facilitaire productinformatie
PrivaPark Nederland
parkeerbeugel met afstandsbediening
LeoHooijmansGalileoNoordwijkFacilitaireInformatieOnlineHoezo??
PrivaPark heeft zich gespecialiseerd in het efficiënt oplossen van parkeerproblemen. Het bedrijf biedt doordachte parkeerproducten, oplossingen en adviezen. Tot het productenpakket behoren o.a. (elektrische) parkeerbeugels, slagbomen, afzetpalen en inzinkbare palen.

PRIVAPARK ELEKTRISCHE PARKEERBEUGEL
Zekerheid over de eigen parkeerplek, dat was een van de uitgangspunten bij de ontwikkeling van de betaalbare PrivaPark elektrische parkeerbeugel met afstandsbediening. Door dit systeem wordt voorkomen dat een andere auto van uw vaste parkeerplek gebruik kan maken. Deze PrivaPark parkeerbeugel is een luxe en verbeterd alternatief voor de ouderwetse handmatige parkeerbeugel met slot.
De beugel is onder andere vanuit de auto te bedienen en de gebruiker heeft geen last meer van bevroren sloten, slecht weer, verloren of afgebroken sleutels. Naast de afstandsbediening zijn er voor de PrivaPark parkeerbeugel ook nog andere bedieningsmogelijkheden ontwikkeld.

KENMERKEN
De PrivaPark parkeerbeugel kenmerkt zich door een aantal pluspunten zoals een afstandsbediening, geen bekabeling, een eenvoudige installatie, hoge veiligheid, minimaal onderhoud, diverse bedieningssystemen en een scherpe prijs-/kwaliteitsverhouding. De beugel is al jaren een succes bij vele projecten. Op dit moment zijn er ruim 11.000 beugels in Nederland geplaatst.


BASISUITVOERING
De PrivaPark is eenvoudig te installeren doordat er geen bekabeling nodig is. De ondergrond bepaalt of een betonnen fundatie noodzakelijk is, indien nodig kunnen wij deze aanbrengen. Wanneer de parkeerbeugel op beton, asfalt of klinkerbestrating geplaatst wordt, zijn vijf bevestigingsbouten voldoende. Ook kan de beugel gelijmd worden in bijvoorbeeld parkeergarages waar niet altijd in de vloer geboord mag worden. De eenvoudige installatie is zelf uit te voeren, maar PrivaPark kan hiervoor ook zorgdragen.
Het oplaadbare ‘batterij -pack’ is eenvoudig uit de voet te verwijderen en kan voor het opladen direct op het 230V -net aangesloten worden. Bij normaal gebruik is het opladen eens per half jaar nodig om de batterijen in goede conditie te houden. Dankzij de instelbare code in de afstandsbediening reageert de beugel alleen op de eigen afstandsbediening. Er zijn ook andere draadloze bedieningsmogelijkheden, zoals via een receptie of gsm.
De PrivaPark parkeerbeugel is niet alleen bijzonder comfortabel, maar ook zeer veilig. Mocht de beugel tijdens het op- of neergaan geblokkeerd worden, dan keert hij direct in tegengestelde richting terug zonder iets of iemand te beschadigen. Op die manier wordt o.a. voorkomen dat de beugel onder de auto klem komt te zitten.


PRIVAPARK SOLAIR

De PrivaPark Solair beugel is de alternatieve versie, voorzien van een zonnepaneel. De accu wordt bij daglicht opgeladen waardoor er een constante stroomvoorziening wordt gerealiseerd. Deze uitvoering is vooral bestemd voor een meer dan gemiddeld gebruik.

PRIVAPARK INOX
Deze uitvoering van de parkeerbeugel is groot en robuust. Hij is daarom uitermate geschikt op een in/uit- of oprit. Hij kan bovendien een slagboom of inzinkbare paal vervangen. De extra sterke beugel en deksel is belastbaar tot 10.000 kg wieldruk.PRIVAPARK INVALIDE
Dankzij de speciale afstandsbediening van de PrivaPark invalideparkeer-beugel is regionaal of landelijk parkeren op een invalideparkeerplaats met deze beugel verzekerd. Minder-validen kunnen overal parkeren waar deze zijn geïnstalleerd.

INNOVATIEPRIJS
Nieuw is de GSM -bediening voor gebruik op grotere afstand, vooral voor tijdelijk gebruik door bijvoorbeeld hotelgasten. PrivaPark heeft hiermee de innovatieprijs gewonnen.

PROEFPLAATSING
Omdat wij u willen overtuigen van de kwaliteit van ons product bieden wij u in overleg een gratis, geheel vrijblijvende proefplaatsing aan van een maand.

PrivaPark Nederland
voor informatie klik op foto......


[naar top]
DezeTekstIsVanLeoHooijmansGalileoNoordwijkFacilitaireInformatieOnline
Dit document niet uitprinten, aub. Denk aan het milieu en uw kosten.
Wilt u het nog een keer lezen maak een bladwijzer (favoriet).
Wilt u het artikel door een ander laten lezen, stuur een link door.mede mogelijk gemaakt door facilitaire informatie online

Nog nooit was adverteren zó doelgericht en zó lang houdbaar!
De website 'Facilitaire Informatie Online' staat in de belangstelling.
Adverteren bij artikelen op deze website heet 'adopteren'.
Met 'productinformatie' maakt u kans bij potentiële relaties, die op zoek zijn naar uw product en/of dienstverlening!
voor informatie klik op foto......
facilitaire-informatie-online.nl ©
ingevoerd op 12 april 2010
het laatst gewijzigd op 9-05-2015

voorwaarden voor gebruik/bezoek van deze website: klik hier....
(de kleine lettertjes, maar dan iets groter)