privé chauffeur, maar die regelen wij voor u. Deze chauffeur vervoert u in alle rust van de ene naar de andere zakelijke meeting, waardoor u ongestoord kunt werken of uitrusten in de luxe omgeving die de Model S biedt. Ook kunnen wij één of meerdere Tesla’s met privé chauffeur inzetten om gasten van en naar uw evenement, hotel of restaurant te transporteren: de uitstootvrije luxe shuttledienst van de toekomst! EC-Rent betrekt de privé chauffeurs onder andere van partner Easy Way, de Nederlandse marktleider met ruim 1600 chauffeurs en ruim 25 jaar ervaring.

Tesla Model S als shuttle-dienst op uw evenement
Geluidloos, comfortabel en in stijl worden uw gasten met een Tesla Model S vervoerd. Dit is niet alleen een geweldige ervaring voor uw gasten die genieten van het comfort van deze elektrische limousines, maar het is daarnaast ook een uitstekende manier om uw evenement te promoten. De Tesla Model S is een opvallende en stijlvolle auto, daarnaast herkennen velen hem als “DE elektrische droomauto”, waardoor een Model S met uw bedrijfslogo erop niet alleen een opvallende verschijning is, maar ook bedraagt aan het positieve imago voor uw onderneming of evenement.

Laat uw gasten het elektrische rijden ervaren
Wilt u uw gasten op uw evenement een “ervaring” aanbieden welke ze niet meer snel zullen vergeten? Dan kunt u ze laten kennis maken met het elektrische rijden. Uw gasten kunnen bijvoorbeeld 20, 30 of 60 minuten onder begeleiding van een instructeur met een Tesla Model S rijden. Gedurende de rit verteld de instructeur over het elektrische rijden en staat uw gasten indien nodig bij. Dit is niet alleen een leuke ervaring voor uw gasten, maar ook een manier om een positieve ervaring aan uw merk, onderneming of evenement te verbinden. Uw gasten zullen niet alleen deze ervaring - maar ook u - niet meer snel vergeten.

Tesla Model S als show-auto op uw evenement
Ook als een Tesla Model S stilstaat maakt hij indruk op mensen. Zijn prachtig gelijnde carrosserie is een genot voor het oog. De elektrische sport sedan van de toekomst met uw bedrijfslogo erop, laat niet alleen een positieve indruk achter bij uw gasten, maar zal ook veel op foto’s op sociale media terug te vinden zijn. Een Tesla Model S als show-auto op uw evenement is de perfecte reclamezuil, als uw gasten bijvoorbeeld van auto’s, luxe producten, technische hoogstandjes of duurzame producten houden.


Tesla Model S – de geschiedenis
Tesla Motors is een Amerikaanse autofabrikant die zich volledig richt op elektrisch aangedreven auto’s. Elon Musk, de CEO van Tesla Motors, heeft het fortuin dat hij maakte dankzij het succes van zijn internetbetaaldienst PayPal in Tesla geïnvesteerd. Behalve een haast eindeloze rivier van geld nam hij nog wat anders mee: zijn passie en wilskracht om de elektrische auto – en Tesla Motors in het bijzonder natuurlijk – tot een succes te maken. En het resultaat mag er zijn: de Tesla Model S. Dit is de eerste volledig in eigen huis ontwikkelde auto van Tesla. Het geheim van zijn succes zit met name in de uitstraling van deze auto: voor het eerst wist een volledig elektrische auto hele hordes autoliefhebbers achter zich te scharen. De Model S kwam in 2012 in de Verenigde Staten op de markt. Ondertussen heeft Tesla Motors ook een Nederlands tintje gekregen, waardoor we bij EC-Rent natuurlijk nog trotser zijn op deze auto: het Europese hoofdkwartier van Tesla Motors is gevestigd in Amsterdam en de Europese productie vindt plaats in Tilburg.

Voor meer informatie klik op onderstaand plaatje in het blauwe kader.


ec rent - electric car rental
wij verhuren de toekomst. huur nu een tesla model s of x!


voor webinformatie klik op logo.....
(1211/1711-01)
top pagina   top pagina

Bezoekers keken naar de volgende links in ons kennisplatform:

tesla toertocht (toeristisch)
een toertocht in optima forma!
maak kennis met elektrisch rijden vanuit noordwijk
zoef rond in de bollenstreek, leiden, den haag en haarlem

voor ipresentatie klik op plaatje.....
visie duurzame brandstoffenmix


door het ministerie van infrastructuur en milieu
mede mogelijk gemaakt door de facilitaire vakbeurs online
tesla verkenningstocht
een testrit met advies tot betrekking met duurzame mobiliteit!
maak kennis met elektrisch rijden vanuit noordwijk
zoef rond in de bollenstreek, leiden, den haag en haarlem


voor ipresentatie klik op plaatje.....
nederland krijgt nieuwe energie


door diverse politieke partijen
mede mogelijk gemaakt door facilitaire aanbieders online
rijden op stroom


met medewerking van clubgreen
mede mogelijk gemaakt door facilitaire informatie online
wie vermoordde de elektrische auto

in 1996 liep de EV1 van de lopende band van General Motors
wat ging er mis en waarom werden ze in 2003 vernietigd?
mede mogelijk gemaakt door facilitaire vakbeurs online

benzine- en dieselauto's verdwijnen
leve de elektrocar!


door leo hooijmans
mede mogelijk gemaakt door facilitaire aanbieders online

van zonwering naar klimaatbeheersing

door somfy nederland b.v.
mede mogelijk gemaakt door totaalzonwering.nl

elektrische mobiliteit in 2020
volop kansen voor nederland


door ernst & young
mede mogelijk gemaakt door facilitaire aanbieders online
onafhankelijke life-cycle-analysis


uit dak+bouw 2012, html-vertaling leo hooijmans
mede mogelijk gemaakt door facilitaire aanbieders online


Tags: elektrisch autorijden, duurzaam, zonnepanelen, windenergie, duurzame mobiliteit, auto van de toekomst is er nu.
toeristische toertocht bollenstreek, randstad, noordwijk, katwijk, den haag, leiden, lisse, keukenhof, haarlem

top pagina   top pagina

DezeTekstIsVanLeoHooijmansGalileoNoordwijkFacilitaireInformatieOnline
Dit document niet uitprinten, aub. Denk aan het milieu en uw kosten.
Wilt u het nog een keer lezen maak een bladwijzer (favoriet).
Wilt u het artikel door een ander laten lezen, stuur een link door.mede mogelijk gemaakt door facilitaire informatie online

facilitaire vakbeurs online
nog nooit wat adverteren zó doelgericht en zó lang houdbaar!
365 dagen per jaar/24 uur per dag.


voor presentatie klik op plaatje.....
facilitaire-informatie-online.nl ©
ingevoerd op 18 december 2015
het laatst gewijzigd op 24-11-2017

voorwaarden voor gebruik/bezoek van deze website: klik hier....
(de kleine lettertjes, maar dan iets groter)