facilitaire bedrijfsinformatie

aquaserva meer dan water
advies, woningkeuring, engineering, microanalyse & waterbesparing


voor webinformatie klik op logo.....
(1206/1802-01)


AquaServa - meer dan water


mede mogelijk gemaakt door facilitaire informatie online
 

Meer dan water
Advies, woningkeuring, engineering, micro analyse, safe water & waterbesparing

LeoHooijmansGalileoNoordwijkFacilitaireInformatieOnlineHoezo??
AquaServa is in 1999 opgericht door de waterleidingbedrijven PWN en Hydron. Sinds de oprichting houden wij ons bezig met de veiligheid van installaties in gebouwen. Wij zijn begonnen met bacterievrijwater, het oplossen van legionellaproblematiek en het beheer van waterinstallaties. Door onze succesvolle werkwijze bij waterinstallaties, kregen wij het verzoek van onze klanten om ons ook te gaan richten op de overige installaties in hun gebouwen zoals gas, elektriciteit, ventilatie en luchtinstallaties. Onze aanpak bij waterinstallaties strekt van keuring en advies op basis van regelgeving, tot aan besparing en uitvoering van de installatieaanpassingen. Voor andere installaties bleek dezelfde aanpak van AquaServa van toepassing te kunnen zijn en daarom hebben wij ons werkgebied verbreed. Inmiddels kijken wij al ruim vijf jaar integraal naar de relevante aspecten van gebouwveiligheid. Goed onderhouden loont, want wist u dat installaties een langere levensduur hebben dan het gebouw zelf? Met gecertificeerd personeel in dienst biedt AquaServa de totaaloplossing. Wij opereren landelijk vanuit onze vestigingen op Schiphol en in Dordrecht. Met zo’n 120 adviseurs, keurmeesters en technici ondersteunen wij klanten bij het beheer en onderhoud van de installaties in gebouwen en woningen. Daarnaast gaan wij een stapje verder en breiden wij onze diensten uit met filtrerende en besparende producten. Kortom, AquaServa is meer dan water.

Visie
“AquaServa voert professioneel, kostenbewust en altijd volgens de wettelijke voorschriften het beheer en onderhoud uit aan installaties in utiliteitsgebouwen en woningen. AquaServa doet dit efficiënt door middel van een integrale aanpak. Met plezier zorgen wij voor een veilig gebouw door middel van keuring en advies tot aan een duurzame oplossing.”

Om deze visie uit te kunnen dragen werken wij volgens de volgende kernwaarden:
--- Klantgericht
--- Kwaliteit
--- Innovatief
--- Plezier
--- Betrokken

Klantgericht
Dat wij een dienstverlenend bedrijf zijn is vanzelfsprekend, maar daarin onderscheiden wij ons met onze klantgerichtheid. Wij denken vanuit opdrachtgever en niet vanuit de techniek. Met ons volledige dienstenpakket op maat kunt u voldoen aan wet- en regelgeving en kunnen wij u hierbij volledig ontzorgen. Wij denken nog verder met u mee, omdat wij integraal naar uw installaties kunnen kijken. Wanneer u met onze oplossingen water bespaart dat uw gebouw inkomt en vervolgens bij de afvoer bespaart op kosten van uw afvalwater en rioolheffingen, dan heeft u geen extra geld nodig voor een goed beheer.

Kwaliteit
Wij bieden alleen gecertificeerde diensten. Het kwaliteitssysteem van onze organisatie is gecertificeerd volgens de ISO 9001 en VCA**.

Verder hebben wij specifiek certificaten voor:
Legionellapreventie (BRL6010)
Woningkeuring (BRLK14015)
Elektrische installaties (Certificaat van Toezicht NEN3140)
Energie Prestatie Advies (BRL9500)
Ventilatie (BRLK14015)
Brandveiligheid (Reob)

Deze certificaten zijn erkend door verzekeringsmaatschappen en geven blijk van aantoonbare onafhankelijkheid van de uitgevoerde inspecties en aantoonbaar goed opgeleide inspecteurs.
Naast het feit dat wij zelf gecertificeerd zijn, zijn wij door KIWA ook bevoegd bevonden ú te certificeren. Dit betekent dat u hiermee kan aantonen te hebben voldaan aan uw zorgplicht.

Innovatief
Onlangs heeft AquaServa een legionella-vrije douchekop ontwikkeld. Het filter in deze douchekop heeft een aanzienlijk langere levensduur dan andere legionella-vrije douchekoppen in de markt. Maar we zijn ook innovatief in het optimaliseren van processen. Zo worden woningkeuren online ingepland. Wanneer de opdrachtgever een opdracht doorgeeft, komt die opdracht meteen de volgende dag binnen bij een van onze keurmeesters. Deze neemt de inspectie op met een tablet PC. De resultaten zijn dan meteen digitaal beschikbaar voor u. De controle van keerkleppen wordt binnenkort gedigitaliseerd door middel van stickers met streepjescodes. Hiermee kan de technisch medewerker bij de controle met een apparaat uitlezen wanneer de keerklep geplaatst en voor het laatst gecontroleerd is. Alle installatie beheer- en onderhoudsgegevens en maatregelen kunt u bij ons onderbrengen in het Online Gebouwdossier. U krijgt vanzelf een melding als logboeken moeten worden bijgewerkt of als een periodieke maatregel moet worden uitgevoerd.

