facilitaire bedrijfsinformatie


Palace Hotel Noordwijk


mede mogelijk gemaakt door facilitaire aanbieders online
Palace Hotel Noordwijk (foto leo@hooijmans-noordwijk.nl)


Op alle gebieden thuis in het organiseren van uw evenementen; bijeenkomsten; congressen!

Zoekt u een passende locatie voor de productpresentatie van uw nieuwe product? Een galadiner dat geen concessies doet aan de culinaire kwaliteit? Of een plaats om een workshop te organiseren?
Voor organisatoren van congressen, conferenties, branchebijeenkomsten, enzovoort, biedt het Palace Hotel vele redenen om een evenement te plannen.

Het Palace Hotel is gevestigd in Noordwijk aan Zee, een mooie badplaats met internationale allure, ook wel bekend als ‘the Beach of Amsterdam’. Noordwijk behoort al geruime tijd tot de top van de (internationale) congresbestemmingen en heeft een uitstekende reputatie in zowel het binnen- als buitenland. Het Palace Hotel ligt in het centrum van dit schilderachtige dorp en op steenworp afstand van het strand.


eoHooijmansGalileoNoordwijkFacilitaireInformatieOnlineHoezo??
Het Palace Hotel heeft 11 multifunctionele vergaderzalen met een totaal-oppervlakte van 1.230 m². Vergaderzalen van 40 tot 930 m².
Alle zalen zijn gelegen op de begane grond en uitgerust met:
- geluidsdichte wanden
- klimaatbeheersing
- natuurlijk daglicht
- verduisteringsgordijnen
- Wi-Fi (voor grote gezelschappen op aanvraag)
- ADSL verbindingen met switchpoorten

Naast de 11 vergaderzalen zijn er twee exclusieve boardrooms, elk met een maximale capaciteit tot 16 personen met standaard een glasvezelverbinding voor internet.
Ideaal voor feesten, partijen, congressen of gala(diners) is de Jan de Raad Ballroom, waar maar liefst 750 personen bijeen kunnen komen.Overige faciliteiten
Het Palace Hotel heeft een Wellness Center met 8 aparte behandelkamers met o.a. een massage- en pakkingruimte, Hydro massagebad en solarium. Naast het Wellness Center is het Aqua Center met jetstream zwembad, individuele whirlpools, sauna en Turks stoombad.
Op de -3 verdieping van het hotel is de Vitality Fitness Club. Deze fitness ruimte heeft de modernste cardio- en fitness apparatuur, professionele begeleiding en de nieuwste trends in zaaltraining.

Parkeren
Het Palace Hotel biedt 160 overdekte en verwarmde parkeerplaatsen.
Op aanvraag biedt het hotel ook een shuttle service en exclusief vervoer met een Bentley Azure, Rolls Royce Phantom en/of Bentley GT Continental.

Sportief programma
De laatste jaren is gebleken dat onze gasten steeds vaker bijeenkomsten ‘outdoor’ willen houden. Mensen hebben er simpelweg geen behoefte meer aan om de hele dag binnen te zitten. Wij onderhouden nauwe contacten met gerenommeerde evenementenbureaus die gespecialiseerd zijn in de organisatie van "outdoor events" op het strand en in de duinen van Noordwijk en omgeving.
Graag brengen wij u in contact met de specialisten op dit vakgebied. Gedurende wintermaanden zijn uitstapjes naar Space Expo en Corpus goede alternatieven voor een indoor activiteit, wij helpen u graag hierbij.


Transport
Wij helpen u graag met het regelen van uw transport. Hiervoor werken wij samen met de Koninklijke Beuk voor busvervoer en Brouwer’s Taxi’s voor taxi vervoer, beide bedrijven zijn gevestigd in Noordwijk.


Audiovisuele leveranciers
Wij werken samen met het professionele audiovisuele bedrijf Heuvelman Sound & Vision die alle gewenste apparatuur en technische assistentie voor u kan verzorgen.

Voor informatie kijk in onderstaand kader en klik op de foto!


Palace Hotel Noordwijk
Op alle gebieden thuis in het organiseren van uw evenementvoor webinformatie klik op plaatje.....
(1211-01)


[naar top]
DezeTekstIsVanLeoHooijmansGalileoNoordwijkFacilitaireInformatieOnline
Dit document niet uitprinten, aub. Denk aan het milieu en uw kosten.
Wilt u het nog een keer lezen maak een bladwijzer (favoriet).
Wilt u het artikel door een ander laten lezen, stuur een link door.


mede mogelijk gemaakt door facilitaire aanbieders online

Facilitaire Aanbieders Online


voor zoeken naar producten/diensten en verenigingen
klik op foto....

facilitaire-informatie-online.nl ©
ingevoerd op 12 november 2012
het laatst gewijzigd op 9-05-2015

voorwaarden voor gebruik/bezoek van deze website: klik hier....
(de kleine lettertjes, maar dan iets groter)