facilitaire productinformatie

de leeuw protection systems
voor multifunctionele zonwering


voor webinformatie klik op logo....(1801/1809-01)


De Leeuw Multifilm Zonwering


mede mogelijk gemaakt door facilitaire vakbeurs online
Schematische uitleg werking Multifilm

Multifunctionele zonwering in diverse uitvoeringen!


Een dertig jaar lang succesverhaal wordt gecontinueerd: steeds vaker kiezen organisaties voor het multifunctionele zonweringproduct Multifilm.
Op deze zonnige internetpagina een overzicht van de eigenschappen van ons product. Niet alleen verteld vanuit onze visie, maar juist vanuit de visie van onze opdrachtgevers.

Hoeveel redenen heeft u nog nodig om overtuigd te raken van Multifilm zonwering?

Vergaderkamer met Multifilm zonwering
LeoHooijmansGalileoNoordwijkFacilitaireInformatieOnlineHoezo??
Reden 1
Multifilm zonwering is écht multifunctioneel

Ons product weert de warmte, filtert het daglicht en zorgt voor een uitstekend zicht op beeldschermen en digitale schoolborden. Daarnaast geeft het ook nog een goed zicht naar buiten. Voortgezet onderwijsinstelling Guido de Brès uit Amersfoort kent al jaren de multifunctionele toepassingen van onze rolgordijnen.Klimaatbeheersing, zicht op het digibord en vervanging van de buitenzonwering met één product.

Reden 2
Multifilm officieel gelijkwaardig gesteld aan buitenzonwering

Multifilm draagt bij aan een lage EPN en een goed Energielabel. Dit geeft u de mogelijkheid dit multifunctionele product toe te passen als energie-besparende oplossing bij uw pand want voor deze berekeningen mag u Multifilm toepassen.
De officiële gelijkwaardigheidverklaring inclusief rapportage kunt u bij ons opvragen.
Niet langer investeren in én buitenzonwering én lichtwering maar één product dat universeel toepasbaar is.Het pand van Facilicom heeft mede dankzij Multifilm een EPA A++ rating ontvangen.

Reden 3
Geen onderhoudscontracten of jaarlijks onderhoud meer

De Multifilm screens hangen aan de binnenzijde van de ramen maar weren de warmte net zo goed als een buitenzonwering. Omdat de rolgordijnen binnen hangen, zijn ze niet onderhevig aan weersinvloeden. Geen wind of regen kan de rolgordijnen aantasten.
Op diverse plaatsen hangt ons product al meer dan twintig jaar, zonder onderhoud. Een directe besparing op het budget.Albert Heijn heeft de buitenzonwering vervangen door Multifilm.

Reden 4
Met Multifilm zijn vele combinaties mogelijk

Multifilm is de verzamelnaam voor meerdere oplossingen.
Soms is een rolgordijn de beste oplossing, soms past een lamelsysteem beter. Datzelfde geldt voor het doek welke toegepast wordt. Wij kunnen u diverse foliesoorten aanbieden, ieder geschikt voor de juiste toepassing.
Wij hebben ook vele soorten stof in het assortiment.
Vooral de polyscreen doeken hebben een uitstekende kwaliteit. Door de grondstoftoepassing en het fabricageproces geven deze doeken geen nare geuren af. Bovendien zijn ze veel soepeler als de stofsoorten gemaakt van glasvezel en daardoor ook geschikt voor grote glasoppervlakken. Wij kunnen bijvoorbeeld rolgordijnen van stof leveren van 16m².Bij dit schoolgebouw zijn rolgordijnen met folie op de zuidgevel gemonteerd (warmtewering) en met stof op de westgevel (lichtwering).

Reden 5
Budgettering over meerdere jaren mogelijk

Regelmatig wordt de aanschaf van ons product over meerdere jaren verspreid. De bestaande zonwering wordt bijvoorbeeld gefaseerd vervangen waardoor ook de investering over meerdere jaren verdeeld kan worden. Of eerst worden de directe problemen opgelost en in de loop der jaren de rest van het pand.
Gemeente Halderberge heeft Multifilm zonwering gefaseerd aangeschaft. Ondertussen zijn in de raadzaal, de vergaderruimtes, bij de receptie en op elke verdieping Multifilm rolgordijnen gemonteerd. Telkens is rekening gehouden met de gebruiker en het doel van de ruimte, waardoor er diverse systemen met verschillende lichttransmissies gemonteerd zijn..