Plezier
Ons motto is: Met elkaar en voor de klant. AquaServa werkt met hoge kwaliteit computers, tablets en andere gadgets. Dat maakt ons werk leuk! Doordat wij zo plezierig en efficiënt kunnen werken, is de inzet voor onze klanten hoog. Gezamenlijk werken we hard om onze klanten van de best passende oplossing te voorzien. Een tevreden klant betaalt zich terug in het krijgen van voldoening uit ons werk.Betrokken
Ons duurzaam beleid vertaalt zich in onze water- en energiebesparende oplossingen. Onze producten worden milieuvriendelijk geproduceerd en onze kantoren en administratie zijn volledig digitaal ingericht. Tenslotte heeft AquaServa een eigen Waterfonds opgericht. Een deel van onze omzet wordt jaarlijks door onze accountant in het fonds gestopt. Wij hebben in Nederland voldoende drinkwater en wat wij met zijn allen kunnen besparen op zoetwater gaat naar mensen die dit tekortkomen. Wij willen ze hiermee een handje helpen met ons fonds. Met dit fonds zullen wij microkredieten gaan verstrekken aan kleine lokale ondernemers. Dit zullen leningen zijn zonder rente, voor ondernemingen en projecten die aansluiten op hun lokale maatschappelijke structuur.

Werkzaamheden
Wij keuren binneninstallaties, stellen adviesrapporten en beheerplannen op en voeren beheer en aanpassingen uit aan de installaties. Deze werkzaamheden zijn bij AquaServa als volgt verdeeld:

Advies
Dit betreft het opstellen van de adviesrapporten voor de installaties. Hieronder vallen onder andere de legionella risicoanalyse en het beheerplan, de NEN1006 inspectie, bouwbegeleiding en inspecties voor luchtkwaliteit. Deze adviezen en logboeken kunt u handig digitaal onderbrengen in ons online gebouwdossier.Woningkeuring
Deze afdeling verzorgt de keuringen van woningen en utiliteitsgebouwen onder andere op gebied van gas, water, elektra, asbest, brandveiligheid, energieprestatie en bouwkundig advies. Onze inspecteurs zijn breed opgeleid en kunnen alle disciplines in één opname meenemen. Planning geschiedt online met ons Online Gebouwdossier en de resultaten zijn binnen 24 uur in dit zelfde systeem zichtbaar.Engineering
Bij goed beheer van uw installaties heeft u te maken met maatregelen, zoals desinfecties en keerklepcontroles. Tevens kan uit de advies- en keuringsrapportages blijken dat er aanpassingen nodig zijn aan uw installatie. Wij hebben de technici in huis om dit voor u uit te voeren.Micro-Analyse
Wij coördineren de monstername en analyse van uw water-, lucht- en voedselmonsters. In sommige gevallen bent u dat wettelijk verplicht, in andere gevallen kan het nodig zijn ter controle van de kwaliteit of ter onderzoek naar een probleem.

Safe Water
AquaServa heeft de ideale filteroplossing. Speciaal voor panden waar legionella niet onder controle is te krijgen of voor panden waar men alle risico’s wil uitsluiten, kunt u onze legionella-vrije filterproducten plaatsen aan de tappunten. Denk aan douchekoppen en keukendouches met filters. Onze producten mogen sinds de invoering van het Drinkwaterbesluit permanent ingezet worden als beheermaatregel.Besparing
Wij geven graag kosteloos advies over hoe u kunt besparen op water-, energieverbruik en op uw afvalwater (en de bijbehorende heffingen). Op basis van dat advies kunnen wij u onze besparende producten aanbieden.

Aanbod
Wij bieden onze klanten:
- een volledig dienstenpakket op maat
- ondersteuning bij integraal gebouwmanagement
- een landelijke dekking
- een deskundig, onafhankelijk advies
- een efficiënte en inzichtelijke werkwijze
- een gecertificeerde dienstverlening
- een enthousiast en professioneel team


Referenties
AquaServa werkt voor opdrachtgevers in alle sectoren, waar woningen en grote gebouwen beheerd worden. Tot onze klanten behoren onder meer onderdelen van de overheid en semi-overheid, zelfstandige bestuursorganen, zorginstellingen, hotels, ziekenhuizen, woningbouwverenigingen, luchthavens, vastgoedbeheerders, recreatie ondernemingen, installateurs en brancheverenigingen.

Voor meer informatie klik op onderstaand logo:


aquaserva meer dan water
advies, woningkeuring, engineering, microanalyse & waterbesparing


voor webinformatie klik op logo.....
(1206/1802-01)

[naar top]
DezeTekstIsVanLeoHooijmansGalileoNoordwijkFacilitaireInformatieOnline
Dit document niet uitprinten, aub. Denk aan het milieu en uw kosten.
Wilt u het nog een keer lezen maak een bladwijzer (favoriet).
Wilt u het artikel door een ander laten lezen, stuur een link door.
mede mogelijk gemaakt door facilitaire informatie/vakbeurs online

facilitaire vakbeurs online
nog nooit was sponsoring zó doelgericht en zó lang houdbaar!
365 dagen per jaar/24 uur per dag.


voor ipresentatie klik op plaatje.....
(1306-01)


facilitaire-informatie-online.nl ©
ingevoerd op 12 juni 2012
het laatst gewijzigd op 26-02-2018

voorwaarden voor gebruik/bezoek van deze website: klik hier....
(de kleine lettertjes, maar dan iets groter)