Gemeente Halderberge heeft Multifilm gefaseerd aangeschaft.Gelijkwaardigheidverklaring


Multifilm is officieel gelijkwaardig verklaard aan buitenzonwering en mag worden toegepast bij berekeningen voor het verkrijgen van een energielabel of EPN berekeningen bij nieuwbouw.

De verklaring met rapportage kunt u bij ons aanvragen.
.

Uitleg Multifilm rolgordijn door Klaas de Leeuw bij het ID College Leiden.
Klik voor de videopresentatie op bovenstaande foto.


Een greep uit onze projecten:

Rolgordijnen bij DSV Logistics in Amsterdam.
Dit nieuwe pand van deze logistieke reus is voorzien van rolgordijnen, gemoffeld in RAL. Men heeft gekozen voor een licht- en warmtewerend folie, zilver/antraciet 2%.

Vopak heeft een compleet nieuwe opslagterminal voor olieproducten laten bouwen bij de havens van Amsterdam. Bij deze megagrote opslagtanks valt het kantoor wellicht in het niet, maar schijn bedriegt. Ook dit gebouw is groot en er zijn veel rolgordijnen gemonteerd in twee varianten (Max Line en Classic Line), allen gemoffeld in RAL en voorzien van een motor.

Uitstekend geschikt voor dakkoepels en lichtstraten

De functie van lichtkoepels is het verzorgen voor natuurlijk licht midden in gebouwen. Helaas veroorzaakt dit ook vaak temperatuuroverlast. Warmte in de zomer, maar ook een koudeval in de winter. Door middel van een lichtsensor met ingebouwde tijdklok creëert men met Multifilm een ideale oplossing: in de zomer worden de rolgordijnen geactiveerd bij een te felle lichtsterkte, waardoor de warmte wordt tegengegaan. In de winter worden de rolgordijnen ’s nachts gesloten waardoor de koudeval wordt voorkomen. Comfort in het pand en een dubbele energiebesparing.

Oostereiland in Hoorn.
Over dit project is al heel veel gepubliceerd. Multifilm heeft op drie locaties in dit project op een bijzondere en vakkundige manier de glazen vides voorzien van zon- en lichtwering.


Voor meer informatie klik op onderstaand plaatje in het blauwe kader.


de leeuw protection systems
voor multifunctionele zonwering


voor webinformatie klik op logo....(1801/1809-01)

top pagina   top pagina

Bezoekers keken naar de volgende links in ons kennisplatform:

licht

door leo hooijmans
mede mogelijk gemaakt door facilitaire vakbeurs online

van zonwering naar klimaatbeheersing

door somfy nederland b.v.
mede mogelijk gemaakt door facilitaire informatie online

over verlichting & nen-norm 12464-1

door leo hooijmans
mede mogelijk gemaakt door de facilitaire vakbeurs online

op den duur is er maar één vervanging voor energie: de zon!

uit dak+bouw 2009, html-vertaling leo hooijmans
mede mogelijk gemaakt door facilitaire informatie online
visie duurzame mobiliteit 2016-2050


door leohooijmans
mede mogelijk gemaakt door facilitaire vakbeurs online
m2 parodie


door leo hooijmans
mede mogelijk gemaakt door facilitaire aanbieders online
gezonde gebouwen werken beter


uit facilitair ! - magazine van facilicom services group
mede mogelijk gemaakt door facilitaire vakbeurs online


Tags: zonneschermen, zonnebescherming, verduisteren, daglicht, lamplicht, verblinding door licht, lichtcontrast, lux, lumen, candela, kleur licht, collega/conculega van luxaflex buiten zonneschermen, sunway, verosol, enzovoort.
Leverbaar in Nederlands taalgebied van boven Groningen tot onder Kortrijk (B) en voorbij Enschede tot en met Noord- en Zuid-Holland. En de regio's Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Obdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Middelburg, Breda, Tilburg, Eindhoven, Maastricht, Nijmegen, Arnhem, Enschede, Zwolle, Assen, Leeuwarden, Groningen.


top pagina   index
DezeTekstIsVanLeoHooijmansGalileoNoordwijkFacilitaireInformatieOnline
mede mogelijk gemaakt door facilitaire vakbeurs online

facilitaire vakbeurs online
nog nooit wat adverteren zó doelgericht en zó lang houdbaar!
365 dagen per jaar/24 uur per dag.


voor presentatie klik op plaatje.....
facilitaire-informatie-online.nl ©
ingevoerd op 30 januari 2018
het laatst gewijzigd op 8-11-2018

voorwaarden voor gebruik/bezoek van deze website: klik hier....
(de kleine lettertjes, maar dan iets groter)